Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در آیین افتتاح یک واحد تولید کاتالیست و مواد اولیه مورد نیاز صنایع شوینده کشور و کاشی و سرامیک در شهرک صنعتی لیای استان قزوین، افزود: تولید این نوع کاتالیسها کاری سنگین بوده و یک دهه وقت برده و از نوع سخت ترین کاتالیست تولیدی است.
وی گفت: از مسایل مهم راه اندازی این واحد آن است که عمده خط تولید آن در داخل کشور تولید شده که بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ستاری با تشکر از دید فنی و کارکنان فنی این شرکت، افزود: غبطه می خورم به اینکه کارآفرینان با راه اندازی واحدهای تولیدی برای جوانان اشتغالزایی می کنند و دولتی ها سعادت این حس را ندارند که چراغ خانه دیگران را روشن کنند و کارآفرین این مجموعه این کار را کرده است.
وی راه اندازی این خط تولید را کار تمیز، جمع جور و خوبی دانست و گفت: امیدواریم همچنان نوآوری این شرکت ادامه داشته باشد و امروز می خواهند پنج محصول جدید و نواورانه را شروع کنند که آرزوی توفیق برای این واحد داریم.
رییس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز در آیین افتتاح این واحد تولیدی، گفت: با توجه به شرایط کشور تصمیم گرفته شد در سال ۹۱ کشور به توان تولید کاتالیست‌ها برسد و به دنبال یک واحد تولیدی بودیم که توان مدیریت آن را داشته باشد.
سیروس وطن خواه گفت: شناسایی و مدیریت لازم در این خصوص صورت گرفت و در نهایت این شرکت برای تولید این محصول انتخاب شد.

وی افزود: توان مالی، تولید و سرمایه گذاری در این شرکت قابل مشاهده بود و توان تحقق اهداف مدنظر را داشت که در نهایت به تولید محصول هدفگذاری شده رسید.
وطن خواه گفت: این شرکت واقعا دانش بنیان بوده و با دانش بومی برای رفع نیاز داخل تلاش کرده که باید از زحمات آن قدردان باشیم.
داود عابدی عاملی مدیرعامل این شرکت تولیدی نیز در این مراسم از همکاری های صورت گرفته قدردانی کرد و گفت: در طول عمر خود برای رفع نیازهای کشور تلاش کرده و با راه اندازی واحدهای تولیدی متعدد در مسیر اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی گام برداشته ایم.
به گفته وی ، کاتالیست‌های غیرهمگن در رشد صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی بسیار اهمیت دارند و کاتالیست های همگن، امکان فرآیندهای سریعتر شیمیایی را به وجود می آورند.
عابدی عاملی، گفت:  مواد پایه کاتالیست ها شامل زئولیت و آلومینا و همچنین برخی پایه‌های آلی است.

وی افزود: کاتالیست‌های پایه زئولیتی و آلومینایی عمدتا در صنایع پالایشگاهی و محیط زیستی مصرف دارند و کاتالیست‌های با پایه آلی در صنایع پلیمری مصرف دارند و میزان رشد هر کدام از این صنایع، میزان نیاز به مواد پایه برای تولیدکنندگان کاتالیست را مشخص می‌کند.

بازدید و افتتاح طرح‌های استانی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین، نشست با نخبگان و نشست با دانش بنیان‌های استان از جمله برنامه های معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در سفر به قزوین است.

برچسب‌ها هفته دولت سورنا ستاری افتتاح طرح استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت سورنا ستاری افتتاح طرح هفته دولت سورنا ستاری افتتاح طرح استان قزوین کاتالیست ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر

به گزارش خبرنگار مهر ‌مقررات دست و پاگیر از بزرگترین مشکلات کارآفرین‌ها است. کارآفرین‌ها با وجود قوانین حمایت‌گر و بهبود نسبی شرایط، هنوز هم با موانعی از قبیل اجرای ضعیف و ناقص قوانین، مشکلات مربوط به زیرساخت مانند قطعی برق تولیدی‌ها و بوروکراسی اداری مواجه هستند.

در شرایطی که تولید حرف و هدف اول کشور است؛ بازیگران تولید یعنی تولیدکننده و کارآفرین باید بتوانند کسب و کار خود را راحت راه بیندازند و بعد به سرعت به سمت توسعه آن بروند. برنامه پایش‌، شب گذشته فرصتی را فراهم کرد تا کارآفرین‌ها به صورت زنده و مستقیم از مشکلات‌شان بگویند. از مقررات زائد یا سخت‌گیرانه‌ای که راه رسیدن به تولید را برایشان دورتر کرده است.

مهدی شفیعی قاسمی، اولین مهمان پایش بود. او صاحب شرکتی دانش‌بنیان است و در زمینه انرژی و تجهیزات تکنولوژی برای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و آب فعالیت می‌کند. شرکت او ۱۴ سال پیش به همراه ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه شریف تأسیس شد. این کارآفرین درباره قوانین و مقرراتی که سد راه کسب و کارش شده است، گفت: «در زمینه‌هایی قانون داریم اما دراجرا ضعیف است. مثلاً یک پروژه‌ای را با هزار زحمت برای کارفرما ارائه می‌دهیم. به بخش ضمانت‌نامه که می‌رسد؛ قانون اجازه می‌دهد که از صندوق‌های پژوهش فناوری استفاده کنیم اما کارفرما که گاهی خصولتی و شبه دولتی است؛ می‌گوید در آئین‌نامه آمده اما چون ریسک دارد نمی‌پذیریم. این باعث می‌شود مثلاً ۵ درصد به هزینه‌های شرکت اضافه شود. قانون جهش تولید دانش‌بنیان حمایت‌های بسیاری را برای تولید دارد. درواقع بالادستی تسهیلات را تصویب می‌کند اما وقتی به بانک‌ها می‌رسد، می‌گویند فقط باید تضمین ملکی بدهید.»

تولید دانش‌بنیان، ضرورت کشور

شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط امروز کشور به دانش‌فنی بسیاری دست‌یافته‌اند که نیاز کشور را به واردات برخی از محصولات، تأمین کرده‌اند. شفیعی، کارآفرین حوزه دانش‌بنیان دراین‌خصوص گفت: «یکی از محصولاتی که تولید می‌کنیم و سطح دانش فنی بالایی دارد؛ زنجیره لوله‌های پی‌وی‌سی است. این لوله‌ها در خانه‌ها و زیرزمین و این موارد استفاده می‌شود. قبلاً این محصول را از اروپا وارد می‌کردیم اما یک روز گفتند که دیگر نمی‌توانیم به ایران این محصول را بدهیم. اگر ما تولید نمی‌کردیم، کل زنجیره کشور دچار مشکل می‌شد. یکی از مسئولان این حوزه می‌گوید تولید دانش‌بنیان در کشور به ضرورت تبدیل شده است.»

شفیعی اذعان داشت که اگر مسئولان بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه بیشتری داشته باشند و به طور مثال اگر مجوزی خواستند راحت‌تر و با تشریفات کمتری به او بدهند؛ در حوزه دانش‌بنیان‌ها بسیار رشد خواهیم کرد.

کارآفرین‌ها پای‌کار تولید هستند

مهمان بعدی برنامه پایش چهارم اردیبهشت هم کارآفرین بود. ناصرسادات، کارآفرین حوزه کشاورزی و دام‌پروری است. او کارش را از سال ۸۹ آغاز کرده و حالا به مرحله صادرات محصولات کشاورزی نیز رسیده است.

این کارآفرین از مشکلاتی مانند استعلام‌های موردنیاز برای تأسیس دام‌پروری و گلخانه گله داشت. او درباره یکی از مشکلات زیرساختی مربوط به کسب و کارش گفت: «یکی از مشکلات، قطعی آب چاه‌های کشاورزی است. سال گذشته خیلی از کشاورزان ضرر دیدند؛ زیرا وقتی گلخانه تأسیس می‌شود اگر تنها یک ربع برق نداشته باشد، تمام محصولاتش در گرمای تابستان از بین می‌رود. ما حاضریم برق خانه‌هایمان را قطع کنند اما برق گلخانه قطع نشود.» یکی دیگر از گله‌های این کارآفرین حوزه کشاورزی، وجود رقبای بزرگ و قدرتمندی مانند نهادهای عمومی غیردولتی است.

سادات در انتهای برنامه گفت: «تمام جوانان در همین آب و خاک می‌توانند بهترین تولید را داشته باشند. اگر گله‌ای داریم برای بهتر شدن شرایط است.»

کد خبر 6089241 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی مدارس قزوین 
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر