Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: آمریکا بخش مهمی از خواسته‌های جمهوری اسلامی را پذیرفته و اروپا نیز به دنبال اتمام آن است، اما مذاکرات چه به سرانجام برسد چه نرسد دولت در مسیر خودش حرکت می‌کند.

محمد دهقان به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه چهارم شهریورماه کرج گفت: هیچ دولتی طی یک سال به ۳۱ استان سفر نکرد و در طول تاریخ پیروزی انقلاب اسلامی این اقدام دولت سیزدهم ویژه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دولت سیزدهم  روزهای پنجشنبه و جمعه خود را صرف ارتباط با مردم و حل مشکلات آنان کرده و ارتباط با مردم در اقصی نقاط کشور برقرار ساخته است.

دهقان بیان کرد: در استانداری ها و فرمانداری ها حضور میدانی و مستقیم دولت را داریم به طوری که شخص آیت الله رئیسی یا معاون اول  رییس جمهور طی یک سال گذشته این حضور رابه اثبات رساندند و باید این امر را با دولت های قبل که از پشت شیشه های دودی ماشین می‌گفتند وضعیت مردم خوب است، مقایسه کرد.

وی تاکید کرد: مروری بر اقدامات یک ساله دولت سیزدهم می‌تواند تحلیل روشنی از وضعیت کنونی  و آینده کشور ارائه دهد.

معاون حقوقی رییس جمهور گفت: یکی از ویژگی های اصلی دولت که به فرموده حضرت امام خمینی (ره)  « مردم  ولی نعمت هستند»، این مهم در دولت سیزدهم محقق شده و دولت تمام تلاش خود را برای این امر طی یک سال گذشته به کار بست .

وی اضافه کرد: موضوع بعدی که در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفت بحث ایجاد توازن و تعادل در سیاست خارجی بود که درسال‌های گذشته به لحاظ روابط خارجی از جاده اعتدال و توازن خارج شده بودیم به طوریکه دولت گذشته رابطه با رقبای آمریکا و اروپا را قطع کرد و به دنبال روابط با آمریکا و اروپا بود که هشت سال عمر خود  را صرف این امر کرد و اشتباه فاحشی بود.

دهقان ادامه داد: دولت سیزدهم در آغاز به کار خود روابط را باکشورهای همسایه را تقویت کرد و امضای تفاهم نامه ۲۵ ساله با چین از بزرگترین اقدامات این دولت است.

معاون حقوقی رییس جمهور عملیاتی شدن برخی از تفاهم نامه ها و تبدیل به قرارداد، امضای تفاهم نامه سرمایه گذاری با کشورهای بزرگ منطقه در داخل کشور را از جمله اقدامات موثر دولت سیزدهم برشمرد.

وی اضافه کرد: امضای تفاهم نامه برای پیوستن به شانگهای که مقدمات آن فراهم شده، بستر تقویت جمهوری اسلامی را فراهم کرد به طوری که موجب شد تا تمام ظرفیت ها را در یک بخش دنیا قرار ندهیم  که این امر از دیگر اقدامات موثر دولت سیزدهم است .

دهقان اظهار کرد: سرمایه گذاری هایی نیز در داخل کشور داشتیم و با استفاده از ظرفیت های منطقه ای و همسایگان بستر سیاست متوازن توسط دولت سیزدهم فراهم شد .

وی افزود: ارتباط با هر کشور دیگر باید از موضع اقتدار صورت گیرد چرا که اگر از موضع ضعف باشد باید امتیاز داد که در دولت سیزدهم این مهم مدنظر قرار گرفت بطوریکه درابتدای فعالیت دولت آیت الله رییسی شاهد آن هستیم تا قبل از محکم کردن موضع خود تن به مذاکره ندادیم .

معاون حقوقی رییس جمهور با اشاره به اینکه در دولت گذشته رییس دستگاه  دیپلماسی کشور در جلسه عمومی در جمع دانشجویان گفته بود که ما قدرتی نداریم و آمریکا با فشار یک دکمه سیستم دفاعی ما را از بین می برد، بیان کرد: امروز قدرت نظامی، موشکی و دفاعی که توسط جوانان و دانشمندان کشور  ایجاد شده دشمن را به وحشت انداخته است .

دهقان اضافه کرد: در دولت سیزدهم روابط با کشورهای منطقه و همسایگان تقویت شد و بی ثباتی هایی که دراین زمینه بود بهبود یافت و حاضر شدیم پای میز مذاکره بنشینیم ولی با عزت و یک لحظه از خنثی سازی تحریم ها غافل نشدیم .

وی تاکید کرد: امروز با تمام قوت مسیر خود را طی می کنیم و ارتباط با دنیا از موضع قدرت داریم.

معاون حقوقی رییس جمهور درادامه افزود: وقتی آب خوردن مردم به برجام گره زده شد (دولت قبلی ) امروز شاهد پیامدها و مشکلات اقتصادی ناشی از آن  هستیم که در طول تاریخ پیروزی انقلاب اسلامی بی سابقه بوده است .

وی افزود: پس از خروج آمریکا از برجام چند اتفاق افتاد؛ اول آنکه برای اینکه ضعف نشان ندهند خزانه کشور را خالی کردند و گفتند هرچقدر ارز ۴۲۰۰ تومانی می خواهند بیایند و بگیرند و ده‌ها میلیارد تومان ارز کشور ازبین رفت ؛ در ادامه  ۶۰ تن طلا به سکه تبدیل شد و  با قیمت ارزان فروختند و خزانه کشور را از بین بردند چون راه خنثی کردن تحریم ها هم کنار رفته بود و  امکان فروش نفت نبود و درآمد کشور افت کرد، بنابراین(در دولت قبل )  استقراض از بانک‌ها را شاهد بودیم و صدها هزار میلیارد تومان دولت سیزدهم بابت پیمانکاران بدهکاری پرداخت کرد و بااین شرایط  آیت الله رییسی دولت  جدید را تحویل گرفت .

دهقان گفت: امروز در دولت سیزدهم شاهد آن هستیم نفت کشور فروخته و پولش برگشت داده می شود ضمن آنکه مطالبات از کشورها دریافت شده و در مسیر خنثی سازی تحریم ها و استفاده از ظرفیت ها هستیم .

وی اضافه کرد: در سال های گذشته صدها هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه داده می شد و دچار تورم وحشتناک شدیم اما دولت سیزدهم کنترل کرد؛  با این شرایط جدید نمی گویم که تورم پایین آمد اما حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کار سختی بود و روی کالاها اثر می گذاشت که دولت سیزدهم با شجاعت انجام داد و مابه تفاوت را به مردم بازگرداند .

معاون حقوقی رییس جمهور یادآورشد: امروز با تلاش شبانه روزی دولت سیزدهم شاهد جلوگیری از ایجاد بسترهای رانت و فساد در کشور هستیم.

وی در پایان گفت: آمریکا بخش مهمی از خواسته‌های جمهوری اسلامی را پذیرفته و اروپا نیز به دنبال اتمام آن است، اما مذاکرات چه به سرانجام برسد چه نرسد دولت در مسیر خودش حرکت می‌کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا محمد دهقان مذاکرات وین مذاکرات وین برجامی اخبار برجام افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا معاون حقوقی رییس جمهور دولت سیزدهم تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است