Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر امروز در نشست شورای اداری استان سمنان اظهار کرد: استان سمنان افتخار میزبانی از زائران امام هشتم (ع) را دارد که امری بسیار ارزشمند است.

وی افزود: امروز پس از ۴۳ سال دشمنی دشمنان و معاندان با نظام جمهوری اسلامی و به‌کارگیری انواع دسیسه‌ها و توطئه‌ها، مردم ما با هدایت مقام معظم رهبری استوارتر از همیشه در میدان ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در دوران کرونا که هم‌وطنان ما از دست می‌رفتند، دشمنان دارو، امکانات و مواد غذایی را تحریم کردند که در تاریخ ناجوانمردی‌های کسانی که که ادعای حقوق بشر داشتند، ثبت شد.

عین‌اللهی عنوان کرد: تعداد کل واکسیناسیون انجام‌شده در دوران کرونا تا آغاز دولت سیزدهم، تنها ۱۹ هزار نفر بود و یک واکسن از «کواکس» به ایران داده نشد.

وی بیان کرد: با ورود شخص ریاست جمهوری، ارتباط با سران کشورها و تلاش سایر دست‌اندرکاران، در هفته اول و با دیپلماسی خوب صورت‌گرفته و طی سایر راه‌های ممکن، ۱۰ میلیون واکسن وارد کشور شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: توانستیم رکورد تزریق هشت میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن کرونا را در کشور ثبت کنیم.

عین‌اللهی افزود: تا آذرماه سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۳۲ هزار مرگ و میر در بحث کرونا ثبت شد؛ اما از این تاریخ تا امروز، تنها ۱۱ هزار مرگ و میر ثبت شده که بیش از ۶۰ درصد نیز متعلق به افرادی بوده است که واکسینه نشده بودند.

وی تأکید کرد: بر اساس اعلام جهانی، ایران با توجه به شاخص‌ها جزو ۶ کشور برتر در مقابله و کنترل کرونا است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ۶‌ مرکز تولید واکسن در کشور به راه افتاده و این توانایی وجود دارد تا هر واکسنی برای بیماری‌های مختلف با توان و دانش داخلی ساخته شود.

عین‌اللهی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا در کشور ذخیره شده است، گفت: مهار بیماری کرونا و واکسیناسیون در رشد اقتصادی کشور تأثیرگذار بود.

وی بیان کرد: در هفته دولت در کشور، ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز افتتاح می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد که عمدتاً در مناطق محروم است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در یک سال گذشته، بخش‌های آی.سی.یوی اطفال نیز در کشور به دو برابر افزایش یافته است.

عین‌اللهی گفت: در دولت سیزدهم، سه دهک پایین جامعه با تخصیص اعتبار مجلس، بیمه رایگان دریافت کردند.

وی اضافه کرد: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای بیماری‌های خاص اختصاص یافته و در صندوق بیماری‌های خاص کشور نیز به تصویب رسیده است که با این مهم، شاهد کاهش دغدغه‌های این بخش خواهیم بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: پیری جمعیت یکی از معضلات جدی کشور است و در این راستا، قرارگاه جوانی جمعیت تشکیل شده و جلسات به‌صورت مستمر در حال برگزاری بوده و راهکارهای مختلف در دست بررسی و اجراست؛ اما به اقدام فرهنگی و جهادی نیاز دارد.

عین‌اللهی افزود: شبکه درمان ناباروری در کشور با تأسیس مراکز درمان ناباروری ایجاد شده و با مصوبه هیأت دولت، ۹۰ درصد هزینه‌ها توسط بیمه پرداخت خواهد شد و ۷۰ درصد هزینه‌ها نیز در بخش خصوصی را دولت متقبل می‌شود.

وی تصریح کرد: با مصوبه هیأت دولت، بیمه رایگان مادران تا دو سال تخصیص می‌یابد و فرزندان آنها نیز تا پنج سال زیرپوشش بیمه رایگان قرار خواهند گرفت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در بحث درمان در منطقه جایگاه برتر را در اختیار دارد، گفت: توجه به مناطق محروم و عدالت بهداشتی و درمانی از اولویت‌ها و سرلوحه کار در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم است.

عین‌اللهی گفت: ۲۰ درصد افزایش سهمیه دندانپزشکی و پزشکی برای بومیان منطقه انجام شده است و  امروز در بحث اجرای هوشمندسازی و نسخه الکترونیک به مرز ۹۸ درصد رسیده‌ایم.

انتهای پیام/74001/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت واکسیناسیون کرونا درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت دولت سیزدهم عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بسیج جامعه پزشکی لرستان در راستای رسالت ذاتی بسیج، یعنی خدمت به محرومین و مستضعفین که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ولی‌نعمتان انقلاب و نظام‌اند و در امتداد جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های پزشکان و پرستاران در ایام پرمخاطره جنگ تحمیلی می‌کوشد به‌قدر وسع و توان خود، ذره‌ای از گرد محرومیت نشسته بر سیمای زجرکشیده مردم مناطق محروم را بزداید.

اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به مناطق محروم و ارائه خدمات رایگان سلامت به نیازمندان و برپایی بیمارستان‌های صحرایی یک یا چندروزه بخشی از این اقدامات خداپسندانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و… بوده است.

اولین اردوی بهداشتی و درمانی در منطقه محروم «میربگ» برپا شد

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز جمعه در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» شهرستان دلفان، اظهار داشت: در راستای خدمات‌رسانی به مردم و به‌خصوص مردم مناطق محروم، امروز با همکاری سپاه، کمیته امداد، شورای اداری شهرستان دلفان در بخش «میربگ» یک اردوی جهادی تحت عنوان بیمارستان صحرایی برگزار کردیم.

وی گفت: در این اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی رشته‌های تخصصی حوزه پزشکی حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: وظیفه ما است که خدمات بهداشتی و درمانی را از مراکز شهری و بیمارستانی به روستاها بیاوریم.

دلفان با بیان اینکه امروز نیز این کار ما را انجام دادیم و اولین اردوی درمانی را در سال جاری برگزار کردیم، افزود: این کار در مناطق محروم استان ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه همچنین این کار در راستای تحقق شعار هفته سلامت امسال «سلامت خانواده و مشارکت مردمی» بوده انجام شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم خدماتی را به مردم محروم منطقه ارائه کنیم.

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومت در منطقه

احسان جهان‌بخش مسئول بسیج سازندگی لرستان نیز در این راستا، اظهار داشت: هفته گذشته سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم و در آینده نیز سالروز تأسیس بسیج سازندگی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در راستای فرامین مقام معظم رهبری و مسئولیت ذاتی بسیج سازندگی در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال و کارهای جهادی، در شهرستان دلفان بیمارستان صحرایی را باهمت بسیج جامعه پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی برپا کرده‌ایم.

مسئول بسیج سازندگی لرستان، ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در منطقه «فرهاد آباد» بخش «میربگ» شهرستان دلفان برپا شده است.

سرهنگ جهان‌بخش در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی در این منطقه در قالب ۱۶ غرفه، گفت: این نمایشگاه و بیمارستان صحرایی با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برپا شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۱، ۱۷.۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲، ۲۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان در شهرستان دلفان پرداخت شده است، افزود: تقاضای ما از معاونت اقتصادی و همچنین استاندار جدی این بوده که در این حوزه شهرستان‌هایی مانند دلفان را ویژه‌تر ببینند.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با تأکید بر اینکه معاونت اقتصادی استانداری لرستان قول داده که اعتبارات ویژه‌ای طی امسال در این زمینه در اختیار ما قرار دهند، گفت: شهرستان دلفان به طور حتم جز شهرستان‌هایی بوده که سهم خوبی را از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.

استقرار پزشکان عمومی و دندان‌پزشکان در بیمارستان صحرایی

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز دراین‌رابطه، اظهار داشت: امروز در شهرستان دلفان با هماهنگی‌های انجام شده بین مجموعه‌های استانی، دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان دلفان، بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نزدیک‌شدن به عملیات غرورآفرین حاج عمران، اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی را در این منطقه برپا کردند.

وی گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف پزشکی ویزیت شده‌اند، امروز هم در شهرستان دلفان در قالب بیش از ۲۰ رشته تخصصی پزشکی ارائه خدمات خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: در این راستا بیش از ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ دندان‌پزشک و در مجموع ۲۷۰ نفر از مجموعه کادر پزشکی و. پشتیبانی به مردم این منطقه ارائه خدمات خواهند شد.

سردار باقری، افزود: قبل از استقرار این بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی، بیماری یابی در این منطقه صورت‌گرفته، امروز بیماران بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در بیمارستان حضور پیدا کرده‌اند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این زنجیره تا درمان بیماران در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تأکید بر اینکه طی امسال این اولین اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی است که در شهرستان دلفان برپا شده است و به‌تناوب این کار در استان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خدمت بی‌منت به مردم استان و به‌خصوص مناطق محروم را رقم خواهیم زد.

کد خبر 6089012

دیگر خبرها

  • ۲۵هزار تخت بیمارستانی در سه سال ابتدای دولت سیزدهم افتتاح شده است
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند