Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود طاهر زاده روز جمعه در بین دو خطبه نماز جمعه گراش اظهار داشت: ۱۳ طرح با اعتباری افزون بر ۸۲۰ میلیارد ریال افتتاحی است که مبلغ ۵۲۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار هزینه شده از محل اعتبارات دولتی و مابقی نیز از سوی خیرین تامین شده است.

وی میزان اعتبارات سال ۱۴۰۱ شهرستان گراش را نیز حدود ۴۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: میزان اعتبارات امسال حدود ۸۸ درصد نسبت به بودجه سال گذشته افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهرزاده با بیان اینکه اولویت تخصیص بودجه با طرح های نیمه تمام شهرستان است، گفت: یکی از نکات بارز و شاخص بودجه سال ۱۴۰۱، در سطح ملی و استانی توجه به مناطق روستایی و محروم است که این مهم باید به طور جدی در دستورکار مدیران قرار گیرد.

وی به اشاره به سیاست های راهبردی دولت سیزدهم درنحوه تخصیص بودجه ۱۴۰۱ نیز گفت: توزیع اعتبارات امسال با اولویت محرومیت زدایی و توسعه زیرساخت‌ها و توجه به مناطق کم برخوردار و همچنین اتمام پروژه های نیمه تمام است.

فرماندار گراش گفت: راه‌های روستایی اَرَد- مز، زینل آباد و خلیلی، احداث جاده چک چک، آبرسانی به ارد و روستای زینل آباد، تامین آب آشامیدنی مجموعه فداغ، احداث مخزن پنج هزار متر مکعبی شهر گراش و تکمیل و تجهیز مراکز بهداشت در حوزه شهری و روستایی از جمله پروژه های اولویت دار این شهرستان در توزیع اعتبارات امسال است.

وی یادآور شد: تکمیل و شتابب بخشی در اجرای زمین‌های چمن مصنوعی پنج روستای بخش مرکزی، تکمیل مجموعه ورزشی محبی گراش، تجهیز مدارس سطح شهرستان و همچنین ایجاد زیرساخت ها و توسعه شهرک صنعتی از دیگر  پروژه های عمرانی و مورد توجه در توزیع بودجه سال جاری خواهد بود.

فرماندار گراش همچنین گفت : یکی از چالش ها و در عین حال موضوعی مغفول مانده از سالیان قبل تعیین نشدن محدوده و حد و مرز جغرافیایی این شهرستان با مناطق همجوار از جمله شهرستان لارستان است که این مهم در سایه همدلی و حَسن همجواری و با رعایت موازین قانونی حل خواهد شد.

وی افزود: طرحی در این راستا با توجه به خواسته ها و مطالبه  جدی مردم و با نگاه تعاملی و رعایت حفظ موازین قانونی و سابقه دیرینه و همدلی دو شهرستان آماده شده و در سفر اخیر دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس نیز روی این موضوع تاکید شد.

وی تصریح کرد: همچنین قرار است با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در استان ، اعضای شورای تامین، ائمه جمعه و جماعات، نماینده مردم شهرستان های چهارگانه در مجلس شوری اسلامی، ، معتمدین ، متنفذین و گروه های مختلف مردمی دو شهرستان این مساله برای همیشه و در فضایی صمیمی و با رعایت قانون و شرع حل شود.

شهرستان گراش در فاصله حدود ۳۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع است.

برچسب‌ها گراش هفته دولت خطبه ها لارستان فارس پروندهٔ خبری یکسال با «دولت مردم»

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گراش هفته دولت خطبه ها گراش هفته دولت خطبه ها لارستان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری