Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستگاه‌های امنیتی عراق از مشارکت ۲۰ هزار نیروی امنیتی در اجرای طرح امنیتی ویژه زیارت اربعین و به کارگیری پهپاد و دوربین‌های حرارتی دوربرد برای تامین امنیت استان کربلاء خبر دادند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از موازین نیوز، فاهم الکریطی، مدیر بخش رسانه‌ای فرماندهی عملیات کربلاء گفت که این فرماندهی عملیات پیشدستانه‌ای در صحرای کربلاء تا صحرای الانبار برای تامین امنیت فضای زیارت اربعین اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                              

الکریطی خاطرنشان کرد که ۲۰ هزار نیروی امنیتی در اجرای طرح امنیتی این زیارت مشارکت دارند و هواپیماهای ارتش و نیروی هوایی نیز پشتیبانی‌ها را به عمل می‌آورند و طرح‌های ویژه‌ای نیز برای خدمات رسانی و حمل و نقل در موازات طرح امنیتی با هدف تامین خودروهای انتقال زائران به استان‌هایشان بعد از انجام زیارت اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح امنیتی امسال روان‌تر خواهد بود، گفت که هدف از عملیات‌های امنیتی حفظ امنیت و ثبات و از هراس نفوذ افراد تحت تعقیب و عناصر تروریستی به این استان از طریق مناطق صحرایی است.

در همین حال، علی الحمدانی، فرمانده عملیات بخش میانی فرات در حشد شعبی گفت که حشد شعبی در چند ماموریت امنیتی با هماهنگی با فرماندهی ارتش و پلیس شرکت خواهد کرد. ۱۲ دوربین حرارتی نصب خواهد شد که بُرد آنها به ۳۵ کیلومتر می‌رسد. همچنین هواپیماهای خودکار که بُرد آنها به ۱۵۰ کیلومتر و هواپیماهای تاکتیکی که برُد آنها به ۳۰ کیلومتر می‌رسد، به کار گرفته خواهد شد.

الحمدانی عنوان داشت که نیروهای حشد شعبی در اکثر محورها مستقر خواهند شد و در تلاش‌های خدمات رسانی نیز برای موفقیت آمیز بودن طرح زیارت مشارکت خواهند کرد.

در همین راستا، فرماندهی عملیات حشد شعبی در بصره امروز از آغاز طرح امنیتی ویژه برای زیارت اربعین خبر داد.

مهدی صالح عبد الواحد، فرمانده عملیات حشد در بصره در کنفرانس خبری با حضور تعدادی از فرماندهان حشد شعبی گفت: ما طرح امنیتی و خدمات رسانی کاملی را برای حفاظت و خدمت رسانی به زائران تدوین کرده‌ایم. این طرح از امروز و از لحظه برافراشته شدن پرچم در رأس البیشه در استان بصره با مشارکت سه تیپ حشد شعبی و نیز فرماندهی عملیات حشد شعبی در بصره آغاز شده و بیش از بیست هزار نیروی حشد و نیروهای امنیتی مستقر شده‌اند.

عبدالواحد خاطرنشان کرد که امنیت چهار مسیر اصلی برای زائرانی که از خارج از مرزها می‌آیند، تامین شده است و پیشینی می‌شود که فقط سه میلیون زائر از گذرگاه شلمچه بیایند. ما طرحی را برای ایجاد موکب‌های حسینی وابسته به حشد شعبی در شلمچه تدوین کرده‌ایم.

از سوی دیگر، عبد علی محمد الدیراوی، معاون مدیر عملیات در تشکیلات حشد شعبی گفت که هماهنگی بالایی میان حشد شعبی و عملیات مشترک و وزارت کشور برای موفقیت آمیز بودن زیارت اربعین وجود دراد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اربعین حسینی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اربعین حسینی فرماندهی عملیات زیارت اربعین حشد شعبی طرح امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید میراحمدی، معاون انتظامی و امنیتی وزیر کشور امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: تجارت مرزی در ایام اربعین یک دقیقه هم نباید قطع شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ تصمیمی برای اتباع غیر ایرانی برای ورود و خروج از ایران به عراق نباید خارج از ستاد اربعین اتخاذ شود، گفت: آمار‌های ورود و خروج اتباع پاکستانی در سفر به عراق متناقض است، اما هر گونه تصمیم‌گیری یا صدور روادید برای آنان به دلیل گرمای بیش از حد هوا و ازدحام جمعیت باید خارج از استان خوزستان انجام شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تاکید کرد: گذرنامه عبور اتباع از ایران باید از مبدا در اختیار آنان قرار گیرد تا از مشکلات بعدی در ایران جلوگیری شود. نمونه‌های گذرنامه اتباع در وزارت کشور مشخص و به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

میراحمدی با اشاره به ۵۲ محور در توافقات انجام شده در جلسه با نمایندگان عراق، ادامه داد: عزت و تامین امنیت و حفاظت از سلامتی زائرین ایرانی از اهداف ما در سال‌های قبل بود؛ که امسال نیز این اهداف دنبال می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین یادآور شد: به دلیل کمبود منابع مجبوریم بر اساس اولویت‌ها و پروژه‌های اصلی اقدام کنیم.   مهمترین اقدام شناسایی و رفع گره‌های ترافیکی مسیر اربعین است.

میراحمدی مبلغ پارک خودرو‌ها در پارکینگ‌های منتهی به مرز‌های خروجی کشور در ایام اربعین را روزانه ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: این مبلغ، سقف مبلغ خواهد بود و سازمان شهرداری‌ها مسئولیت اجرای این مصوبه را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه جلسات قرارگاه مشترک اربعین  استان‌ها با حضور نمایندگان عراقی برگزار خواهد شد، ادامه داد: طرف عراقی بودجه خوبی برای نصب دوربین و کنترل مرز‌ها و عبور و مرور زائران اربعین اختصاص داده است و استانداران نیز در جریان تصمیمات این ستاد قرار می‌گیرند.

میراحمدی به نرخ ارز اربعین اشاره کرد و گفت: قیمت دینار عراق که توسط بانک مرکزی برای اربعین اعلام می‌شود، متفاوت از ضوابط ارزی است که به تجار و بازرگانان تخصیص پیدا می‌کند. این ارز باید در چهارچوب ساز و کار کنترلی تعیین وضعیت شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین از توافق با طرف عراقی برای عبور کامیون‌های ترانزیت خبر داد و افزود: برای انتقال تجهیزات به عراق باید از کامیون‌های با پلاک ترانزیت استفاده شود. طرف عراقی پذیرفته است که مبلغ مربوط به کاپوتاژ را از رانندگان کامیون ایرانی در ایام اربعین دریافت نکند و برای تردد رایگان تریلی‌ها و کامیون‌های بخش خصوصی نیز باید با طرف عراقی مذاکره کنیم.

وی ادامه داد: پلیس راهور به مدت یک ماه از ۲۰ محرم تا ۱۵ صفر بر مبنای قوانین و مقررات و تاییدیه سه برگی اجازه تردد کامیون‌های حامل بار را صادر می‌کند.

میراحمدی در تشریح جزئیات ۵۲ محور توافق با طرف عراقی، افزود: طرف عراقی با همه آنها به جز موضوع اتوبوس‌های اربعین موافقت کرد. محور‌های توافقات برای روسای کمیته‌های ستاد اربعین ارسال می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با تأکید بر اینکه جلسات هماهنگی ستاد اربعین با طرف عراقی ادامه داد، گفت: از وزیر امور خارجه خواستیم ما را در مذاکرات بیشتر با طرف عراقی همراهی کند. عزت زائران برای ما اهمیت زیادی دارد. امنیت، سهولت و سلامت از اهداف اربعین سال گذشته بود امسال نیز دو هدف عزت و معنویت را به این اهداف اضافه می‌کنیم.

وی تأکید کرد: عزتمندی زائران ایرانیِ اربعین نباید تحت الشعاع گران شدن دینار عراق قرار بگیرد؛ به همین منظور اگر از دوازدهم ماه صفر به بعد هیچ خدماتی از طرف دستگاه‌های دست‌اندرکار در امر اربعین به زائران ایرانی داده نشود، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود، زیرا موکب‌ها به اندازه کافی به زائران خدمات رسانی خواهند کرد.

وی با انتقاد از سازمان حج و زیارت در موضوع اربعین، این سازمان را مسئول برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی دانست و گفت: با توجه به روندی که سازمان حج و زیارت در پیش گرفته است به نظر می‌رسد ایام اربعین، ایام استراحت دوستان است در حالی که تمامی خدمات تحت مدیریت این سازمان از جمله آشپزخانه‌ها و سایر امکانات باید در اختیار ستاد اربعین و زائران حسینی قرار بگیرد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: مسأله اربعین موضوع بسیار بزرگ و با اهمیتی است که باید با مشارکت همه دستگاه‌ها انجام شود. اقشار مستضعف و کم درآمد به دلیل فقر نمی‌توانند غیر از ایام اربعین به زیارت عتبات عالیات بروند، بنابراین بر همه اعضای ستاد اربعین فرض است که بهترین خدمات را به این عزیزان ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند
  • تدابیر جدید عربستان برای جلوگیری از ورود بدون مجوز به مکه در موسم حج