Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@11:45:20 GMT

آلمان برای تامین نفت و زغال سنگ به مشکل خورد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۴۹۰۶

آلمان برای تامین نفت و زغال سنگ به مشکل خورد

به دلیل کاهش آب رودخانه راین حمل و نقل زغال سنگ با مشکل مواجه شده است و اکنون آلمان با مشکلات انرژی دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا، آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپاست، تلاش می کند وابستگی خود به انرژی روسیه را کاهش دهد. با این حال، کاهش بی سابقه سطح آب رودخانه راین در هفته‌های اخیر، حمل زغال سنگ و نفت را مختل کرده و به مشکلات انرژی آلمان افزوده است زیرا صنعت این کشور به دلیل کاهش چشمگیر واردات انرژی از روسیه، به استفاده بیشتر از زغال سنگ و نفت روی آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس سند وزارت اقتصاد آلمان که توسط رویترز مشاهده شده است: به دلیل کاهش چشمگیر ترابری داخلی، ذخایر زغال سنگ ممکن است خیلی سریع کاهش پیدا کند. پایگاههای ذخیره سازی بیشتری که وجود داشته اند و در جنوب آلمان آماده شده‌اند، احتمالا تا زمستان پر نخواهند شد.

سطح اندک آب در رودخانه راین، حجم زغال سنگی که می‌تواند توسط کرجی ها حمل شود را کاهش داده است و بهبود قابل توجه هم پیش بینی نمی شود. از سوی دیگر سیستم ریلی که با تراکم بار زیادی روبروست، هم کمک چندانی نمی تواند فراهم کند.

هیات دولت آلمان روز چهارشنبه قانونی را تصویب کرد که به حمل انرژی در شبکه‌های ریلی این کشور اولویت می دهد.

شرکت گازپروم روسیه، با اشاره به مسائل فنی، صادرات گاز به آلمان از طریق خط لوله نورد استریم 1 را به 20 درصد ظرفیت این خط لوله کاهش داده است. برلین، این اقدام را دارای انگیزه‌های سیاسی و به تلافی تحریمهایی می‌داند که اروپا بر سر جنگ در اوکراین، علیه مسکو وضع کرده است.

در سند وزارت اقتصاد آلمان همچنین اشاره شده که تامین نفت در مناطق شمال شرقی ممکن است با مشکل روبرو شود.

پالایشگاههای شودت و لیونا به دلیل تحریمهای نفتی اتحادیه اروپا، دریافت نفت روسیه از خط لوله را متوقف خواهند کرد و این امر، به قیمتهای بالاتر در کوتاه مدت منجر خواهد شد. طبق این سند، هر دو پالایشگاه می توانند با ظرفیت 75 درصد کار کنند.

بر اساس گزارش رویترز، شدت سوخت بخشهای بزرگی از شرق آلمان از جمله فرودگاه برلین را تامین می کند. تلاشها برای تامین سوخت این مناطق با استفاده از فرآورده های پالایشگاهی مناطق شرقی به دلیل محدودیتهای ریلی، ممکن است با مشکلاتی روبرو شود.

انتهای پیام/

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان اتحادیه اروپا نفت و زغال سنگ وزارت اقتصاد آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند