Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان نشان دادند که با استفاده از نانومواد کربنی، نظیر نانولوله‌کربنی، می‌توان نورون‌های مصنوعی تولید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان نشان دادند که با استفاده از نانومواد کربنی، نظیر نانولوله‌کربنی، می‌توان نورون‌های مصنوعی تولید کرد. در این پروژه آن‌ها نورون‌هایی ساختند که می‌تواند حضور دوپامین را تشخیص داده و همچنین در پاسخ به سیگنال، دوپامین آزاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشمندان با کمک نانومواد نورون مصنوعی ساختند که می‌تواند حضور دوپامین را تشخیص دهد و همچنین در پاسخ به سیگنال خاصی، دوپامین آزاد کند. این نورون دارای ذرات گرافن و یک الکترود نانولوله‌ای مبتنی بر کربن است. حسگری که می‌تواند وجود انتقال دهنده‌های عصبی را تشخیص دهد به این نورون مصنوعی اضافه شد. برای ترشح دوپامین، دانشمندان از دستگاهی به نام ممریستور استفاده کردند. ممریستور استفاده شده می‌تواند دوپامین را در حضور گرما آزاد کند.

در آزمایشی برای ارزیابی توانایی این نورون مصنوعی، دانشمندان سلول‌های مغز موش‌ها را با استفاده از ظرف پتری مورد بررسی قرار دادند. نورون تازه توسعه یافته حضور دوپامین را از سلول‌های مغز موش تشخیص داد و به آن پاسخ داد. همچنین این نورون‌ها دوپامین تولید کردند که واکنشی را در سلول‌های مغز موش برانگیخت.

مانند سلول‌های طبیعی مغز، این نورون‌های مصنوعی را می‌توان برای تولید و انتقال مقادیر متفاوتی از دوپامین بسته به سیگنال‌دهی برنامه‌ریزی کرد. اگرچه این کشف هنوز در مراحل اولیه است، اما پتانسیل قابل توجهی برای سیگنال‌دهی مصنوعی مغز و استفاده‌های مختلف در علوم عصبی و رباتیک فراهم می‌کند.

استفاده از یک نورون مصنوعی با خواص دریافت و آزادسازی دوپامین کاربرد‌های بالینی نامحدودی دارد. یافته‌های فعلی می‌تواند در دستگاه‌های مصنوعی برای بازخورد بهتر بین رابط مغز و ماشین مفید باشد. اگرچه هنوز در مراحل اولیه است، اما ممکن است این نورون‌های مصنوعی بتوانند جایگزین سلول‌های طبیعی مغز شوند.

رابط مغز و ماشین کاربرد‌های متعددی در صنعت دارند، هرچند به دلیل مکانیسم انتقال الکتریکی این فناوری با موانع زیادی روبرو است. در این مطالعه جدید با ارائه نورون‌های مصنوعی دو طرفه، پتانسیل قابل توجهی برای توسعه دستگاه‌های رابط مغز و ماشین ارائه شده است. این پروژه به دنبال توسعه بهتر رابط‌های مغز و ماشین است.

دانشمندان این پروژه نورون مصنوعی را با خواص شیمیایی توسعه دادند تا امکان انتقال دوگانه بین مغز و ماشین‌ها را فراهم کنند. این کشف پتانسیل قابل توجهی در مطالعات عصبی مصنوعی ارائه می‌کند.

سیگنال‌های الکتریکی تولید شده توسط مغز فقط توسط ماشین‌ها خوانده و تفسیر می‌شوند بدون اینکه پاسخی به مغز ارسال شود. در این پروژه محققان روی ایجاد یک رابط بین مغز و دستگاه‌هایی که امکان ارتباط دو طرفه را فراهم می‌کنند، متمرکز شده است. نکته جالب این است که این رابط در یک محیط شیمیایی به جای الکتریکی کار می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانولوله نورون مصنوعی عصبی مواد نانویی دوپامین نورون های مصنوعی نورون مصنوعی مغز و ماشین نورون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این داوطلبان با ماشین ارتش به کنکور رفتند + فیلم

به گزارش همشهری آنلاین با توجه به بارش باران و طغیان رودخانه های فصلی در مناطق مرزی استان خراسان جنوبی دانش آموزان مناطق مرزی شهرستان قائنات توسط ارتش به محل آزمون کنکور راهی شدند.

کد خبر 847173 برچسب‌ها خبر مهم کنکور

دیگر خبرها

  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • این داوطلبان با ماشین ارتش به کنکور رفتند + فیلم
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟