Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه "وسترن"(Western) اعلام کرد برای سال تحصیلی جدید در این دانشگاه که از پاییز آغاز می‌شود، مجددا استفاده از ماسک و دوز تقویتی واکسن کووید-۱۹ اجباری خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سی بی سی، دانشگاه وسترن که در ایالت انتاریو کانادا قرار دارد، اعلام کرد که برای ۵ هفته نخستین ترم جدید که از پاییز آغاز می‌شود، ماسک زدن را در کلاس های درس و اتاق‌های سمینارها اجباری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه وسترن از سپتامبر امسال الزام استفاده از ماسک را برای دانشجویان، اساتید، کارکنان و برخی از بازدیدکنندگان از دانشگاه اجرایی می‌کند.

معاون این دانشگاه اعلام کرد، از آنجا که ۵۰ درصد از جمعیت دانشگاه دوز تقویتی خود را تزریق کرده‌اند، ما فکر می‌کنیم زمان زیادی نمانده تا به مقصد دلخواه خود برسیم.

این خط مشی جدید در دانشگاه وسترن از دوشنبه هفته آتی در این دانشگاه اجرا می‌شود اما جامعه دانشگاهی وسترن تا اول ماه اکتبر فرصت دارد تا مدرک فعلی واکسیناسیون خود را به دانشگاه ارائه دهد.

شرایط برای دانشجویانی که از کشورهای خارجی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند نیز به نحوی است که باید در کشور خود دوز تقویتی واکسن را تزریق کرده باشند. البته دانشگاه وسترن برای دانشجویان خارجی که چنین شرایطی ندارند، این امکان را فراهم کرده که یک مهلت دو هفته ای داشته باشند و یکی از پردیس های دانشگاه نیز شرایط واکسیناسیون را برای آنها فراهم خواهد کرد.

مسئولان دانشگاه وسترن اعلام کردند که این تصمیم پس از مشورت گسترده با کارشناسان علمی و جامعه اتخاذ شده است.

این مسئولان معتقدند، کووید-۱۹ مجددا روند افزایشی خواهد داشت و از آنجا که چنین چیزی قابل پیش بینی نیست، می خواهیم اطمینان حاصل کنیم که بازگشت امنی به دانشگاه داشته باشیم.

بنا بر اعلام دانشگاه وسترن، افرادی که از این دستورالعمل سرپیچی کنند یا مدارک تقلبی ارائه دهند، مطابق با آئین نامه دانشجویی مشمول موارد انضباطی خواهند شد.

دانشگاه وسترن اولین دانشگاهی بود که لزوم به واکسیناسیون را برای کارمندان و دانشجویان خود الزامی کرد. به عقیده مسئولان این دانشگاه چنین تصمیمی بود که سبب شد ۹۹ درصد اعضای دانشگاه وسترن واکسینه شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه‌های جهان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه های جهان دانشگاه وسترن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • پزشکیان: اجبار و گشت ارشاد نتیجه عکس می‌دهد
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت