Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مدیریت شهری به‌دلیل تعدد خدماتی که به شهروندان ارائه می‌دهد، همواره در پایتخت کشور از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و به نوعی بسیاری از ابعاد زندگی شهروندان با خدمات مدیریت شهری و شهرداری تهران گره خورده است.

در این بسته خبری به گوشه‌ای از خدمات مدیریت شهری می‌پردازیم.

۶۶ کیلومتر درزگیری آسفالت در معابر شهری منطقه ۸

فاطمه تنهایی با اعلام خبر بهسازی معابر سواره‌رو در سطح منطقه ۸ گفت: در پنج ماه نخست سال، ۶۶ کیلومتر درزگیری آسفالت با استفاده از قیر ماستیک در معابر پرتردد منطقه ۸ انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۸ افزود: این روش یکی از تکنیک‌های افزایش طول عمر و پیشگیری از خرابی آسفالت است که سبب کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی در منابع نیز می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه انبساط یا انقباض ناشی از تغییر و نوسان آب و هوا سبب ایجاد ترک‌هایی در سطح معابر سواره و خیابان‌ها می‌شود؛ نفوذپذیری آب به زیرسازی و لایه‌های زیرین آسفالت افزایش و یکپارچگی و یکدستی آن را از بین می‌برد و اگر این فرآیند متوقف نشود، آسفالت دچار دگردیسی شده و دست انداز و پستی و بلندی در آن به وجود می‌آید.

تنهایی با توجه به اهمیت داشتن عمر مفید آسفالت به ویژگی‌های این نوع درزگیری اشاره و تصریح کرد: چسبندگی بالا بدون نیاز به پرایمر، مقاومت بالا در برابر شرایط جوی، مقاوم در برابر رخنه سنگ‌ها پایداری در برابر نفت، گریس، روغن و انواع سوخت از ویژگی‌های این عملیات عمرانی است.

شهردار منطقه ۸ در پایان گفت: این عملیات عمرانی در ۶۶ کیلومتر از میادین اصلی و پرتردد نبوت، هلال احمر، امام رضا (ع)، قمر بنی هاشم (ع)، شقایق و معابر خیابان‌های دماوند، مهران‌پور، قیاسی پور، دردشت، گلبرگ، بختیاری و… انجام شده است.

مناسب‌سازی ۱۲ معبر اصلی و ۷ بوستان در منطقه ۱۵

سید مهدی صباغ گفت: مناسب سازی ۱۲ معبر اصلی و ۷ بوستان در نواحی هفتگانه منطقه ۱۵ برای تسهیل تردد توانیابان و رفاه حال آنان از ابتدای امسال در دستور کار قرار گرفت.

شهردار منطقه ۱۵ خاطرنشان کرد: خیابان ۱۷ شهریور، ذوالفقاری و انورزاده در ناحیه یک، نباتی، ابوذر و نبرد در ناحیه دو، اسفندیار، احدی و امام رضا (ع) در ناحیه سه، صالحی و بوعلی غربی در ناحیه چهار و والفجر در ناحیه ۶ از جمله این معابر است.

وی گفت: خیابان مهدی صالحی به طول یک و نیم کیلومتر و عرض ۴ متر به پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده است همچنین عملیات مناسب سازی خیابان احدی به طول یک و نیم کیلومتر و عرض ۴ و نیم به پایان رسیده و در اختیار شهروندان است.

صباغ خاطرنشان کرد: معبر امام رضا (ع) در دو ضلع غرب و شرق نیز کامل مناسب‌سازی شد و عملیات اجرایی خیابان ابومسلم و والفجر به ۹۰ درصد رسیده و به زودی به اتمام خواهد رسید.

شهردار منطقه ۱۵ در ادامه به تشریح بوستان‌های مناسب‌سازی شده پرداخت و گفت: عملیات مناسب سازی بوستان گلگشت انجام شده و بوستان‌های والفجر، گل نرگس، وحدت، میر عماد، گلچین و راستیان نیز با اقداماتی نظیر مرمت و مناسب‌سازی معبر، نصب آبخوری ویژه توانیابان، مناسب‌سازی سرویس بهداشتی، نصب نیمکت ویژه توانیابان، ورودی ویژه توانیابان و نصب وسایل بازی ویژه توانیابان برای حضور آنان مهیا می‌شود.

جمع‌آوری بیش از دو هزار و ۹۰۰ معتاد متجاهر در منطقه ۴

محمدرضا پوریافر در دهمین جلسه قرارگاه تحول اجتماعی منطقه، با ارزیابی اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: با تلاش‌های شبانه روزی در صدد هستیم که آسیب‌های اجتماعی را به حداقل خود برسانیم.

شهردار منطقه ۴ اقدامات انجام شده در منطقه جهت کاهش آسیب‌ها و جمع‌آوری معتادان متجاهر در جنگل‌های شیان و لویزان را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۹۰۰ نفر معتاد متجاهر از سطح منطقه جمع آوری و به مراکز غربالگری منتقل شدند.

وی به ساماندهی خیابان شهید زهدی و پاکسازی جنگل لویزان از معتادین متجاهر اشاره کرد و گفت: پاکسازی مستمر جنگل‌های شیان، لویزان و حضور نیروها و استقرار کانکس پلیس در خیابان هنگام و شهرک شهید دقایقی ضروری است.

پوریافر از پلمب ۱۲۰ و احد ضایعاتی و شناسایی کمپ‌های غیرمجاز در سطح این منطقه خبر داد و گفت: گشت‌های شبانه توسط پلیس، مقابله با سگ گردانی در بوستان‌ها و معابر عمومی با نصب بنر در بوستان‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

دهمین جلسه قرارگاه تحول اجتماعی منطقه ۴ با حضور شهردار منطقه، معاون امور اجتماعی و فرهنگی، معاونین شهردار منطقه، نماینده سازمان‌های مردم نهاد، سرکلانتر شرق تهران، پلیس مبارزه با مواد مخدر شرق تهران همچنین معاون دادستان ناحیه ۱۵، سرپرست دادسرای ناحیه ۴، فرمانده ناحیه بسیج کربلا، کمیته امداد، هلال احمر، شرکت شهر سالم و مدیران شهری این منطقه در سالن کنفرانس برگزار شد.

خیابان آزادی درزگیری شد

رضا شرفی درباره اقدامات انجام شده در حوزه فنی و عمرانی در مرداد ماه گفت: شهرداری منطقه ۱۰ در راستای خدمت‌رسانی به شهروندان و افزایش رضایتمندی آنها، رویکرد خویش در ارائه خدمات را به سمت اجرای طرح‌ها و پروژه‌های کوچک مقیاس سوق داده و در این راستا، معتقد است که این رویکرد می‌تواند رضایتمندی بیشتری در میان شهروندان به دست آورد.

شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه حوزه فنی و عمرانی منطقه در مرداد ماه، در تداوم برنامه‌های خود، سیاست تبدیل نهر روباز به کانیو کتابی را دنبال کرد، اظهار داشت: در این مدت ۱۸۰ متر طول در کوچه‌های بیک محمدی و رستمی و فرعی‌های آنها در خیابان هاشمی، ۷۵۰ متر طول در خیابان هاشمی، کوچه هوشمند و فرعی‌های آن و همچنین ۷۰ متر طول در خیابان شهید سبحانی، کوچه مؤمنی نهای روباز آنها به کانیو کتابی تغییر یافته‌اند.

وی ادامه داد: همچنین شیب کانیو کتابی کوچه فرداد در خیابان مالک اشتر به منظور روان‌سازی آب‌های سطحی اصلاح و روکش آسفالت آن نیز ترمیم شد تا شهروندان تردد بهتر و روان‌تری را داشته باشد.

شرفی با بیان اینکه نهر میانی کوچه امام جمعه‌زاده در خیابان طوس نیز در این مدت به طول ۸۰ متر طول کانیو شد، تصریح کرد: کانیو کوچه شانجانی، بن بست طباطبایی در خیابان هاشمی نیز به میزان ۲۳ متر طول مرمت و عملیات روکش آسفالت مکانیزه نیز در آن انجام شد.

شهردار منطقه ۱۰ با تاکید بر اینکه نوسازی و بهسازی معابر از جمله دغدغه‌های اصلی شهرداری منطقه ۱۰ است، خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته موضوعات مربوط به آسفالت از جمله مطالبات مهم شهروندان بوده است چراکه با گذشت زمان و اعوجاج و خرابی‌های سطوح آسفالتی برخی از معابر، به وسایل نقلیه شخصی مردم و همچنین حمل و نقل عمومی آسیب وارد می‌شد.

وی افزود: شهرداری منطقه ۱۰ برای رفع این دغدغه شهروندان و تسهیل در تردد شهروندان و همچنین جلب رضایت عمومی و کاهش خسارت به اموال شهر، اقدام به اخذ سهمیه آسفالت از مرکز و عقد قرارداد با پیمانکاران مربوطه برای تسریع در اجرا و نوسازی معابر کرد که در این چارچوب، ۴۹۰.۸۲۰ تن (۴۹۰ تن و ۸۲۰ کیلوگرم) آسفالت در مرداد ماه مورد استفاده قرار گرفته است.

شرفی با مرمت و نگهداشت معابر اصلی از جمله خیابان آزادی را یکی از مهمترین برنامه‌های شهرداری منطقه ۱۰ برشمرد و ابراز داشت: طی روزهای اخیر، درزگیری ۱۲۰۶ متر در خیابان آزادی در چندین نوبت توسط کارشناسان و نیروهای اجرایی معاونت فنی و عمرانی انجام شد که امیدواریم این مسئله، در بهبود کیفیت تردد شهروندان از این محور و شریان اصلی مؤثر باشد.

کد خبر 5571803

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شهرداری تهران شرکت شهر سالم شهرداری تهران شورای شهر تهران شهر تهران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اربعین حسینی مترو علیرضا زاکانی آلودگی هوا سازمان محیط زیست شورای شهر سازمان تامین اجتماعی یوسف نوری اربعین 1401 میراث فرهنگی شهرداری منطقه ۱۰ ویژه توانیابان شهردار منطقه مناسب سازی بوستان ها انجام شده خیابان ها جمع آوری انجام شد منطقه ۱۵ منطقه ۸ متر طول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات فعلی معلولان، مناسب سازی مسیر تردد آنها و بهره گیری از وسایل حمل و نقل عمومی است و این درحالی است که در اجرای هر پروژه‌ای، شهرداری باید مناسب سازی شهری برای معلولان را مدنظر قرار دهد، زیرا حق قانونی و شهروندی آن‌ها است.

این موضوع نه تنها قشر معلول جسمی، حرکتی که ۱۰ درصد از جمعیت هر کشوری را در بر می‌گیرد بلکه حتی برای افراد عادی نیز امری مهم است، اما متاسفانه رعایت این موضوع در برخی پروژه‌های شهری دیده نمی‌شود.

به همین علت است که یکی از گلایه‌های همیشگی معلولان موضوع مناسب سازی شهری است، زیرا زیست و رفت و آمد در شهر را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آذرماه سال گذشته از شهرداری تهران خواست به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولان ورود کند و گفته بود در دنیا پارک‌هایی برای معلولان ایجاد شده، اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران هم در خصوص مناسب سازی تهران برای معلولان گفته بود با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار تن معلول در شهر تهران باید ۱۲ هزار کیلومتر پیاده رو مناسب سازی شود، اما بر اساس گزارشی که از ستاد مناسب سازی فضا‌های شهری دریافت کرده ام، تنها ۲/۳ درصد از معابر شهر تهران یعنی ۲۲۸ کیلومتر معبر اصلی و فرعی برای معلولین مناسب سازی شده است.

اهمیت این موضوع و پیام های متعدد معلولان عزیز باعث شد این موضوع را از مدیر کل سلامت شهرداری تهران پیگیری کنیم.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از جمله خدماتی که شهرداری ارائه می‌کند مناسب سازی معابر شهر برای معلولان است، اما مناسب سازی را نباید به مسائل کالبدی محدود کنیم و خدمات فرهنگی، اجتماعی هم موظف هستیم برای معلولان عزیز مناسب سازی کنیم.

وی اظهار کرد: در حال انجام مناسب سازی خدمات فرهنگی و اجتماعی برای معلولان هستیم و برای مناسب سازی معابر هم برنامه منظم دارد که در معاونت شهرسازی شهرداری تهران پیگیری می‌شود و همه مناطق شهرداری بر اساس برنامه مشخص شده مناسب سازی معابر را انجام دهند.

صاحب با بیان اینکه تا مناسب سازی کامل شهر برای معلولان فاصله داریم گفت: ابتدای راه مناسب سازی هستیم و با همت مدیریت شهری در آینده شاهد اتفاقات خوب در این حوزه خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • فرسودگی روکش آسفالت در معابر دغدغه شهروندان شهریار شد + تصاویر
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان