Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت سوئیس اعلام کرد که برای مبارزه با ویروس آبله میمون در حال ساخت مقدار قابل توجهی از واکسن و داروی ضد ویروس است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، دولت سوئیس روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد ۴۰هزار دوز واکسن آبله میمون و همچنین ۵۰۰ واحد داروی ضد ویروسی تولید کند.

علاوه بر سازمان‌های دولتی در سوئیس، ارتش این کشور نیز به طور همزمان در حال تولید ۶۰هزار دوز واکسن و ۵۰۰ دوز داروی ضد ویروس است که گفته می‌شود برای انواع دیگر ویروس‌های آبله نیز قابل استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت سوئیس در بیانیه ای اعلام کرد که این داروها و واکسن ها و استفاده از آنها در مراقبت های بهداشتی غیرنظامی تقریباً ۸.۶ میلیون فرانک سوئیس هزینه خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است که تاکنون بیش از ۴۰۰ مورد ابتلا به آبله میمون در سوئیس ثبت شده است. دولت پیش‌بینی می‌کند حدود ۲۰هزار نفر از مردم این کشور برای دریافت واکسن اعلام آمادگی کنند.

تدروس آدهانوم گبریسوس مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته در نشست این سازمان در شهر ژنو آخرین آمار مبتلایان به ویروس آبله میمون را اعلام کرد و گفت: تا کنون ۳۵هزار نفر از ۹۲ کشور جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند که از میان این تعداد ۱۲ نفر جان خود را از دست دادند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته ۷۵۰۰ مورد ابتلای جدید به ویروس آبله میمون گزارش شده که ۲۰درصد نسبت به هفته گذشته آن افزایش داشته است.

اکثر گزارش های موارد شناخته شده آبله میمون از کشورهای اروپایی و قاره آمریکا بوده است. مدیر کل سازمان جهانی بهداشت افزود: افراد مبتلا بیشتر مردانی هستند که رابطه همجنس گرایی داشتند.

وی به همه کشورها توصیه کرد با رعایت بهداشت عمومی، از جمله نظارت بیشتر بر بیماری، ردیابی دقیق تماس با افراد آلوده، بر پیشگیری از شیوع عفونت تمرکز کنند. این مقام مسئول تاکید کرد: واکسن ها نیز ممکن است نقش مهمی در کنترل شیوع این بیماری داشته باشند و در بسیاری از کشورها تقاضای زیادی برای واکسن از سوی جوامع آسیب دیده وجود دارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سوئیس ، سازمان جهانی بهداشت ، آبله میمون

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سوئیس سازمان جهانی بهداشت آبله میمون سازمان جهانی بهداشت آبله میمون ویروس آبله ضد ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری