Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@03:33:10 GMT

انتظار ۲۵ ساله کارگران شرکت قدس برای خانه دار شدن

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۰۱۳۱

انتظار ۲۵ ساله کارگران شرکت قدس برای خانه دار شدن

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – مریم یاوری: کارگران شرکت ریسندگی قدس اصفهان که روزی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های این استان محسوب می‌شده و سال‌هاست که خاک بی تدبیری بر سوله‌ها و در و دیوار این کارخانه نشسته است، این روزها به دنبال گرفتن حق خود از مدیران شرکت تعاونی سابق این شرکت برای زمین‌هایی هستند که حدود ۲۵ سال گذشته خریداری کرده اما هنوز زمینی به آنها واگذار نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر بیات، یکی از این کارگران در این ارتباط به خبرنگار مهر می‌گوید: ۲۵ سال گذشته هیئت مدیره شرکت تعاونی مسکن شرکت ریسندگی و بافندگی قدس اصفهان زمینی را برای ساخت مسکن کارگران از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۸۰ طی چهار قرارداد از سه نفر خریداری کرده است.

وی با بیان اینکه برای خرید این زمین فروشنده قرارداد ۳۰ هزار متر اول را منعقد کرده اما نتوانسته در بازه زمانی دو ساله تحویل دهد، اضافه می‌کند: بعد از آن یکی از افراد بانفوذ که خرید و فروش زمین‌های بزرگ را در دستور کار داشته به عنوان شریک فروشنده اول ورود کرده در نهایت ۷۱ هزار و ۷۰۰ متر زمین را به شرکت تعاونی مسکن شرکت قدس اصفهان می‌فروشند و جمع قراردادها حدود ۶۱۹ میلیون تومان بوده است که ۴۳۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان آن را دریافت کردند و می‌توان گفت خریداران این زمین‌ها مبلغ قرارداد اول و دوم را کامل پرداخت کرده و قرارداد سوم را ۵۰ درصد دریافت کرده و یک سوم قرار داد چهارم را نیز دریافت کرده‌اند.

زمین چند برابر قیمت به کارگران فروخته شده است

کارگر شرکت تعاونی مسکن قدس اصفهان با بیان اینکه این زمین چند برابر قیمت به کارگران فروخته شده است، تاکید می‌کند: این زمین از مصلی خریداری شده، بر اساس بیع نامه، این زمین به فروشندگان طرف قرارداد کارگران شرکت قدس به مبلغ متری یک هزار و ۲۵۰ تومان خریداری شده و به کارگران هر متر این زمین پنج هزار و ۷۰۰ تومان فروخته شده است.

وی محل زمین فروخته شده به کارگران شرکت قدس اصفهان را معروف به منطقه فضل آباد رو به روی بیمارستان غرضی اصفهان اعلام کرد و گفت: از سوی دیگر باید توجه داشت که شرکت تعاونی زمین را بالاتر از این قیمت و به مبلغ هفت هزار و ۷۰۰ تومان تا ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان به کارگران فروخته و امروز ۲۵ سال گذشته و هنوز زمینی تحویل کارگران نشده است.

بیات تاکید می‌کند: باید توجه داشت که در قرارداد اول زمین را مصلی ۱۵۰ میلیون تومان به شرکت تعاونی فروخته است و زمین را ۱۷۲ میلیون تومان به کارگران فروختند و با پول کارگران پول زمین را به مصلی پرداخت کرده‌اند.

وی ادامه می‌دهد: همچنین باید توجه داشت که کارگران حدود ۷۱ هزار متر مربع زمین را خریداری کرده‌اند و شرکت ادعا دارد که تنها ۴۹ هزار متر مربع زمین به کارگران بدهکار است.

کارگر شرکت تعاونی مسکن قدس اصفهان که در حال حاضر مسئولیت این شرکت تعاونی را نیز عهده دار شده است با بیان اینکه از سوی دیگر در پیگیری‌های صورت گرفته از مراجع مختلف مدعیان زیادی برای زمینی که به کارگران فروخته شده وجود دارد، می‌افزاید: وزارت ورزش و جوانان، آموزش و پرورش آباده، آموزش و پرورش ناحیه پنج، پالایشگاه اصفهان، کشاورزان و اداره اوقاف روی این زمین مدعی شدند و در طول ۱۰ سال در دادگاه‌های مختلف حضور یافتیم تا توانستیم مالکیت خود را ثابت کنیم.

وی با بیان اینکه تنها خواسته ما واگذاری زمین‌هایمان است، ابراز می‌کند: البته یکسری از اسناد توسط یکی از دفترخانه‌های اصفهان به کارگران واگذار شد که این اسناد مشاعی است و نمی‌دانیم کدام قطعه متعلق به کیست و هیچ نقشه‌ای هم در دست نداریم.

انتظار رسیدگی عادلانه داریم

بیات با بیان اینکه کارگران برای احقاق حق خود زمان و هزینه زیادی را صرف کرده‌اند، اضافه می‌کند: باید توجه داشت که در این راه تعدادی از همکارانمان جان خود را از دست داده‌اند و انتظار ما رسیدگی عادلانه به این پرونده است.

وی ادامه داد: بزرگترین ایراد این پرونده این است که قرارداد فروش زمین برای شرکت است اما زمین به نام افراد ثبت شده است.

۲۵۰ خانواده و ۲۵ سال انتظار

آقای ملایی دیگر کارگر این کارخانه است، او که خود را یکی از ۲۵۰ طلبکار زمین‌های فضل آباد می‌داند به خبرنگار مهر می‌گوید: ما ۲۵۰ کارگر و در واقع ۲۵۰ خانواده‌ایم که از زمان واریز پول زمین‌ها تاکنون ۳۰ نفر از همکارانمان جان خود را از دست داده‌اند.

وی می‌افزاید: برای ما بسیار دردناک است که یکی از همکارانمان در اتاقک نگهبانی یکی از پارک‌های شهر اصفهان با سه فرزندش زندگی می‌کند و همکار دیگرمان در زیرزمینی نموری با پدر و مادر پیر، همسر کمر شکسته و دو فرزند دانشجویش زندگی می‌کند و همواره همه ما شرمنده خانواده‌هایمان هستیم.

این کارگر که سال‌ها همراه با دیگر همکارانش برای احقاق حق خود همه ادارات استان اصفهان را طی کرده است، این بار از رسانه‌ها درخواست همکاری دارد و می‌گوید: پرونده ما مدت‌هاست در هیئت سه نفره مانده است و هر بار پیگیری کرده‌ایم یکی از آنها با بیمار است و یا به مسافرت رفته و یا یکی از نزدیکانشان فوت شده است.

وی همچنین با بیان اینکه مالک قبلی زمین در زمینه واگذاری اسناد به کارگران تخلف کرده است، ادامه می‌دهد: این شخص در کنار اینکه اسناد مشاع را به کارگران داده از سویی نیز خودش را مالک این زمین‌ها به شهرداری معرفی کرده و زمین‌هایی را برای ایجاد معابر و دیگر فضاهای شهری به شهرداری واگذار کرده است.

گفتنی است این کارگران همواره به ارزش‌های اسلامی و پیگیری قانونی مشکلشان توجه داشته و علی رغم قرار گرفتن در شرایط بحرانی و سخت هیچ گونه چالش امنیتی را ایجاد نکرده اند، انتظار این است که دستگاه‌های قضائی و نظارتی نسبت به تسریع در پیگیری حقوق این کارگران توجه بیشتری داشته باشد.

کد خبر 5460085

منبع: مهر

کلیدواژه: زمین دادگستری اصفهان کارگران هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا اجلاس پیرغلامان حسینی دولت سیزدهم قزوین افتتاح طرح عمرانی اردبیل کارگران فروخته باید توجه شرکت تعاونی مسکن کارگران شرکت قدس اصفهان فروخته شده هزار و ۷۰۰ شرکت قدس زمین ها ۲۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان گفت: ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان فاقد بیمه و چهار سال است که جهت برخورداری ازاین مزایا ثبت‌نام کرده و در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شاکر ابراهیمی پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، "معیشت و امنیت کاری" را دو دغدغه جامعه کارگری کردستان ذکر کرد و اظهار داشت: امیدواریم مسئولان زمینه بهبود وضعیت معیشتی کارگران کردستانی را فراهم کنند.

وی از کارگران به عنوان سرمایه کشور نام برد و گفت: انتظار می‌رود مسئولان نیز در راستای بهبود وضعیت معیشت جامعه کارگری اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب آنقدر برای جامعه کارگر ارزش قائل است که از کارگر به عنوان نیرو و سرمایه ملی کشور نام می‌برد، تصریح کرد: انعقاد قراردادهای موقت و دستمزد پایین و نابرابر، شایسته کشورمان نیست، امیدواریم مسئولان برای زندگی بهتر این قشر زحمت‌کش قدم بردارند.

وی افزایش تعداد بیمه‌شدگان جامعه کارگری و کارگاه‌های آموزشی و تولیدی در استان را مایه خرسندی دانست و بیان کرد: مسئولان در راستای احیای واحدهای کارگری و ایجاد اشتغال همت کنند.

مزد کارگران بر اساس قانون کار افزایش یابد

ابراهیمی خطاب به معاون وزیر کار؛ به گله‌مندی جامعه کارگری اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رفت مزد کارگران بر اساس ماده 41 قانون کار افزایش یابد، زمانی که دستمزدمان افزایش یافت دلار 43 هزار تومان بود اکنون نرخ آن کلی افزایش یافته است.

وی با ابراز گله‌مندی از اینکه درآمد و مزد کارگران زیر خط فقر است، عنوان کرد: زندگی پادشاهی نمی‌خواهیم! همان سبد معیشت کافی است.

درمان مستقیم؛ مطالبه کارگران از دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان  درمان مستقیم به منظور کاهش هزینه‌های درمان را یکی از مطالبات جامعه کارگری کردستان ذکر کرد و تاکید داشت: نمی‌توانیم برای درمان به بخش خصوصی مراجعه کنیم چراکه وضعیت کنونی اقتصادی چنین شرایطی را برایمان فراهم نمی‌کند بنابراین از دانشگاه علوم پزشکی کردستان انتظار می‌رود که درمان مستقیم وبهره‌مندی از خدمات پزشکی را برای این قشر فراهم کند.

وی با بیان اینکه اکثر کردستانی‌ها یارانه‌بگیر و درآمد زندگی‌شان پایین است، اظهار کرد: تقویت ورزش کارگری از دیگر مطالبات ماست که امیدواریم مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

شاکری با اشاره به اینکه 21 هزار نفر کردستانی بیمه شده کارگران ساختمانی هستند، اذعان داشت: 25 هزار نفر کارگر دیگر در استان جهت برخورداری از مزایای بیمه تامین اجتماعی ثبت‌نام کرده و از سه چهار سال گذشته چشم‌انتظار و در صف انتظار هستند، امیدواریم رفع این مشکل به عنوان دستاورد سفر معاون وزیر کار تقدیم جامعه کارگری شود.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان افزود: مشکل دیگر جامعه کارگری این است که اگر کارگری بخواهد به قصد سفر یا حتی کار کردن به کشور عراق برود، به محض مهر کردن پاسپورتشان، بیمه آنان قطع می‌شود که امیدواریم این مشکل برطرف و آنان نیز بتوانند از این مزایای سفر برخوردار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت
  • اعزام زائران خانه خدا پس از «۹ سال انتظار»
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • کارنامه سه ساله به روایت اعضای شورای شهر اصفهان