Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی با بیان این که دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به حوزه آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان دارد، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر از مردم این استان از شبکه فاضلاب بهره‌مند شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان صبح امروز در جمع تعدادی از اصحاب رسانه در سالن جلسات این اداره کل با اشاره به اقدامات این شرکت در حوزه فاضلاب بیان کرد: در ابتدای دولت سیزدهم پنج طرح فاضلاب زاهدان، زابل، زهک، چابهار و کنارک در استان فعال بودند که پس از گذشت ده ماه با اضافه شدن طرح‌های فاضلاب شهر ایرانشهر و کهک این میزان به هفت طرح فعال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب چابهار و کنارک اظهار کرد: ایستگاه پمپاژ و خط انتقال در شهر چابهار با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد احداث و ۵ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب و تعریف ۲ مناقصه جدید با ظرفیت ۱۰ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شده است، این طرح امکان نصب حدود چهار هزار و ۵۰۰ اشتراک جدید و افزایش شاخص بهره‌مندی شهروندان از ۱۹ به ۴۰ درصد را فراهم می‌آورد.

این مقام مسئول از احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کنارک به صورت پکیج  با ظرفیت هزار متر مکعب در شبانه روز، عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ D شهر کنارک و برنامه‌ریزی جهت افتتاح در انتهای سال جاری با قابلیت امکان واگذاری ۵۰۰ انشعاب فاضلاب و شروع عملیات اجرایی بخشی از شبکه فاضلاب شهر کنارک با پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد و شروع عملیات احداث ایستگاه A شهر کنارک در سال جاری به عنوان دیگر طرح‌ها و اقدامات شاخص حوزه فاضلاب نام برد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زابل و زهک، افزود: بازسازی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر زابل، با توجه به قدمت بیش از ۲۰ ساله و فرسودگی شدید لوله‌ها از محل اعتبارات استانی و داخلی و اخذ مصوبه ماده ۲۳ فاضلاب شهر زابل و افزایش ردیف مربوطه به مبلغ ۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و افزایش احجام مربوط به بازسازی شبکه فاضلاب به موافقتنامه نیز در دست اجراست.

به گفته قاسمی، در شهر زهک نیز ۱۸ میلیارد تومان اعتبار مصوب و تاکنون ۳ میلیارد تومان تخصیص ابلاغ شده، این در حالی است که ۱۳ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران در پروژه است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زاهدان گفت: با احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب بخشی از اراضی غرب شهر زاهدان با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد و احداث خط انتقال با پیشرفت ۲۰ درصدی شرایط برای نصب ۲ هزار و ۳۰۰ اشتراک جدید فاضلاب و بهره‌مندی ۱۲ هزار نفر از شهروندان از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب فراهم شد.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، به واسطه پیگیری‌های صورت گرفته طرح فاضلاب ایرانشهر نیز با اخذ مصوبه ۱۹۰ میلیارد ریال برای سال شروع طرح، ردیف‌دار و طرح فاضلاب شهر کهک با تعیین مشاور و همچنین انعقاد قرارداد جهت اجرای ۳ باب ایستگاه پمپاژ فاضلاب فعال شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه فاضلاب فاضلاب شهر طرح فاضلاب شهر کنارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، احمدصادق معتمدیان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان، با اشاره به جهش توسعه حوزه راه های آذربایجان غربی در دولت سیزدهم، افزود: فعالیت های مثبت حوزه راهسازی را مردم استان نه در آمارها بلکه با مشاهده عملکرد در این حوزه از نزدیک لمس می کنند.

وی همچنین با تاکید بر جبران عقب ماندگی های استان در حوزه های مختلف و به ویژه توسعه راه ها در سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی و با اختصاص ۸ هزار میلیارد تومان برای بخش راه و شهرسازی آذربایجان غربی در سفر ریاست جمهوری به استان، تصویب بالاترین اعتبار را در سطح کشور به توسعه زیرساخت های این استان توسط دولت مردمی شاهد بودیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به احداث سالیانه ۱۵۰ کیلومتر راه در سطح استان در دولت سیزدهم نیز اشاره کرده و افزود: در سالهای گذشته در استان آذربایجان غربی سالانه فقط 10 کیلومتر راه احداث می شد ولی با وجود محدودیت های مالی و افزایش هزینه های احداث راه، در دولت سیزدهم شاهد احداث سالانه 150 کیلومتر راه در آذربایجان غربی هستیم و این موضوع در نوع خود کم نظیر است.

وی حوزه پایانه های مرزی و حوزه ترانزیت را از پیشران های توسعه استان عنوان کرده و افزود: دولت سیزدهم آذربایجان غربی را به عنوان یک مسیر ترانزیتی بین المللی و شاهراه ارتباطی منطقه ای تعریف کرده و در این راستا گام های بلندی در جهت توسعه ترانزیتی منطقه در این مدت برداشته شده است.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه راه و شهرسازی به عنوان یک مجموعه عمرانی در توسعه اقتصادی استان نیز تاثیر مستقیم داشته، اضافه کرد: در سال های اخیر از ظرفیت های مختلف، از جمله تهاتر نفت و ماده ۵۶ برای تامین منابع مالی احداث راه ها و توسعه زیرساخت های آذربایجان غربی استفاده شد که در بین استان های مختلف این موضوع کم نظیر بوده و آذربایجان غربی به عنوان تنها استان کشور توانسته از ظرفیت تهاتر نفت در این زمینه استفاده کند.

وی در ادامه از احداث ۵۰۰ کیلومتر راه در آذربایجان غربی توسط دولت سیزدهم خبر داده و افزود: در دو سال گذشته شاهد بازگشایی، توسعه و تکمیل محورهای تمرچین، بازرگان، ارومیه - سرو، اجرای طرح توسعه محور خوی - رازی و ... بوده ایم که اثرات بسیاری در توسعه مبادلات اقتصادی و ترانزیت کالا با کشورهای همسایه دارد.

استاندار آذربایجان‌غربی به الحاق ۱ هزار و ۲۵۰ هکتار زمین در قالب طرح جامع به شهر ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با تدوین و تعیین تکلیف طرح جامع شهر ارومیه که با همراهی نمایندگان مجلس تحقق یافت، شاهد ساماندهی وضعیت این شهر در حوزه های مختلف و تامین مطالبات مردم هستیم و بسیاری از مشکلات اجتماعی و شهری با اجرای این طرح رفع خواهد شد.

معتمدیان همچنین از ساماندهی بافت تاریخی شهر ارومیه در راستای توسعه شهر و تامین مطالبات مردم خبر داده و افزود: تعیین ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی در مرکز شهر ارومیه، مانع از توسعه این شهر در ۱۴ سال گذشته شده و اقدامات مهمی درخصوص اصلاح این وضعیت صورت گرفته است.

وی در ادامه محرومیت زدایی را از اولویت های دولت سیزدهم عنوان کرده و اظهار داشت: در دولت سیزدهم در قالب طرح بازآفرینی شهری، شاهد توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شهرهای آذربایجان غربی بوده ایم.

استاندار آذربایجان‌غربی به گام نهادن در مسیر توسعه متوازن استان در دولت سیزدهم نیز اشاره کرده و افزود: با حضور میدانی مدیران در مناطق مختلف آذربایجان غربی، مشکلات و مطالبات مناطق دورافتاده شناسایی شده و زمینه برای توسعه زیرساخت ها در حوزه های مختلف و تامین زمین برای توسعه بخش های آموزشی، ورزشی، بهداشت و درمان، مسکن و ... فراهم شده است.

معتمدیان همچنین امنیت پایدار را زیرساخت اصلی توسعه استان معرفی کرده و بیان داشت: علیرغم تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های آذربایجان غربی، برخی ناامنی ها در گذشته، مانع از توسعه استان شده بود ولی امروز به یمن اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و همچنین  ایثار و مجاهدت های شهدا و ایثارگران، امنیت پایدار در آذربایجان غربی برقرار بوده و این امنیت زمینه را برای شتاب در توسعه استان فراهم کرده است.

استاندار آذربایجان غربی اختصاص زمین برای اجرای پروژه های سرمایه گذاری و عمرانی را از جمله اقدامات مناسب راه و شهرسازی استان در سالهای اخیر عنوان کرده و افزود: اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی نقش مهم و موثری در روند توسعه استان داشته و این ماموریت با جدیت در دوره جدید نیز باید ادامه یابد.

معتمدیان همچنین ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی و جهادی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان، ادامه روند فعالیت این اداره و همچنین تسریع در روند احداث مسکن ملی در مناطق شهری و روستایی را از اولویت های مدیر جدید عنوان کرد.

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های سیدمحسن حمزه لو، رسول عطایی به عنوان سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی منصوب شد.

 

دیگر خبرها

  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است
  • طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین