Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی فرخی بر همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و مسئولین استانی و منطقه ای در راستای برطرف شدن مسائل اجتماعی از طریق دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان رفسنجان در دانشگاه ولیعصر(عج) ضمن قدردانی از تلاش های مسئولین دانشگاه در برپایی نمایشگاه، اظهار کرد: انصافا لذت بردم و چنین تصوری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مجموعه دانشگاه رفسنجان نداشتم امیدواریم شاهد پیشرفت‌های بیشتری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سال گذشته شاید دغدغه دکتر زلفی‌گل وزیر علوم برای تدوین برنامه تحولی دولت در حوزه آموزش عالی این بود که خلأهای جامعه دانشگاهی در عصر حاضر را پیدا کند.

فرخی تصریح کرد: یکی از معضلات اصلی این بود که حضوری در عرصه مسائل اجتماعی نداشتند لذا بر اساس اسناد بالادستی خصوصا سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها، برنامه‌ای که در همین رابطه با مشورت اکثریت نخبگان دلسوز جامعه داشتیم تلاش بر این شد که حرکت و جهت‌گیری به همین سمت باشد.

وی با بیان اینکه در مجلس شورای اسلامی ایجاد معاونت فناوری وزارت علوم یکی از برنامه های وزیر بود، افزود: این موضوع قبل از نام‌گذاری مقام معظم رهبری در بحث سال صورت گرفت و برنامه‌ای که در وزارت علوم اتفاق افتاد که با بازنگری ساختار سازمانی وزارتخانه تلاش شده این خلأ پر شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه برای ارتباط فناوری‌ها با نظام مسائل جامعه سامانه «نان»، (سامانه نظام ایده‌ها و نیازها) را ایجاد کردیم و تا کنون حدود ۵۰۰ نیاز جامعه در این سامانه بارگذاری شده است، گفت:  این سامانه وظیفه دارد نیازهای جامعه و صنعت و بخش خصوصی را بارگذاری نماید که اساتید و دانشجویان با مراجعه به این سامانه تلاش می کنند نیازها و پروژه ها را  جهت دهی و نیاز جامعه را برطرف نمایند.

وی با اشاره به اینکه وزارت علوم برای اولین‌بار در عمر خود مرکز علوم انسانی و علوم قرآنی را تأسیس کرد، بیان کرد:   تلاش خواهیم کرد به دانش بومی در حوزه علوم انسانی که سال‌ها مغفول مانده و مورد گلایه مقام رهبری نیز است، توجه ویژه شود و هم چنین سعی می کنیم با بازنگری برنامه‌های قبلی و سیاست‌گذاری جدید و نقشه راه جدید در بحث رفع خلأها در حوزه این علوم گام موثری برداشته شود.

وی از برگزاری شورای عتف با حضور ریاست جهموری و ابلاغ چهار مصوبه در حوزه فناوری و دانش بنیان خبر داد و گفت: امیدواریم این مصوبات بیشترین برکات را در رفع موانع حوزه ورود به عرصه دانش‌بنیان و موضوعات تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را داشته باشد.

وی هم چنین ایجاد صندوق شورای عتف از ابتکاراتی دانست که مجوز و مصوبه آن اخذ شده و بودجه حداقلی برای سال اول برای آن پیش‌بینی شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و مسئولین استانی و منطقه ای در راستای برطرف شدن مسائل اجتماعی از طریق دانشگاه تاکید کرد و گفت: توصیه می کنیم به روسای جدید در منطقه جغرافیایی خودشان اعم از استان و شهرستان در سال اول ریاست خود یک مسأله اصلی را شناسایی و با کمک مجموعه‌های فناور و دانش‌بنیان حل کنند.

وی بر جایگاه دانشگاه و نقش آن در جامعه اشاره و بیان کرد: محصول چهار دهه آموزش در دانشگاه‌های ما به هسته‌های فناور و مراکز شتاب‌دهنده تبدیل شده که با حمایت و حضور آنها در اجتماع می توان  مسائل اجتماعی را حل کرد.

فرخی به بحث کمبود فضای فیزیکی اشاره کرد و بر طرح پیشنهادی دانشگاه با مجموعه های حامی(شرکت مس) و رفع این مشکل با هماهنگی و هم‌افزایی در مجموعه ستاد وزارت علوم تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مسائل اجتماعی وزارت علوم دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

ششمین نشست اجرایی‌سازی توافق‌نامه همکاری مشترک توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان یزد با حضور دستیار معاون علمی رئیس جمهور و معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد برگزار شد.

 این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟