Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مسجدسلیمان در مجلس گفت: امیدوارم با اقدام‌های گره‌گشای مدیران مجموعه وزارت نفت، شاهد بازگشت عظمت مسجدسلیمان بزرگ برای مردم این خطه باشیم.

به گزارش خبرنگار شانا از اهواز، علیرضا ورناصری قندعلی امروز (جمعه، چهارم شهریورماه) در آیین رسمی آغاز عملیات اجرایی طرح‌های‌ توسعه‌ای وزارت نفت و افتتاح پروژه‌های مسئولیت اجتماعی هم‌زمان با هفته دولت به نقش پیشران مسجدسلیمان در صنعت نفت کشور و خاورمیانه اشاره کرد و گفت: مسجدسلیمان شناسنامه نفت و گاز خاورمیانه، ایران و وزارت نفت است، امیدوارم با اقدام‌های گره‌گشای مدیران مجموعه وزارت نفت، شاهد بازگشت مجدد عظمت مسجدسلیمان بزرگ برای مردم این خطه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به وزیر نفت افزود: حدود ۶۳ درصد مساحت شهر مسجدسلیمان، یا مناطق آلوده به نفت و گاز است و منازل مردم در آن واقع شده و یا چاه‌های نفت در حیاط محل سکونت مردم قرار دارد، همچنین این شهر دارای بافت‌های فرسوده بسیاری است که حدود ۸۵ درصد جمعیت ۱۴۰ هزار نفری مسجدسلیمان در همین بافت فرسوده و مناطق آلوده به نفت و گاز سکونت دارند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: امیدوارم وزارت نفت در ادامه کار بزرگی که امروز انجام داد و پروژه‌های پرشماری در استان خوزستان بهره‌برداری کرد اهتمام ویژه‌ای نیز به حل مسائل و مشکلات شهر قدیمی مسجدسلیمان داشته باشد.

نماینده مسجدسلیمان در مجلس ادامه داد: جاده میان‌بر اهواز به مسجدسلیمان از تعهدهای دیرینه وزارت نفت است باید اجرایی شود، همچنین ساخت پروژه فروشگاه مسجدسلیمان که حدود ۷۰ درصد آن پیشرفت داشته که انتظار داریم درصد باقیمانده این طرح نیز ازسوی وزارت نفت اجرا شود، در عین حال انتظار می‌رود برای فعال‌کردن پروژه احیای مخزن نفتی مسجدسلیمان و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی که مجوزهایی نیز در این باره برای آن صادر شده و به‌ویژه بحث جمع‌آوری گازهای مشعل در مسجدسلیمان و حمایت بیشتر از تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان نیز اقدام‌هایی انجام شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: ورناصری عضو کمیسیون انرژی مجلس مسجد سلیمان مسئولیت اجتماعی هفته دولت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم