Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز جمعه در دیدار  محمدمهدی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان و امام جمعه کرمان محمدرضا پورابراهیمی روز جمعه در دیدار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با نماینده ولی فقیه در استان کرمان و امام جمعه کرمان با اشاره به همکاری صنعت و دانشگاه افزود: باید در این زمینه بازنگری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق مذاکرات صورت گرفته اعضای هیأت علمی شرکت های دانش بنیان و دانشگاه شهید باهنر کرمان با صنایع ملی مس مقرر شد حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسز شرکت ملی مس در همکاری مشترک در نظر گرفته شود درحالی که جمع کل قرارداد دانشگاه شهید باهنر با صنعت در پنج سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد تومان بوده است.

 وی تصریح کرد: در حوزه تصمیمات متناسب با بودجه های جاری دانشگاه ها با شرایط خاص روبرو هستیم و پایه بودجه ای برخی دانشگاه با بودجه کمی بسته شده و سالانه حداقل سه بار روسای دانشگاه ها برای کسری بودجه هایشان به ما مراجعه می کنند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بودجه های عمرانی با وجود کارهای صورت گرفته اما برخی از دانشگاه ها بودجه دولتی ندارند مانند دانشگاه ولیعصر رفسنجان و سیرجان که خیرساز هستند و خیران قبلا کمک می کردند ولی اکنون بسیاری از آنها به دلیل خشکسالی و سرمازدگی و وضعیت بد اقتصادی دیگر توان همکاری ندارند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پارک علم و فناوری موجود در کرمان پاسخگوی نیاز این استان نیست تصریح کرد: با توجه به گسترش ظرفیت های علمی و دانشگاهی و صنعتی کرمان می طلبد پارک های علم و فناوری در کرمان توسعه یابد.

وی ادامه داد: مقرر است صنعت مس حدود ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری های جدید داشته باشد لذا کرمان را می توان قطب همکاری های صنعت و دانشگاه کرد.

تمهیداتی لازم باید برای بازگشایی دانشگاه‌ها انجام شود

محمدمهدی زاهدی با اشاره به اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی جزو ۱۰ دانشگاه برتر در حوزه صنعت است که باید از ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد تصریح کرد: اعضای هیات علمی از دولت و مجلس در رابطه با مباحث حقوقی و رفاهی گلایه دارند و این امر موجب شده تا آنان مهاجرت کنند و اگر این روند ادامه داشته باشد در پنج سال آینده کشور در جریان علمی با ضرر روبرو می شود. 

وی تصریح کرد:  تمهیداتی لازم باید برای بازگشایی دانشگاه‌ها انجام شود تا با مشکلات کمتری در سال تحصیلی جدید روبرو باشیم. 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت های زیادی در استان کرمان وجود دارد گفت: باید توافق نامه جدی بین وزیر علوم و صمت منعقد شود تا از ظرفیت های درون هر استان برای ارتباط بیشتر علم و صنعت استفاده کرد تا ارتباط تنگاتنگی بین صنعت و دانشگاه از این طریق فراهم شود. 

وی خاطرنشان کرد: همه دانشگاه های استان با مشکلات خوابگاهی روبرو هستند که انتظار داریم این مهم بررسی شود تا نگرانی دانشجویان کمتر شود.  

رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه دانشگاه باید به سمت صنعت بروند افزود: در حال حاضر دانشگاه در این حوزه شرایط مطلوبی دارد. 

حسین اکبری فرد با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مس کشور در کرمان است افزود: طی جلسه با شرکت ملی مس مقرر شد تا تفاهم نامه ای منعقد شود که با این مهم ما می توانیم قطب صنعت در استان کرمان باشیم. 

وی ادامه داد: ۲ نفر از مدیران صنایع را به عنوان مشاور در حوزه صنعت و دانشگاه انتخاب شد.

رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد:  استان کرمان نیازمند دومین پارک علم و فناوری در کشور است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی کرمان سفر استانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی کرمان سفر استانی سازمان تامین اجتماعی کرمان سفر استانی دانشگاه شهید باهنر کرمان صنعت و دانشگاه استان کرمان دانشگاه ها ملی مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازارهای رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

ایسنا در خبری نوشت:در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

مقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشدهایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی ترسناک یک کارشناس بازار مسکن/ احتمال افزایش ۴۰ درصدی اجاره

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحدها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

منبع : ایسنا

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900639

دیگر خبرها

  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت