Web Analytics Made Easy - Statcounter

*به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، بعد از ۱۷ ماه بلاتکلیفی واحد های تولیدی خسارت دیده از زلزله سی‌سخت، گویی عده ای نمی‌خواهند فریاد مطالبه‌گری کارفرمایان زلزله زده به گوش استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم در مجلس برسد.

نماینده کارفرمایان واحدهای تولیدی خسارت دیده از زلزله سی سخت با ابراز ناراحتی از تعدادی از مسئولین استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت وگو با فارس اظهار کرد: بعد از وقوع زلزله بهمن ۹۹ سی سخت بیش از ۱۰ واحد تولیدی اعم از واحدهای گلخانه ای و پرورش قارچ، پرورش ماهی‌های سردآبی و گرم آبی، صنایع تبدیلی و ماکیان در بخش زیر ساخت، تاسیسات، مکانیزاسیون و تولیدات خود دچار خسارات شدیدی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:  این میزان خسارت توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان دنا برآورد و به مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد ارسال تا گزارش این میزان خسارت به وزارت کشور ارسال شود اما از بدو زلزله تا کنون هر بار که به دستگاه های متولی مراجعه می کنیم هیچ اقدام موثری ندیده ایم و تنها سعی بر گفتار درمانی با مراجعه کنندگان را در دستور کار خود قرار داده اند.

جانی‌پور با بیان اینکه خسارات شدیدی در زلزله سی سخت به این واحد های تولیدی وارد شده است و تا کنون هیچ توجهی به آنها نشده، گفت: در طول این چند ماه هر بار که به دستگاه های متولی و استانداری مراجعه کرده ایم نه تنها پاسخ قانع کننده‌ای به ما داده نشده بلکه همان مسئولین تأکید دارند که به این مسأله تنها شخص استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی باید ورود کنند تا طی یک جلسه و مصوب کردن تصمیمات آن جلسه دستورات لازم اتخاذ و اجرا گردد.

وی بیان کرد: برای ملاقات با استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی بارها به استانداری و دفتر نماینده مراجعه کردیم و حتی فرماندار دنا و تعدادی از مسئولین استانی و شهرستانی و لیدرهای نماینده را واسطه قرار دادیم تا بتوانیم این دو مسئول استانی را ملاقات و مشکلات این واحد های تولیدی را مطرح کنیم اما باز هم بی فایده بود و نتوانستم با استاندار و نماینده شهرستان خودمان دیداری داشته باشیم.

این نماینده واحدهای تولیدی در ادامه گفت: عده ای از مسئولین نه تنها برای رفع مشکلات این واحد های تولیدی اقدام موثری انجام ندادند بلکه برای ما روشن شده که برای برداشتن بار این مطالبه از روی دوش خود، وضعیت این واحدهای تولیدی خسارت دیده را مطلوب جلوه می‌دهند تا جایی که یک بار به وزارت کشور و وزارت جهاد برای این مطالبه مراجعه کردم ولی در آنجا متوجه شدم که نامه ارسالی به آن وزارت خانه ها در بایگانی دبیرخانه آنها مانده و هیچ مسئولی پیگیر نامه فوق نبوده و این مطلب را به مسئولین استانی نیز گزارش دادم ولی باز هم با بی توجهی آنها رو به رو شدیم.

جانی پور با بیان اینکه کارفرمایان این واحد های تولیدی منکر زحمات استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیستند و قصد تخریب آنها را ندارند گفت: بعد از خسارت زلزله سال ۹۹ تا قبل از وقوع سیل ۱۴۰۱ با هزینه های سرسام آوری توانستیم یک تولید دست و پاشکسته ای داشته باشیم اما بعد از وقوع سیل امسال خسارت زلزله به خسارت سیل وصل گردید تا جایی که بیشتر این واحد های تولیدی راکد ماندند و متحمل مشکلات مالی شدیدی شدند و هیچ تصمیم قاطعی برای رفع مشکلات آنها گرفته نشد.

وی در پایان گفت: بعید می‌دانیم استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مانع این دیدار شده باشند ولی یقین داریم مسئولینی که در این ۱۷ ماه بعد از وقوع زلزله از این بلاتکلیفی واحدهای تولیدی با خبر بودند مانع این دیدار و بیان مشکلات شده اند و امروز ما آنها را مقصر می دانیم که از این مطالبه عمومی اطلاع کامل داشته اند اما شرایط دیدار با این دو تن از مسئولین استانی را برای ما فراهم نکرده اند به همین دلیل بعد از ۱۷ ماه بلاتکلیفی و دوندگی دست به دامان رسانه های استان و شهرستان دنا شده ایم تا فریاد ما را به گوش استاندار و نماینده مردم برسانند تا شاید اجازه دیدار و بیان مشکلات و مطالبات از زبان خود ما داده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس زلزله سیل جانی پور نماینده مردم در مجلس مجلس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد واحد های تولیدی استاندار و نماینده واحدهای تولیدی سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد