Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان این که دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به حوزه آب و فاضلاب این استان دارد، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر از مردم این استان از شبکه فاضلاب بهره‌مند شدند.

به گزارش ایسنا "علیرضا قاسمی" با اشاره به اقدامات این شرکت در حوزه فاضلاب بیان کرد: در ابتدای دولت سیزدهم پنج طرح فاضلاب زاهدان، زابل، زهک، چابهار و کنارک در استان فعال بودند که پس از گذشت ۱۰ ماه با اضافه شدن طرح‌های فاضلاب شهر ایرانشهر و کهک این میزان به هفت طرح فعال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب چابهار و کنارک اظهار کرد: ایستگاه پمپاژ و خط انتقال در شهر چابهار با پیشرفت فیزیکی 80 درصد احداث و 5 کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب و تعریف 2 مناقصه جدید با ظرفیت 10 کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شده است، این طرح امکان نصب حدود چهار هزار و 500 اشتراک جدید و افزایش شاخص بهره‌مندی شهروندان از 19 به 40 درصد را فراهم می‌آورد.

وی از احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کنارک به صورت پکیج با ظرفیت هزار متر مکعب در شبانه روز، عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ D شهر کنارک و برنامه‌ریزی جهت افتتاح در انتهای سال جاری با قابلیت امکان واگذاری 500 انشعاب فاضلاب و شروع عملیات اجرایی بخشی از شبکه فاضلاب شهر کنارک با پیشرفت فیزیکی حدود 70 درصد و شروع عملیات احداث ایستگاه A شهر کنارک در سال جاری به عنوان دیگر طرح‌ها و اقدامات شاخص حوزه فاضلاب نام برد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زابل و زهک، افزود: بازسازی بخشی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر زابل، با توجه به قدمت بیش از 20 ساله و فرسودگی شدید لوله‌ها از محل اعتبارات استانی و داخلی و اخذ مصوبه ماده 23 فاضلاب شهر زابل و افزایش ردیف مربوطه به مبلغ 5 هزار و 300 میلیارد ریال و افزایش احجام مربوط به بازسازی شبکه فاضلاب به موافقتنامه نیز در دست اجراست.

به گفته قاسمی، در شهر زهک نیز 18 میلیارد تومان اعتبار مصوب و تاکنون 3 میلیارد تومان تخصیص ابلاغ شده، این در حالی است که 13 میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران در پروژه است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح فاضلاب زاهدان گفت: با احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب بخشی از اراضی غرب شهر زاهدان با پیشرفت فیزیکی 100 درصد و احداث خط انتقال با پیشرفت 20 درصدی شرایط برای نصب 2 هزار و 300 اشتراک جدید فاضلاب و بهره‌مندی 12 هزار نفر از شهروندان از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب فراهم شد.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، به واسطه پیگیری‌های صورت گرفته طرح فاضلاب ایرانشهر نیز با اخذ مصوبه 190 میلیارد ریال برای سال شروع طرح، ردیف‌دار و طرح فاضلاب شهر کهک با تعیین مشاور و همچنین انعقاد قرارداد جهت اجرای 3 باب ایستگاه پمپاژ فاضلاب فعال شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سیستان و بلوچستان شبکه فاضلاب فاضلاب شهر طرح فاضلاب شهر کنارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد

علیرضا قاسمی  گفت:سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و توفان بی‌سابقه باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد به طوریکه ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.
وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستا‌هایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستا‌ها و شهر‌های درگیر اقدام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای یه طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.
وی از فعالیت تانکر‌های آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، ضمن بازدید از خط آسیب‌دیده مجتمع ۲۸ روستایی بندینی، روند ارائه خدمات آبرسانی سیار به روستا‌های سیل زده را نیز بررسی و کنترل کرد.
وی همچنین در جمع اهالی روستای چراغ‌آباد از اصلاح اضطراری خط انتقال آب روستا‌های درگیر سیل به منظور رساندن آب به اهالی خبر داد و گفت: در حال حاضر با توجه به جاری بودن سیلاب امکان اصلاح خط انتقال آب وجود ندارد به همین منظور اجرای خط اضطراری برای اتصال فوری آب روستا‌ها در دستور کار آبفا قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده