Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:اجرای طرح تحول آموزش عالی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم طی یک سال فعالیت این دولت است لذا برای تحقق کامل این طرح از همه ظرفیتهای موجود استفاده می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، قاسم عمو عابدینی در سفر به شهرستان گناباد و بازدید از مجتمع آموزش عالی این شهر در جنع خبرنگاران اظهارداشت: برنامه داریم در راستای فرمایشات رهبری جریان آموزش عالی در کشور را به سمت تمدن‌سازی ببریم و تغییرات ایجاد شده در ابعاد مختلف حکمرانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ابلاغ الزامات طرح تحول آموزش عالی از سوی دولت بیان کرد: در این ابلاغ مسائلی مانند آموزش،اقتصاد و دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته و تلاش شده مسئولیت ها براساس توانایی های هر منطقه دیده شود تا در تحول هر منطقه نقش آفرین باشد.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تلاش داریم نقش حکمرانی  دانشگاه ها در توسعه علمی و فناوری و فرهنگی کشور را ارتقا دهیم و در جهت کاهش مشکلات مجتمع های آموزش عالی باید تمامی دستگاه ها همکاری لازم را داشته باشند.

خنده از لبان پسته‌کاران گنابادی رخت بربسته است / جولان دلال‌ها میان باغات و فروش 4 برابری در پایتخت + فیلمجاده گناباد به بجستان همچنان قربانی می‌گیردزمین احداث پست 132 کیلوولتی برق گناباد واگذار شد

عموعابدینی در خصوص اهداف طرح تحول آموزش عالی عنوان کرد: در سال های گذشته شاهد ارتباط کم صنعت و دانشگاه بودیم و به نیازهای روز جامعه توجه کافی نشده و متاسفانه دانش آموختگان دانشگاهی در سطح کشور نتوانسته اند جذب بازار کارد شوند.

معاون آموزش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: با نظام عرضه محوری در فرآیند آموزش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی این مشکل رفع می شود که باید متناسب با نیاز بخش صنعت کشور، رشته های آموزشی دانشگاهی طراحی و گسترش یابند.

وی اظهار داشت: از مجموع 140 واحد آموزشی دوره های کارشناسی دانشگاهی 120 واحد تئوری است و تعداد واحدهای عملی کم است، بنابراین باید میزان واحدهای عملی افزایش یابد تا توانمندی های علمی دانشجویان متناسب با رشته های تحصیلی ارتقاـ یابد.

معاون وزیر علوم با اشاره به ظرفیتهای مهم و سابقه تاریخی، فرهنگی و علمی گناباد گفت: مجتمع آموزش عالی این شهرستان در صورت ایجاد زیرساختهای لازم در راستای طرح تحول و آمایش آموزش عالی ظرفیت بالایی برای ارتقاء به دانشگاه را دارد و ما از هیچ تلاشی برای تحقق این موضوع دریغ نمی‌کنیم و در طرح آمایش نه به مفهوم ساماندهی بلکه در راستای ماموریت گرایی و رتبه بندی و ارزیابی های کیفی و مهارتی به این مسئله توجه می‌شود.

انتهای پیام/282/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح تحول آموزش عالی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار  محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که صبح امروز در ستاد فراجا برگزار شد؛ گفت: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا به این شکل است که شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند. ما در راستای بازنگری و به روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی ، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم. همچنین ۲۷۷هیئت علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷هزار و ۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می‌گیرد. همچنین بازنگری های بسیاری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی با رویکرد مهارت محور در دستور کار قرار گرفت.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا هم در درجه و هم آموزش های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

حمیدی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که ان‌شاءالله موثرتر واقع خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش