Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، محمدجواد عسکری شامگاه پنجشنبه در نشست نهایی سفر نظارتی مجلس شورای اسلامی به لرستان با حضور رییس مجلس شورای اسلامی در محل استانداری لرستان برگزار شد، عنوان کرد: بخش کشاورزی لرستان قابل توجه و منحصر به فردی است، باید این ظرفیت بالقوه را بالفعل تبدیل کنیم.

 وی با بیان اینکه عمده اشتغال مردم لرستان در حوزه کشاورزی است، افزود: باید در قالب نقش بلندمدت، کوتاه مدت و میان مدت مسیر توسعه بخش کشاورزی را دنبال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بارش‌ها در استان خوب است، اما آب بین حوزه‌ای مردم را دغدغه‌مند کرده و قطعا در این راستا باید برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری کرد. 

عسگری با اشاره به احداث سدهای نیمه‌تمام استان گفت: ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سدهای آبسرده بروجرد، کمندان ازنا، عالی محمود الیگودرز ، زیبا محمد خرم‌آباد و حوضیان الیگودرز نیاز است.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل زهکشی سدها با هدف تامین آب مورد نیاز ۱۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و تکمیل حدود یازده ایستگاه‌های پمپاژ ضروری است.

 رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد : ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ایستگاه پمپاژ مورد نیاز است ، در صورت تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ اشتغال و تولید خوبی ایجاد خواهد شد.

عسگری بیان کرد: عملیات اجرایی پنج هزار هکتار از اراضی شیب‌دار در لرستان باید تا پایان امسال انجام شود، همچنین باید شرایط برای کشت ۵۰۰ هکتار کشت گلخانه‌ی فراهم شود.

به گفته وی اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت شیلات در لرستان اظهار کرد: لرستان بعد از استان‌های ساحلی و بندری در بخش پرورش آبزیان رتبه خوبی دارد، به طوری که سالانه حدود ۳۰ هزار تن ماهی سردابی، گرمابی و خاویاری تولید می‌شود، امکان احداث ۱۰ مجتمع ماهیان خاویاری و سردآبی با ظرفیت ۳۰ هزار تن در لرستان وجود دارد.

عسگری تاکید کرد: تکمیل ایستگاه پمپاژ، احداث کانال آبیاری عمومی، طرح‌های کوچک تامین آب، انتقال آب با لوله، تهیه و اجرای سیستم‌های نوین آبیاری، بندهای خاکی و ملاتی، مدیریت کنترل زوال بلوط زاگرس در لرستان ضروری است.

وی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان اظهار کرد: تمامی بسترها برای سرمایه‌گذاری فراهم است و مدیران باید با تلاش و شجاعت بتوانند به دور از بروکراسی اداری اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی مجلس کشاورزی زوال بلوط جنگل های زاگرس مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • پخش زنده صحن علنی مجلس شورای اسلامی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری