Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در نشست ستاد اقتصاد دانش بنیان، افزود: آیین نامه های این قانون در حال تدوین است و سه مورد آنها در دولت مصوب شده و تصویب سه مورد دیگر در دستور کار قرار دارد و احتمالا تصویب همه آنها تا اواسط شهریورماه تمام شود.

وی گفت: طبق این قانون بعد از ۶۰ سال عوارض واردات ماشین آلات و خام فروشی را برگرداندیم و اجرایی سازی آن را بسیار جدی پیگیر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: قانون دانش بنیان مصوب سال ۸۷ بیش از ۹۵ درصد اجرایی شده و این قانون جدید جهش تولید که نتیجه سه سال تلاش بوده، نقشه راه ۲۰ سال آینده کشور در حوزه دانش بنیان است.

وی گفت: باید بپذیریم با تحقیقات بخش دولتی نمی توانیم به جایی برسیم و اقتصاد دانش بنیان، حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی است که در پارک های علم و فناوری و شتاب دهنده ها صورت می گیرد.

ستاری از مدیران دستگاه ها درخواست کرد اجازه دهند جوانان خلاق وارد عمل شوند تا تحول در بخش های مختلف رقم بخورد.

معاون رییس جمهور گفت:  اگر می خواهیم محصول ایجاد شود باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم که بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری کند مانند آنچه در پارک ها و شتابدهنده ها رخ داده است.

وی با بیان اینکه استان قزوین به رغم وسعت کم، بسیار در نیروی انسانی، موقعیت خاص و فناوری های نرم مستعد است، افزود: امروز یک خانه خلاق در قزوین راه اندازی شد که باید از این کارها در استان زیاد انجام شود و مزیت های فرهنگ و تمدن استان و شرکتهای صنعتی آن به شکلی به استان برگردد و مراکز آر اندی و دانش بنیان واحدهای تولیدی به قزوین نقل مکان کنند و جوانان نخبه به داخل استان برگردند.

وی گفت: تقویت صندوق پژوهش و نوآوری استان خیلی مهم است و این صندوق استان با پنج میلیارد سرمایه به درد کسی نمی خورد و باید آن را تقویت کرد.

ستاری افزود: در قانون جهش تولید به صندوق ها امکانات زیادی داده شده و اختیارات آنها بسیار وسیع است.

در ادامه پنج تفاهم نامه با موضوع اعطای ۴۰ میلیارد تومان به صندوق پژوهش و نوآوری استان، توسعه فناوری، احیای دشت قزوین، ایجاد مرکز نوآوری کشاورزی و مرکز نوآوری دانش آموزی میان دستگاه‌های اجرایی استان امضا شد.

برچسب‌ها سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین دانش بنیان ها دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم