Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «شهریار افندی زاده» در آستانه یک سالگی دولت سیزدهم با حضور در یک برنامه تلویزیونی و با بیان اینکه برنامه ریزی دولت برای ترانزیتی در سال جاری ۲۰ میلیون تن است، اظهار کرد: حجم ترانزیت تا سال ۹۹ حدود پنج و نیم میلیون تن در سال بود و در سال ۱۴۰۰ با اجرای «سیاست توسعه ترانزیت» این عدد را به ده و نیم میلیون تن در سال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: از طریق چین سالانه  ۶۰ میلیون تن کالا به اروپا صادر می‌شود که می‌توان از مسیر ایران آن را منتقل کرد. با توجه به جریانات اخیر برای دولت روسیه امکان جابه‌جایی ۳۰ میلیون تن کالا در کریدور شمال جنوب توسط ایران وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه منسجمی در دولت در سه محور تنظیم شده تا حجم ترانزیت تا پایان امسال به ۲۰ میلیون تن برسد که نخستین راه برای رسیدن به این هدف، تکمیل زیرساخت‌ها در کریدور شمال جنوب و سه محور اساسی دیگر است.

افندی زاده بیان کرد: محور اول کریدور بندرعباس- رشت آستارا- آذربایجان -روسیه و در نهایت شمال اروپا است که حلقه مفقوده این مسیر در ایران، تکمیل ریل رشت به آستارا است که حدود ۱۶۲ کیلومتر آن مانده است.

به گفته وی، تکمیل این مسیر نیازمند یک میلیارد یورو اعتبار است تا این مسیر کامل شود که جزو اولویت اول دولت قرار دارد تا از طریق جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تفاهم با روسیه و آذربایجان بتوانیم آن را کامل کنیم.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خبر داد که در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، رشد ۲۵ درصدی ترانزیت کالای خارجی محقق شده و برنامه دولت برای افزایش ترانزیت جدی است.

افندی زاده تاکید کرد: ایران در مسیر دو کریدور مهم قرار دارد. یک مسیر کریدور شمال به جنوب (ایران روسیه و هند) است که مهم‌ترین کریدور ریلی برای نیز هست. کریدور بعدی از اینچه برون شروع می‌شود که به گرمسار می‌رسد. برقی کردن این کریدور در موافقت‌نامه با روسیه با سرمایه‌گذاری روس‌ها در برنامه‌ها قرار دارد.

وی ادامه داد: محور دیگر مسیر سرخس است که خط ریلی به بندرعباس داریم. اولین قطار از طریق مسکو- قزاقستان- ترکمنستان از این مسیر مدتی پیش وارد ایران شد و به سمت بندرعباس حرکت کرد که ۵ روز در ایران بود و بعد به هند رسید. تحقق جابه‌جایی ۱۰ میلیون تن بار تا پایان سال ۲۰۲۳ از این مسیر با روسیه تفاهم شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: محور دیگر که به دنبال فعال‌کردن آن هستیم، مسیر ریلی چابهار به زاهدان است. در محور شرق به غرب نیز چین ۶۰ میلیون تن کالا به سمت اروپا ارسال می‌کند و  تفاهم انجام شده از دو مرز سرخس و اینچه برون برای ورود کالاهای چینی به کشور است تا از طریق ریل به ترکیه برسد.

این خبر تکمیل می‌شود...

برچسب‌ها ترکمنستان توسعه صادرات سرخس ترانزیت وزارت راه و شهرسازی زاهدان بندرعباس دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکمنستان توسعه صادرات سرخس ترکمنستان توسعه صادرات سرخس ترانزیت وزارت راه و شهرسازی زاهدان بندرعباس دولت سیزدهم راه و شهرسازی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، متن پیام دکتر بهرام عین اللهی به شرح زیر است:

روز پاسداشت مقام معلم، ره نمایی است از تکریم، تعلیم و تربیت در فرهنگ عمیق ایران اسلامی ما و یادآوری است از آنها که در مسیر والاترین انسانهای تاریخ- پیامبران- قرار گرفتند. همانگونه که امام ما که خود والا معلم ایمان، شجاعت و اخلاص بود گفت: معلمی شغل انبیاست ...

استاد و معلم، آموزش و تربیت مخاطب انسانی، این سخت ترین تکلیفی که یک انسان می تواند بر عهده بگیرد را بر عهده گرفته است و تاثیر گذاری تاریخی خود بر شکل گیری یک جامعه دین مدار، اخلاق محور، عدالت بنیان و قدرتمند را به نظاره نشسته است.

نظام سلامت کشورمان مرهون اساتید گرانسنگی است که با دانش و تعهد خود نسلی شایسته از جامعه بهداشتی و درمانی کشور را تربیت نموده اند که امروز، کشور ما را به نمادی مثال زدنی از رشد و توسعه با کیفیت شاخص های سلامت در دنیا تبدیل نموده اند.

بی تردید حضور ارزشمند اساتید و آموزگاران زیر ساخت اصلی نظام سلامت کشور و سرمایه های اجتماعی کشورمان هستند و کارایی آموزش های آنان، آینده کشور و نظام بهداشت و درمان ما را تضمین خواهد نمود.

در سالی که با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده است، نقش پیشرو و موثر اساتید عزیز در نهادمند نمودن و مردمی سازی ارزشهای سلامت محور از طریق نظام آموزشی، نقشی بی بدیل خواهد بود.

بسیاری از کشورهای دنیا سالهاست در مسیر فروپاشی نهاد گرانبهای خانواده قرار گرفته اند، اساتید ما الگوهای قابل تکثیری برای ترویج فرهنگ خانواده محور هستند.

در این روزها که دنیا در تب و تاب جنبش های اعتراضی نهاد علم و دانشجویان علیه جنایات بی سابقه و نسل کشی فرعون وار رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است، صدای رسای اساتید و دانشجویان کشورمان به خصوص سپید پوشان نظام سلامت، نشانی است از راهبری پرچم پر افتخار حمایت از انسانیت توسط دستان توانمند مردم شریف ایران.

در پایان یادی کنیم از اساتید درگذشته حوزه سلامت در سال اخیر که بخشی از دارایی علمی کشورمان مرهون زحمات خالصانه آنان در مسیر رشد و تعالی ایران عزیز بوده است.

دکتر بهرام عین اللهی

کد خبر 6093920 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است