Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تیم‌های ملی فدراسیون تیراندازی گفت: 

تیراندازان ایرانی که سال‌هاست با معضلی به نام نبود فشنگ دست و پنجه نرم می‌کنند، در جدیدترین اتفاق باید بدون آمادگی به مسابقات جهانی اعزام شوند.

قرار بود تیراندازان برای برگزاری اردوی تدارکاتی به هانوفر آلمان سفر کنند، ولی در فاصله 15 روز مانده تا روز پرواز، اردوی مذکور در آستانه لغو قرار گرفته، چرا که روادید ورزشکاران در مهلت مقرر صادر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، ناصر رسولی در خصوص آخرین وضعیت تمرینات و اردوی تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه اظهار داشت:

از چند ماه قبل پیش‌بینی کردیم که تیم‌های تفنگ و تپانچه به مسابقات جهانی مصر اعزام شوند و بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که داشتیم حدود ۶۰ ورزشکار و مربی در سه رده سنی بزرگسالان جوانان و نوجوانان در حال حاضر در اردوها حضور دارند.

وی افزود:

تیراندازی یک رشته پر هزینه است و برای تامین مایحتاج مورد نیاز تمرینات،این هزینه‌ها بعضا بالاتر هم هست. در نظر داشتیم ضمن اعزام تیمی مقتدر به مسابقات مصر، از موضوع پشتوانه سازی نیز غافل نشویم و بتوانیم مستعدین که می‌توانند روزی به عنوان چهره‌های موفق در این رشته معرفی شوند را هم به مسابقات اعزام کنیم که این موضوع می‌تواند یک اتفاق کم نظیر تلقی شود.

رئیس سازمان تیم‌های ملی فدراسیون تیراندازی در خصوص آخرین وضعیت اعزام تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه به هانوفر آلمان تاکید کرد:

هزینه‌های این اعزام به جهت تامین تجهیزات مورد نیاز حدود چهار و نیم میلیارد تومان برآورد شد. قرار بود این اعزام قبل از مسابقات مصر انجام شود و از آنجا که مسابقات جهانی در کمتر از دو ماه دیگر برگزار می‌شود هزینه اعزام به مصر هم زیاد خواهد بود. از طرفی در خصوص محدودیت‌های مالی موجود در جهت تهیه اقلام مورد نیاز با وزارت دفاع و مراجع ذی‌صلاح جلسات خوبی برگزار شد و تفاهم‌هایی انجام شد تا کمبودها را در حد مقدور مرتفع شود‌‌.

وی ادامه داد:

اقدامات لازم جهت دریافت روادید از کشور آلمان از مدت‌ها قبل آغاز شده بود و با مبادی مربوطه که یکی از آنها فدراسیون تیراندازی کشور آلمان است همکاری خوبی انجام شد اما به دلیل بحث منابع مالی اعزام لغو شد.

رسولی در ادامه به برنامه‌های پیش‌روی فدراسیون اشاره کرد و گفت:

فدراسیون تیراندازی به عنوان یک فدراسیون المپیکی برنامه‌های بسیار مهمی در سال جاری و سال آینده دارد که از آن جمله می‌توان به حضور در مسابقات آسیایی و جهانی که سهمیه المپیک ۲۰۲۴ در آن توزیع می‌شود، اشاره کرد. برای این منظور نیاز است دستگاه‌های مرتبط با فدراسیون از جمله وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و همچنین مجلس شورای اسلامی از تیراندازی حمایت کنند. به گواه آمار منتشر شده از سوی کمیته ملی المپیک، فدراسیون تیراندازی در جمع ۵ فدراسیون مدال‌آور در المپیک قرار دارد و باید حمایت ویژه انجام شود.

رسولی خاطرنشان کرد:

انتظار می‌‌رود مجلس شورای اسلامی نسبت به تخصیص بودجه تبصره ۱۴ یک بازنگری داشته باشد و از این فدراسیون ملی و مذهبی به صورت ویژه حمایت کند. ضرورت داشت مجلس شورای اسلامی در ارزیابی‌های خود در مورد رشته‌های المپیکی و غیرالمپیکی دقیق‌تر عمل‌تر می‌کرد تا سهم فدراسیون تیراندازی که مدال طلای المپیک توکیو را کسب کرده است، از این تخصیص بودجه صفر نباشد. ان‌شاءالله تیراندازی در سال‌های آینده هم مانند گذشته و المپیک توکیو برای کشور افتخارآفرینی کند.

رئیس سازمان تیم‌های ملی فدراسیون تیراندازی تاکید کرد:

از ابتدای سال جاری ۴ اعزام را انجام دادیم که ماحصل آن کسب ۶ مدال بوده است که مدال بیرانوند، ورزشکار نوجوان ما در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در تراپ یکی از این مدال‌های ارزشمند بود. بعد از فوتبال،کشتی، والیبال و هندبال از جمله فدراسیون‌هایی بودیم که بیشترین اعزام و هزینه را داشتیم.

وی در پایان گفت:

تیراندازی یک رشته تجهیزات محور است و عمدتا اقلام مصرفی ما خارجی و مستلزم پرداخت هزینه‌های بسیار زیاد ارزی است و برای تامین هزینه‌ها نیازمند مساعدت‌های لازم هستیم.

اخبار داغ 

ارزش تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا از نگاه ترنسفرمارکت گل گهر سیرجان - سپاهان؛ یک بازی فراتر از سطح لیگ ایران! فرنکی دی یونگ بر سر کاهش دستمزد با بارسلونا مذاکره می کند طلسم 288 دقیقه گل نزدن پرسپولیس شکسته شد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون تیراندازی تیم های ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها

مجلس با تصویب جدول مربوط به منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها (تبصره ۸ قانون بودجه) لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور موافقت کرد.

به گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها (تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳)» با ۱۵۶ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

رحیم زارع در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: همان مبلغی که دولت در نظر گرفته بود کمیسیون تلفیق و صحن علنی آن را تائید کردند که ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد، کار مهمی که مجلس انجام داد ۱۰ درصد به مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد که در لایحه ۲۰ درصد بود و به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳، ادامه داد: ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۲۳ همت برای بهزیستی، ۱۴۳ همت برای یارانه نان و یارانه دارو و شیرخشک و ملزومات مصرفی برای وزارت بهداشت ۷۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد در نظر گرفته شد.

وی افزود: مواردی همچون هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و همچنین شرکت گاز را مصوب کردیم و مبالغی را که دولت برای بحث واردات بنزین و گازوئیل نیاز داشت را تامین کردیم که این موارد کلیات جدول ۱۴ است که آنچه دولت در لایحه گنجانده بود در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب رسید.

عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با جدول ۱۴، گفت: قسمتی از این جدول از محل درآمدهای وزارت نفت می‌باشد که باید قسمتی از آن برگردد و در خود وزارت نفت هزینه شود. لازم است موارد پیگیری شود چرا که امکان دارد مشکلاتی را ایجاد کند.

وی اضافه کرد: قسمت اعظمی از هزینه‌های جاری وزارت نفت خصوص در شرکت ملی گاز ایران که با رقم‌هایی که در این جدول دیده شده قطعا گازرسانی را تعطیل خواهد کرد، همچنین قسمت اعظمی از هزینه‌های جاری شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی که با عددهایی که در این جدول دیده شده حداقل ۲۰ همت کسری دارد.

رحیمی مظفری ادامه داد: قسمتی از هزینه‌های جاری شرکت ملی نفت ایران که پیش بینی حداقل ۴۰ همت کسری دارد اگر ما نتوانیم در زیرساخت‌های نفت هزینه و سرمایه گذاری کنیم نمی‌توانیم تولیدی داشته باشیم حتی اگر زمینه فروش و استخراج نفت نیز وجود داشته باشد ما دچار مشکل خواهیم شد.

علیرضا سلیمی در موافقت با جدول شماره ۱۴، گفت: ما در این جدول حدود ۷ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان از این منابع به دست می‌آید از این رقم در حوزه سرمایه گذاری و کمک به شرکت ملی پخش و پالایش، همچنین در بحث حوزه شرکت ملی گاز کمک‌های بسیار خوبی صورت گرفته است و اگر این جدول حذف شود مشکلات بسیاری را ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جدول در حوزه یارانه بیمه ملوانان می‌باشد که حدود ۱۰ همت گنجانده شده است، همچنین در این جدول در حوزه کالابرگ الکترونیکی ۳ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است ما مکرر گلایه می‌کردیم که اگر کالابرگ الکترونیکی توزیع نشود باعث ایجاد تورم خواهد شد که ما در این قسمت بسیار خوب عمل کرده ایم.

وی ادامه داد: به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بهزیستی همچنین بحث یارانه نان و یارانه دارو نیز مبالغ بسیار خوبی اختصاص داده شده که لازم است این جدول مورد تائید صحن علنی قرار گیرد.

حاجی بابایی در توضیح جدول ۱۴، گفت: هدفمندی یارانه‌ها حدود ۷۵۸ همت در بخش درآمدها و ۷۵۸ همت نیز در بخش هزینه‌ها است به دلیل اینکه توازن این جدول به هم نخورد ریالی در آن کم و زیاد نشده است حتی ریالی از هزینه‌های نفت نیز کم نشده است. قرار بود دولت ۶۳ همت از محل فروش مشتقات به دست آورد که حذف شده است این ۶۳ همت از طریق مدیریت منابع صورت می‌پذیرد بنابراین این جدول بدون هیچ تغییری ۱۰۰ درصدی نظر دولت است. هرگونه تغییر در این جدول موجب تغییرات کلی می‌شود. در بحث صیادان و ملوانان نیز باید اصلاح شود. صیادان را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص جدول ۱۴ یادآور شد: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه‌ها است، سعی شده با توجه به منابع و محدودیت‌ها تنظیم شود تا هدفمندی یارانه‌ها محقق گردد، ۲ موضوع در آن مورد بررسی قرار گرفت، یکی کالابرگ‌ها که از محل سایر درآمدها باید تعیین می‌شد همچنین در خصوص عنوان صرفه جویی انرژی که در این جدول آورده شده این عنوان با نظر کمیسیون تلفیق تبدیل به درآمدها شده که مورد قبول دولت نیست. پیشنهاد می‌شود همان سایر درآمدها عنوان شود از طرفی کالابرگ‌ها باید به صورت نقدی و در جدول جداگانه‌ای مطرح شود.

بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی در توضیح جدول شماره ۱۴، تاکید کرد: در خصوص زنجیره نفت و گاز مجلس مصوبات کارآمدی را داشته، در جلسات متعدد سرمایه گذاری و بهینه سازی انرژی به درستی تعریف شده است حتی رقم ۱۴.۵ درصد نفت را که تمام پول‌های زنجیره‌ای نفت و گاز است در احکام جداگانه‌ای تقسیم بندی شده، متاسفانه دولت این احکام را رعایت نکرده است به جای رعایت احکام حساب سرمایه گذاری و بهینه سازی را کنار گذاشته و خود تصمیم گیرنده بوده، عملی که انجام داده خلاف مصوبات مجلس است، ما احتیاج به بهینه سازی داریم، برای بهینه سازی پول گذاشته شده، برنامه تنظیم شده است، از دل همان برنامه‌ها باید درآمدها جبران شود و همچنین باید به احکامی که در سال اول و دوم تصویب شده توجه ویژه شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • اعزام تیرانداز ساروی به مسابقات جام جهانی باکو
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو + اسامی و برنامه مسابقات
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها