Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، محمد زلفی گل روز جمعه در دیدار با حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه کرمان به دلیل شهدای عزیزی که جزو شخصیت های فرا ملی هستند در کشور استثنا است افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی دنیای استکبار را به چالش کشید و یک شخصیت جهانی پیدا کرد و از این لحاظ جایگاه و شأن ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان کرمان از منظر علمی دارای ۱۰۰ مرکز آموزشی است ادامه داد: استاندار کرمان ز لحاظ جایگاه مدیریتی یکی از شخصیت های دانشگاهی و فرهیخته و نمایندگان این استان نیز جزو شخصیت های ملی هستند که موقعیت استثنایی را در کشور برای کرمان می توانند؛ رقم بزنند. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: کرمان یک شهر استثنایی است و همه شرایط دست به دست هم داده تا گرمان یکی از استان های پرچمدار توسعه و سرمایه نظام اجتماعی باشد. 

زلفی گل با تأکید بر اینکه طبق اصل ۳۰ قانون اساسی دانشگاه ها باید دانشجو را در حد نیاز و خودکفایی تربیت کنند تصریح کرد: کرمان مهد صنعت است و ارتباط دانشگاه با صنعت در کرمان می تواند الگویی برای سایر استان ها باشد و در استان یزد نیز تعدادی از رشته ها را با صنایع با توجه به نیاز محور دانشجو تربیت می کنند. 

وی با اشاره به مسکن اساتید دانشگاه ها خاطرنشان کرد: باید مسکن برای اساتید تازه استخدام حدود ۸ تا ۱۰ سال تامین شود تا دغدغه مسکن را نداشته باشند و همانند دانشگاه صنعتی اصفهان خانه های ویلایی برای اساتید تاسیس کرده و یک عضو هیات علمی تا زمان بازنشستگی از این خانه ها می توانند استفاده کند که امیدواریم در کرمان این مهم هم محقق شود تا افراد مستعدتری بکار گرفته شود.

محمدی مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه بحت مسکن اساتید گفت: بخشی از زمین های دانشگاه را به جای اینکه به مسکن ملی داده شود برای ساخت مسکن به اعضای هیات علمی واگذار شود که در ادامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این پیشنهاد یک ایرادی دارد زیرا خانه سازمانی برای همیشه می ماند و نسل به نسل از آن استفاده می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مسئولان استان کرمان درخواست کرد، اجازه ورود به زمین های دانشگاه را برای مسکن ملی ندهند تا دانشگاه برای نسل های آینده حفظ شود. 

وی با اشاره به اینکه در یک بند از قانون جهش تولید دانش بنیاد آمده است که هزینه کردن در دانشگاه ها به منزله مالیات تلقی می شود گفت: دانشگاه ها می توانند از این ظرفیت نهایت استفاده را داشته باشند. 

زلفی گل با تأکید بر ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: در آئین های جدید وزارت علوم برای بخش ارتباط بین صنعت و دانشگاه امتیازات ویژگی و جامع الاطرافی برای همه رشته ها دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد پارک‌های علم و فناوری از راه‌های افزایش درآمدهای دانشگاه‌ها است تصریح کرد: در خصوص ایجاد دومین پارک علم و فناوری کرمان باید زمینی به وسعت یکصد هکتار واگذار و سند تک برگ آن اخذ شود تا مجوز ایجاد آن صادر شود. 

وی ادامه داد: دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری دارای ارزش نمادین هستند و تهیه سند تک برگ به‌منظور جلوگیری از مشکلات بعدی برای فضاهای تعیین شده نیاز است.

استاندار کرمان نیز در این دیدار با بیان اینکه در رابطه با واگذاری زمین برای پارک علم و فناوری گفت: در مقیاس های بزرگ باید زمین با سند تک برگ از دولت بگیریم و قرارداد واگذاری پس از اجرای طرح انجام می‌شود و در حال حاضر قرارداد واگذاری ۲۰ هکتار برای پارک گرفته شده است. 

محمدمهدی فداکار با بیان اینکه نشست روسای مراکز آموزش عالی استان کرمان با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فرصتی است تا مشکلات و مسائل مراکز آموزش استان کرمان را مطرح کنند افزود: دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان دانشگاه مادر استان کرمان نیازمند توجه است و اگر به این مرکز آموزشی کمک شود بار لطمه را از این استان و کشور بر می دارد.

وی تصریح کرد: بودجه دانشگاه های شهرستان ها از جمله رفسنجان و جیرفت کم است و امیدواریم در بودجه امسال کمک بیشتری شود تا وضعیت مالی آن‌ها بهتر شود.

پژوهشکده جهان اسلام با محوریت پایگاه مقاومت در استان کرمان ایجاد شود 

نماینده ولی فقیه در استان کرمان در این دیدار افزود: وزارت علوم بازنگری منطقی در زمینه ترفیع ها، تبدیل وضعیت ها و پردیس های دانشگاهی داشته باشد. 

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی بر تامین مسکن اساتید دانشگاهی تاکید کرد و گفت: کرمان، شهر شهید سلیمانی و پایگاه مقاومت است و دستور پژوهشکده جهان اسلام با محوریت پایگاه مقاومت در استان کرمان داده شود.

وی خاطرنشان کرد: به صنعت و دانشگاه ها که توجه ویژه شود و در کرمان بسترهای این مهم در حوزه صنعت فراهم است.

برچسب‌ها دانشگاه شهید باهنر کرمان کرمان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه شهید باهنر کرمان کرمان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری دانشگاه شهید باهنر کرمان کرمان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، تجربه راه‌اندازی پارک علم و فناوری در کشور را دارد، گفت: می‌توانیم تجارب و ظرفیت پارک علم و فناوری را برای راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق به اشتراک بگذاریم و ضروری است که برای عملیاتی کردن این موضوع، اجرای اقدامات پایه‌ای را مورد توجه قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اسدی در جلسه دیدار و گفت‌وگو با دکتر لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و توسعه وزیر علوم عراق و هیأت همراه با رئیس و هیأت رئیسه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از راه‌اندازی پردیس بین‌المللی دانشگاه تهران در نجف‌ اشرف در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در همین راستا می‌توانیم شعبه‌ای از پارک علم و فناوری را که تمام زنجیره ارزشی و فعالیت‌های پارک را پوشش می‌دهد، در این پردیس بین‌المللی ایجاد کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت انتقال تجربه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به کشور عراق، ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران می‌تواند در قالب کارگاه‌های یک روزه، همه فرآیندها، فعالیت‌ها، برنامه‌ها و خدمات دانش‌بنیان را به معاونان پژوهشی دانشگاه‌های عراق ارائه دهد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به حضور و تحصیل دانشجویان عراقی در ایران و به‌ویژه دانشگاه تهران، تصریح کرد: این موضوع فرصت مناسبی است تا از ظرفیت این دانشجویان در جهت همکاری و اجرای برنامه‌های مشترک میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کنیم.

اسدی با اعلام عضویت و استقرار بیش از ۳۰۰ هسته فناور، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در این پارک، گفت: فراوانی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های فنی و مهندسی بیش از حوزه‌های دیگر است.

وی ادامه داد: طی چند سال اخیر کوشیده‌ایم برنامه‌های حمایتی را در زمینه فناوری‌های نرم، علوم انسانی و بین رشته‌ای گسترش دهیم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که دستاوردهای فناوران و متخصصان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانسته نیازهای فناورانه و نوآورانه کشور را به‌ویژه در زمان تحریم تأمین کند، افزود: نواحی نوآوری، نسل آینده پارک های علم و فناوری محسوب می‌شوند و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز با ایجاد ناحیه نوآوری تهران، حوزه فعالیت‌های خود را به فراتر از مرزهای فیزیکی پارک گسترش داده است.

اسدی، فعالیت‌های نوآورانه، فناورانه و پارک‌های علم و فناوری را جزء لاینفک نظام آموزشی دانشگاهی دانست و خاطرنشان کرد: زنجیره ارزشی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان محدود نمی‌شود، بلکه مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری و شعب آن در ۱۹ دانشکده دانشگاه تهران در تلاش است تا دانشجویان حین تحصیل با مباحث فناوری، نوآوری و دانش‌بنیان آشنا شده و فرهنگ کارآفرینی ترویج یابد.

وی با اشاره به امضای یادداشت تفاهم‌ میان پارک علم و فناوری با معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، گفت: مطابق با این تفاهم‌نامه، پیوست فناوری و نوآوری به پروپوزال پایان‌نامه‌های دانشجویی افزوده می‌شود که می‌توان از آن در جهت سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی به فعالیت‌های فناوری و حمایت از آنها بهره برد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، گفت: با توجه به اشتراکات مذهبی، سیاسی و فرهنگی بسیاری میان دو کشور می‌توانیم در راستای گسترش زمینه‌های همکاری و تداوم آن در عرصه دانش و فناوری اقدام کنیم.

اسدی، تصریح کرد: امروزه کشورهای منطقه خاورمیانه می‌کوشند تا در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فناوری به سطوح بالایی دست یابند و زمان حاضر فرصت مناسبی است که همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری را میان دو کشور توسعه دهیم.

وی با اشاره به قدمت، جامعیت و گستردگی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، قدیمی‌ترین و بزرگترین پارک دانشگاهی کشور است و همواره تلاش بر این بوده با حمایت از حوزه‌های متنوع علمی و فناوری، مرجعیت فناوری و نوآوری خود را در کشور حفظ کنیم.

بهره‌مندی وزارت علوم عراق از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

در ادامه این نشست، دکتر لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و توسعه وزارت علوم عراق، ضمن ابراز خرسندی از حضور در پارک فناوری دانشگاه تهران، گفت: در گذشته چندین بار به‌عنوان رئیس دانشکده علوم سیاسی به ایران سفر کرده‌ام، اما توفیق حضور در دانشگاه تهران را نداشتم.

وی ادامه داد: ما در وزارت علوم از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رشد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و آوازه علمی فناوران ایران مطلع هستیم و پیشرفت‌های شما را رصد می‌کنیم.

معاون وزیر علوم عراق با ارائه توضیحات مبسوطی از فعالیت‌ها و برنامه‌های وزارت علوم عراق، افزود: کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان یکی از مهم‌ترین موضوعات حال حاضر عراق است و از همین‌رو اداره‌ای تحت‌عنوان حمایت از کارآفرینی در معاونت پژوهش و گسترش وزارت علوم عراق تأسیس شده است که امید می‌رود بتوانیم در این زمینه همکاری‌های مشترک داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در تعامل با وزارت محیط زیست عراق، ۸۰ طرح پژوهشی و کاربردی داریم که در جهت حل مسائل زیست محیطی به‌ویژه در نواحی کم‌آب و بیابانی تدوین، ارائه و اجرا شده و از درون این طرح‌های کاربردی ۵۳ هزار مقاله طی ۱۰ سال اخیر استخراج شده است.

معاون وزیر علوم عراق با اشاره به وجود سامانه‌ای برای ارتباط مستقیم با حوزه نخست‌وزیری، تصریح کرد: از این طریق طرح‌های کاربردی به وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف جهت بهره‌برداری ارائه می‌شود.

دکتر بهاره حیدری، مشاور بین‌الملل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هم از طریق پاورپونت، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را به تفصیل و به زبان عربی معرفی و اهداف، خدمات، تاریخچه، زنجیره ارزش واحدهای مختلف، شعبات پارک، شرکت‌های مستقر، محصولات فناور و ناحیه نوآوری را تشریح کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود