Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای امنیت روسیه با اشاره به اینکه آمریکا و متحدانش به هر طریق ممکن، از جمله ارسال مرتب تسلیحات به کی‌یف، برای طولانی کردن جنگ اوکراین تلاش می‌کنند، تاکید کرد: با این وجود عملیات نظامی روسیه ادامه یافته و تمامی اهداف تعیین شده تحقق خواهد یافت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سفر هیئت کارشناسی آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) از نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه (Zaporozhye)ممکن است در اواخر ماه آگوست - اوایل سپتامبر (اواسط شهریور ماه) انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع شب گذشته از سوی دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام شد.

این دیپلمات روس یادآور شد که روند آماده سازی سفر قریب الوقوع هیئت آژانس بین المللی انرژی اتمی به این نیروگاه مثبت پیش رفته و مذاکرات در این باره ادامه دارد.

روز گذشته همچنین رافائل ماریانو گروسی، مدیر کل آژانس گفته بود که تاکنون مذاکرات در خصوص تاریخ این بازدید موفقیت آمیز نبوده، ولی طرفین "بسیار به آن نزدیک هستند." به گفته وی، این ماموریت نه تنها شامل کارشناسان نظارت بر ایمنی ذخایر اورانیوم غنی شده، بلکه کارشناسان امنیتی برای ارزیابی عواقب گلوله باران این نیروگاه نیز اقدام خواهند کرد.

این در حالی است که ایالات متحده خواستار پایان دادن به درگیری‌ها در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه و ایجاد منطقه غیرنظامی در آن منطقه است.

 بانی جنکینز، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات با اعلام این مسئله، گفت: «ما همچنان خواستار توقف اقدامات نظامی در نزدیکی تأسیسات هسته‌ای و بازگرداندن کنترل آنها به اوکراین هستیم و البته ایجاد منطقه غیرنظامی در اطراف این نیروگاه چیزی است که بر ضرورت آن تأکید داریم.»

این دیپلمات آمریکایی افزود، ایالات متحده به همراه شرکای خود برای سازماندهی هرچه سریعتر بازدید کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) از نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه فعالیت خواهند کرد.

پیش از این، میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو نیز ابراز عقیده کرد که «غیر نظامی‌سازی» نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه، اقدامی بسیار ضروری است و باید فوراً انجام شود. به گفته وی، از آنجایی که درگیری‌های مسلحانه در نزدیکی این نیروگاه هسته‌ای همچنان ادامه دارد، جنگ‌های شش ماهه جاری خطرات غیرقابل تصوری را برای مردم غیرنظامی و محیط زیست اوکراین ایجاد می‌کند.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روز صد و هشتاد و چهارم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

سازمان ملل از همه طرف‌ها در اوکراین می‌خواهد که امنیت غیرنظامیان را تضمین کنند

استفان دوژاریک، نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد شب گذشته، پنجشنبه، در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد که همه طرف‌های درگیری در اوکراین باید امنیت مردم غیرنظامی و زیرساخت‌های مدنی را تضمین کنند.

وی گفت: «با توجه به مجموعه حملاتی که در چند روز گذشته در اوکراین شاهد بودیم، مجدداً تأکید می‌کنیم که همه طرف‌ها باید به تعهدات خود در چارچوب قوانین بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند و اقدامات مستمری را برای تضمین امنیت غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی انجام دهند تا جمعیت مسکن و خدمات لازم را حفظ می کنند.»

سفیر اوکراین، اسپانیا را به عدم ارسال تسلیحات کافی به کی‌یف متهم کرد

سرگئی پوگورلتسیف، سفیر اوکراین در اسپانیا، مقامات مادرید را متهم کرد که به وعده‌های خود برای تامین تسلیحات سنگین به کی‌یف عمل نکردند.

این دیپلمات اوکراینی با اعلام عدم رضایت کشورش از ارائه کمک اسپانیا به این کشور، یادآور شده که  چندین بار فهرست تسلیحات مورد نظر طرف اوکراینی را به نخست وزیر پدرو سانچز داده، ولی تاکنون در این خصوص ترتیب اثری داده نشده است .

وی به مذاکرات درباره خرید تانک‌های مدرن لئوپارد 2A4از مادرید اشاره کرد که سانچز در ماه آوریل در جریان سفر به کی‌یف به ولادیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین وعده  40 تانک را پیشنهاد کرده بود. سفیر اوکراین در عین حال گفت که کی‌یف ترجیح می دهد که پادشاهی اسپانیا این خودروهای جنگی را به جای فروش آنها مانند سایر کشورها، به اوکراین "اهدا" کند.

تغییر نام 95 خیابان و میدان در شهر کی‌یف به دلیل ارتباط با روسیه

ویتالی کلیچکو، شهردار پایتخت اوکراین شب گذشته در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که شورای شهر کی‌یف 95 خیابان، جاده و میدان مرتبط با روسیه و یا با اتحاد جماهیر شوروی را تغییر نام داد. به گفته وی، اسامی تمامی مسیرهای «مرتبط با روسیه و گذشته شوروی» از نقشه شهر کی‌یف حذف شده است.

کلیچکو نوشت: «نام‌های جدید که در جریان رای‌گیری توسط مردم مطرح و مورد حمایت قرار گرفته‌اند و باید خاطره وقایع تاریخی برجسته اوکراین و همچنین شخصیت‌ها و قهرمانان مشهوری که اوکراین را تجلیل کردند و برای استقلال کشور ما جنگیدند، ماندگار کنند.»

شهردار پایتخت اوکراین افزود که روند تغییر نام در کی‌یف هنوز تکمیل نشده و کار روی این موضوعات در جلسات علنی بعدی پارلمانی اعلای اوکراین ادامه خواهد یافت.

چند روز قبل نیز ب پاول واگلمن، معاون فرماندار اودسا،پیشنهاد کرد که به منظور روسی زدایی بیش از 200 خیابان این شهر تغییر نام یابد. وی فاش کرد که یک نقشه تعاملی در اوکراین وجود دارد که بر اساس آن همه خیابان‌ها باید تغییر نام پیدا کنند.

وزارت خارجه استونی از تشدید تلاشها برای منزوی کردن روسیه خبر داد

اورماس رینسالو، وزیر امور خارجه جمهوری استونی اعلام کرد که این کشور تلاش‌های خود برای منزوی کردن روسیه و حذف آن از سازمان‌های بین المللی را افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به چندین مورد که سیاست انزوا موفقیت آمیز نبود یا به دلایل مختلف امکان جلوگیری از فعالیت روسیه در سازمان‌ها وجود نداشت. تاکید کرد که دستیابی استونی به تعلیق فعالیت‌های روسیه، به‌ویژه در سازمان‌هایی که مشارکت در آن‌ها برای روسیه مایه افتخار و اعتبار است، بسیار اهمیت دارد.

رینسالو افزود که استونی فعالانه از ابتکارات اتحادیه اروپا در زمینه انزوای روسیه در عرصه بین المللی حمایت کرده و حتی در بسیاری از موارد این جمهوری آغازگر این نظریات بوده است.

بلژیک 8 میلیون یورو کمک مضاعف به اوکراین اختصاص داده است

دولت بلژیک 8 میلیون یورو کمک نظامی اضافی به اوکراین اختصاص داده که این بودجه برای خرید برخی تجهیزات نظامی، از جمله دستگاه‌های دید در شب و لباس زمستانی برای پرسنل نظامی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این بودجه از طریق کانال‌های ناتو تامین خواهد شد. در صورت نیاز، داروهای مورد نیاز نیز به اوکراین ارسال خواهند شد.

وزیر امور خارجه بلژیک در این باره توضیح داد:زمستان پیش رو ممکن است به طور بالقوه در درگیری نظامی در اوکراین بسیار تعیین کننده باشد. و بسیار مهم است که نیروهای مسلح اوکراینی تجهیزات لازم برای ادامه مقاومت را داشته باشند.

روسیه آماده گفتگو درباره از سرگیری مذاکرات است، اگر کی‌یف اعلام آمادگی کند

لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی و یکی از اعضای گروه مذاکره‌کننده روسیه یاداور شده که مقامات مسکو آماده هستند در خصوص امکان از سرگیری مذاکرات در صورتی که طرف اوکراینی آمادگی خود را برای آنها را اعلام کند، گفتگو کنند.

اسلوتسکی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «ما شاهد هستیم که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، فعلاً در حال و هوای ملاقات یا مذاکره نیست. اگر طرف اوکراینی اعلام کند که برای مذاکره در هر سطحی و در هر قالبی آمادگی دارد، ما در این خصوص بحث کرده و به آن پاسخ خواهیم داد. تاکنون که چنین اتفاقی نیفتاده است.»

در این رابطه، روز گذشته دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین، هر نوع مذاکره با روسیه تا زمانی که حملات به کشورش ادامه داشته باشد را رد کرد.

وی در گفتگو با یک رسانه آلمانی گفت: به محض اینکه درگیری نظامی فروکش کند و به محض اینکه نیروهای روسی دیگر در خاک ما حضور نداشته باشند، ما سر میز مذاکره خواهیم نشست.

دبیر شورای امنیت روسیه: آمریکا با افزایش عرضه تسلیحات به دنبال طولانی کردن مناقشه در اوکراین است

نیکولای پاتروشیف، دبیر شورای امنیت روسیه معتقد است که ایالات متحده و متحدانش به هر طریق ممکن برای طولانی کردن درگیریهای نظامی در اوکراین تلاش می‌کنند و برای این کار نیروهای ملی گرا را آموزش داده، اطلاعات نظامی در اختیار ارتش اوکراین قرار می دهند و دائما در حال افزایش عرضه سلاح و تجهیزات نظامی به این کشور هستند.

این مقام بلندپایه گفت: «روسیه و مناطق آن تحت فشار گسترده و بی‌سابقه سیاسی، اطلاعاتی و اقتصادی غرب قرار دارند. آنگلوساکسون‌ها از ترس از دست دادن سلطه جهانی خود، با صراحت و وقیحانه مسیر تعیین شده برای بازدارندگی و سرکوب همه جانبه روسیه را دنبال کرده و آنها اقمار و دست نشاندگان خود را به جنگ ترکیبی علیه روسیه کشاندند.»

به گفته وی، اوکراین به ابزاری برای اجرای چنین طرح هایی تبدیل شد، که در واقع آن را به کشوری "ضدروسیه" تبدیل کردند، کودتا در این کشور سازماندهی کرده و از گسترش ایدئولوژی نئونازی حمایت و از اقداماتی مانند تحریف حقایق تاریخی، جدایی مردم اسلاو، از جمله با ممنوعیت زبان و فرهنگ روسی در اوکراین چشم پوشی کردند.

پاتروشیف گفت: «به منظور تضمین امنیت روسیه و برای محافظت از ساکنان دونباس، ما مجبور شدیم عملیات نظامی ویژه را آغاز کنیم و این عملیات تا رسیدن به اهداف تعیین شده از سوی رئیس جمهور ولادیمیر پوتین ادامه خواهد داشت.»

مقام کرملین: عملیات نظامی ویژه جنگ با اوکراین و علیه اوکراینی‌ها نیست

سرگئی کرینکو، معاون اول رئیس دفتر ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه در یک کنفرانس آموزشی در منطقه لوهانسک اعلام کرد: عملیات نظامی ویژه روسیه به هیچ وجه علیه مردم اوکراین نیست. عملیات نظامی ویژه جنگی بین جمهوری مردمی لوهانسک، دونتسک، روسیه و اوکراین نیست. مسلماً  ما با اوکراین در جنگ نیستیم و قطعاً هیچ اقدامی علیه مردم اوکراین انجام نداده و در حال جنگ با آنها نیستیم.»

کرینکو افزود: «متأسفانه، در نتیجه تصمیمات جنایتکارانه رهبران امروز اوکراین، آنها کشور خود را به عنوان میدان آزمایش [برای مبارزه] با هر چیزی که معنای کلمه "روسی" دارد، واگذار کرده و با روسیه، با زبان روسی، با فرهنگ روسی، با هر فردی که به سادگی از حق خود برای روسی بودن دفاع کرده، مقابله می کنند.»

نیروی هوا-فضای روسیه چندین فروند هواپیمای ارتش اوکراین را نابود کردند

ژنرال ایگور کوناشینکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه به خبرنگاران اعلام کرد که پنج فروند هواپیمای جنگی نیروی هوایی اوکراین در نتیجه حمله نیروهای هوا-فضای این کشور به فرودگاه  میرگورود در حومه شهر هدف قرار گرفته و منهدم شدند.

به گفته وی، این حمله با استفاده از تسلیحات بسیار دقیق نیروهای هوا-فضای روسیه به محوطه فرودگاه نظامی میرگورود در منطقه پولتاوا انجام شد.

علاوه بر این، نیروهای مسلح روسیه در جریان یک حمله با استفاده از تسلیحات دقت بالا به یک فرودگاه نظامی در منطقه دنیپرو، نیز سه فروند دیگر از هواپیمای سوخوی نیروی هوایی اوکراین را منهدم کردند.

کوناشینکوف افزود، نیروهای مسلح روسیه با اصابت مستقیم موشک "اسکندر" به یک رده نظامی در منطقه دنیپروپتروفسک، بیش از 200 نفر از نیروهای ذخیره ارتش اوکراین را در مسیر حرکت به سمت دونباس را هدف قراردادند. در این حمله حداقل 10 واحد تجهیزات نظامی سنگین نیز  نابود شدند.

اعتراف نشریه انگلیسی به عدم امکان انزوای روسیه

مجله انگلیسی اسپکتاتور (The Spectator) در تحلیلی نوشته است که با وجود تحریم‌های کنونی علیه روسیه، نه انگلستان و نه کشورهای غربی مجموعاً نمی‌توانند روسیه را منزوی کنند.

این نشریه با اشاره به داده‌های تجاری منتشر شده توسط دفتر آمار ملی انگلستان، یادآور شده که تحریم های ضدروسی به این واقعیت منجر شده است که انگلیس دیگر نفت و گاز مورد نیاز خود را مستقیماً از روسیه دریافت نمی‌کند. این اطلاعات نشان می‌دهند که انگلیس، حداقل در حال حاضر، به یکی از اهداف اصلی خود دست یافته، یعنی نفت و گاز روسیه را کنار گذاشته است. واردات سوخت از روسیه در ماه ژوئن اصلاً وجود نداشت.

به نوشته این نشریه، به طور کلی واردات از روسیه در ماه ژوئن 96.6 درصد کاهش یافت. کالاهایی که هنوز از روسیه حمل می شود شامل ماشین آلات، آهن و فولاد، مواد معدنی و محصولات کاغذی است.

این مقاله در خصوص تأثیر تحریم‌ها بر اقتصاد روسیه، نوشته است که این محدودیتها واقعاً می توانند آسیب برسانند، با این حال، این اقدامات هنورز کامل نبوده و با وجود محدودیت‌ها، سهم مشخصی از صادرات روسیه همچنان به غرب ارسال می شود.

تحولات روزهای گذشته پیرامون اوکراین را از لینک‌های زیر بخوانید:

تحولات اوکراین| دبیرکل سازمان ملل گفت‌وگو درباره وضعیت پیرامون نیروگاه اتمی زاپوروژیه را ضروری خواند/ اردوغان تدارک دیدار پوتین و زلنسکی را هدف خود نامیدتحولات اوکراین| علت کاهش ارسال تسلیحات نظامی غربی به کی‌یف/ گوترش: سازمان ملل در تلاش است تا موانع صادرات محصولات از روسیه را برطرف کندتحولات اوکراین| بسته جدید کمک نظامی 775 میلیون دلاری آمریکا به کی‌یف/ تاکید دوباره کیسینجر بر لزوم پایان مناقشه بر سر اوکراین از طریق مذاکرهتحولات اوکراین| آمادگی سازمان ملل برای سازماندهی سفر کارشناسان آژانس به نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیه / زلنسکی: مذاکره با روسیه تنها پس از خروج نظامیان روسی ممکن استتحولات اوکراین| آمریکا و اروپا خواستار تشکیل نشست شورای امنیت درباره اوکراین شدند/ آغاز اجرای قرارداد تحویل اس-400 روسیه به ترکیهتحولات اوکراین| پوتین تلاش‌های غرب برای "حذف روسیه" را حماقت خواند/ فنلاند مرزهای خود با روسیه را تقویت می‌کند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جنگ روسیه و اوکراین اخبار روسیه جنگ روسیه و اوکراین اخبار روسیه عملیات نظامی ویژه وزیر امور خارجه تحولات اوکراین شورای امنیت امنیت روسیه بین المللی سازمان ملل تغییر نام شهر کی یف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب

وزیر خارجه اوکراین با انتقاد از عقب‌ ماندن غرب در برنامه‌هایش برای کمک به اوکراین توانمندی آمریکا و غرب در مواجهه با جنگ‌ها و بحران‌های بزرگ را زیر سوال برد.

به گزارش ایسنا، دیمیترو کولبا، وزیرخارجه اوکراین در گفتگو با فارن پالسی بار دیگر بر درخواست کی‌یف جهت دریافت سیستم‌های دفاع موشکی پاتریوت تاکید کرد و وجود این سیستم‌ها را برای مقابله با موشک‌های بالستیک روسی مهم خواند.

کولبا با اعتراف به کمبود مهمات توپخانه از متحدان اوکراین به دلیل عقب‌ ماندن از برنامه‌ها برای ارائه کمک به کشورش انتقاد کرد و گفت: وقتی به دستاوردهای روسیه در بازگرداندن تولید پایگاه صنعتی مدافعانش و آنچه که کل غرب تاکنون دست یافته نگاه می‌کنم، باید با حقیقت روبرو شویم و اعتراف کنیم که روسیه در تلاش‌های جنگی خود مؤثرتر بوده است و این سوال اساسی‌تری را برای غرب ایجاد می کند. اگر در این تلاش جنگی خاص نمی‌تواند به اندازه کافی کارآمد باشد، پس اگر جنگ‌ها و بحران‌های دیگری در همین مقیاس رخ دهد چقدر می‌تواند کارآمد باشد؟

کولبا بار دیگر  مهمات توپخانه برای خط مقدم و سیستم‌های دفاع هوایی و رهگیرهای موشکی و پارازیت رادیویی را مهمترین نیازهای ارتش کشورش عنوان کرد و گفت: جنگ مدرن عمدتاً جنگ پهپادها و نرم افزارها است و بنابراین، برای مبارزه با این سلاح‌های مدرن و پیشرفته به جنگ الکترونیک فراوانی نیاز دارید. پدافند هوایی چیزی است که اقتصاد ما و همچنین شهرهای ما و زندگی غیرنظامیان ما به آن وابسته است. من از ترغیب جهان به سخت‌تر کار کردن و دو و سه برابر کردن کار روی این موضوع خسته شده‌ام، زیرا همه می‌دانند این سیستم‌ها کجا هستند. همه می‌دانند که برای تحویل آنها به اوکراین چه باید کرد. بنابراین درخواست ما این است: فقط این کار را انجام دهید.

وزیر خارجه اوکراین درباره ریاست‌جمهوری مجدد ترامپ گفت: آخرین چیزی که من نگران آن هستم نتیجه انتخابات در کشورهای دیگر است، حتی در مهمترین متحد ما، ایالات متحده. و این به این دلیل نیست که من به تحولات سیاسی بی احترامی می کنم یا نادیده می‌گیرم. فقط به این دلیل است که زندگی به ما آموخت که برای هر سناریویی آماده باشیم. نمی‌توانید تصور کنید در دو سال گذشته چند بار به ما گفته شد که از ایده الحاق کامل به اتحادیه اروپا دست برداریم. حتی نزدیک‌ترین دوستانمان به ما توصیه می‌کردند که نصفه و نیمه را بپذیریم و سازش کنیم. ما این کار را نکردیم و در مسیر عضویت هستیم. نمی‌توانید تصور کنید که در ماه‌های گذشته چند نفر به ما می‌گفتند: «بر روی بسته‌ نظامی که ایالات متحده به شکل فعلی آن بحث می‌کند، اصرار نکنید. برای به دست آوردن آن مصالحه کنید.» ما این کار را نکردیم، زیرا می‌دانیم که در مورد بقا، باید سرسخت باشید و برای هر نوع سناریویی آماده باشید و باید روی پلن الف که بهترین طرح برای کشور شماست پافشاری کنید. این دیپلماسی زمان جنگ است. این با دیپلماسی کلاسیک متفاوت است.

او در پاسخ به نظرات و انتقادهای جمهوری خواهان آمریکا که می‌گویند اوکراین مدام درخواست رهگیرهای پاتریوت بیشتری می‌کند، در حالی که آمریکا فقط ۵۵۰ فروند در سال تولید می‌کند، گفت: وقتی به آرای اعضای حزب جمهوری‌خواه در هر دو مجلس کنگره نگاه می‌کنم، تصور نمی‌کنم نظری که شما ذکر کردید نماینده اکثریت باشد. دوم، اگر جنگ فقط در مورد ریاضی بود، من و شما امروز با هم صحبت نمی‌کردیم، زیرا پست وزیر امور خارجه اوکراین دیگر وجود نداشت. ما قبلاً جنگ را باخته بودیم. استدلال سوم: چه جمهوری خواه باشید چه دموکرات، باید یک چیز را به خاطر بسپارید. امنیت و رفاه آمریکا ناشی از نظم جهانی کنونی است. اگر این نظم جهانی از بین برود، امنیت و رفاه مالیات دهندگان آمریکایی بلافاصله مورد حمله قرار خواهد گرفت و اگر نمی‌توانید نیازهای نظامی را برآورده کنید، اگر نمی‌توانید رهگیرهای کافی برای کمک به اوکراین برای پیروزی در جنگ تولید کنید، پس چگونه می‌خواهید در جنگ علیه دشمنی که احتمالاً قوی‌تر از آن است پیروز شوید. دو قدم جلوتر فکر کنید. واقعیت بسیار ساده این است که اگر در اوکراین شکست بخورید، یک اثر دومینویی خواهد داشت و در همه جا شروع به باخت خواهید کرد. به همین دلیل است که من به تفاوت پایگاه صنعتی دفاعی روسیه و همه متحدان غربی ما با هم اشاره کردم.

کولبا گفت: در دو سال جنگ، روسیه در تولید تسلیحات از کل اتحاد غربی کارآمدتر شده است. اگر توقعات خود را پایین بیاورید و با چیزی که معمولاً پلن B نامیده می شود شروع کنید، در نهایت به پلن B خواهید رسید. پس باید با برنامه A شروع کنید. دوم، نگاه کردن به اوکراین از منظر روابط با روسیه را متوقف کنید. من می‌دانم که هنوز ایده‌هایی وجود دارد که نتیجه این جنگ هر چه باشد، ایالات متحده باید روابط خود را با روسیه حفظ کند و بنابراین باید از خراب کردن پل‌ها اجتناب کند. اما شما نمی‌توانید در زمان ریاست‌جمهوری ولادیمیر پوتین روابط مناسبی با روسیه داشته باشید. روسیه در زمان پوتین را به عنوان یک دشمن در نظر بگیرید. قرار دادن تمام مسئولیت بر دوش اوکراین به معنای چشم پوشی آگاهانه از مسئولیت است.

بعید است که اوکراین در اجلاس سران که در ماه ژوئیه برنامه ریزی شده، دعوت رسمی برای پیوستن به ناتو دریافت کند. کی‌یف همچنین خواهان عضویت در نیروی اعزامی مشترک بود که یک مشارکت نظامی چندملیتی به رهبری بریتانیا است، اما به نظر می‌رسد واشنگتن نیز اجازه این کار را نخواهد داد. دیپلمات ارشد اوکراین همه اینها را سیگنالی برای مسکو دانست و گفت: قانون جنگ ساده است. هر چه عدم اطمینان بیشتر باشد، دشمن عزم بیشتری پیدا می کند. همه ما باید راهبردی را دنبال کنیم که بر اساس آن دشمن درک روشنی داشته باشد که اوکراین بخشی از غرب است و متحدان در کنار اوکراین خواهند ایستاد. نه آنقدر که طول می کشد، بلکه تا زمانی که برای پیروزی اوکراین لازم است.

او همچنین با درخواست مسدود شدن دارایی‌های روسیه از آمریکا خواست بیشتر با متحدان اروپایی کار کند تا برخی از نگرانی‌های آنها را برطرف کند و این پول را برای تلاش های جنگی در دسترس قرار دهد.

کولبا در باره کنفرانس صلح سوئیس که قرار است ماه آینده در سطح عالی و بدون حضور روسیه برگزار شود، گفت: بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲، ما تقریباً ۲۰۰ دور مذاکره با روسیه در قالب‌های مختلف، با میانجی‌گری و دوجانبه داشتیم. اما نتیجه‌ای نداشت. تنها دو راه داریم یا موفقیت در میدان جنگ یا داشتن ائتلافی از کشورهایی که اصول و رویکردهای مشابهی دارند. بنابراین به همین دلیل است که اجلاس قصد ندارد روسیه را به عنوان شرکت کننده داشته باشد. زیرا هدف این اجلاس اتحاد کشورهایی است که اصول و رویکردهای مشترکی دارند که اقدامات بعدی را بر اساس آن بنا خواهند کرد. پس از آن ممکن است ارتباط با روسیه برقرار شود و روسیه بتواند بخشی از مذاکرات باشد. زیرا در نهایت، شما نمی‌توانید بدون هر دو طرف جنگ را به پایان برسانید.

 وزیر خارجه اوکراین چین را اهرم فشاری بر روسیه دانست که می‌تواند برای متقاعد کردن روسیه به تغییر رفتار اقداماتی انجام دهد و به همین دلیل از چین برای شرکت در نشست فرمول صلح دعوت شده است. اما نگرانی‌های دیگری هم هست اینکه روسیه در دست چین باشد همین نگرانی برخی محدودیت‌ها را باعث شده است.

کولبا در توجیه شکست کی‌یف در دستیابی به جنوب جهانی گفت: در جنگ حمایتی که دریافت می‌کنید چند لایه است. برخی به شما اسلحه می‌دهند. دیگران خود را فقط به فشار دادن دکمه سبز در مجمع عمومی سازمان ملل دو بار در سال محدود می‌کنند. بنابراین چیزی که در دو سال گذشته در مورد جنوب جهانی یاد گرفتم این است که وجود ندارد و ما باید با هر کشوری جداگانه رفتار کنیم. باید اعتراف کنم، روس‌ها در آنجا موقعیت بهتری دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • تصاویر فوق العاده از حمله پهپادهای تهاجمی روسیه به اهداف نظامی در اوکراین | ویدئو
  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • روسیه: ارتش اوکراین ۹۳۰ نظامی دیگر را از دست داد
  • اعتراف وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب
  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه