Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به روند افزایش تولید و عرضه خودرو و در کنار آن واردات در ۶ماهه دوم گفت: تا پایان سال جاری حاشیه سود در بازار خودرو، منطقی می‌شود.

عبدالله توکلی لاهیجی مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نمایشگاه تحول صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره زمان ازمیان‌رفتن سود حاشیه بازار خودرو و بازگشت تعادل به عرضه و تقاضای خودرو در بازار خودرو باتوجه‌به افزایش تولید، اظهار کرد: مهم‌ترین دلیل به‌وجودآمدن حاشیه قیمت در بازار روند عرضه خودرو بود، بدین معنی که وقتی خودرو کامل تولید نمی‌شد و خودروهای ناقص به‌جای عرضه به بازار به پارکینگ‌ها می‌رفت این عدم عرضه موجب ایجاد سود حاشیه‌ای در بازار خودرو می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در حال حاضر حدوداً ۳۵۰ هزار خودرو کامل در خودروسازی‌ها تولید شده درحالی‌که این رقم در سال گذشته عددی حدود ۸۰ هزار خودرو را ثبت کرده که افزایش ۳۰۰ درصدی در این آمار نشان می‌دهد خودرو کامل قابل‌عرضه در بازار موجب شده تا حدودی ثبات به بازار برگردد.

بیشتر بخوانید:
تولید مشترک ۳۰۰ هزار خودرو اقتصادی توسط دو شرکت خودروساز/ خودرو اقتصادی ایران‌ خودرو در رنج قیمتی ۱۸۰ تا ۳۰۰ میلیون

توکلی توضیح داد: با ادامه روند کنونی در مدت‌زمان کوتاهی بسیاری از خودروها از روند قرعه‌کشی خارج می‌شوند، همان‌طور که هم اکنون در محصولات گروه سایپا به جز یک محصول الباقی تولیدات از روند قرعه‌کشی حذف شده‌اند و در روزهای آتی محدودیت‌های قرعه‌کشی نیز برداشته خواهد شد.

وی توضیح داد: با این روند افزایش عرضه پیش‌بینی می‌شود که قدم‌به‌قدم از حاشیه بازار کم شود تا به‌زودی قیمت بازار و کارخانه در یک حاشیه سود منطقی قرار بگیرد تا در ۶ماهه دوم سال شاهد آرامش بیشتر بازار خودرو باشیم.
مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: امسال در سامانه یکپارچه عرضه عملاً انبوهی از خودروها و هر بار با تنوعی جدید عرضه شد و سعی شد تا از روند عرضه قطره چکانی از میان رود و در کمترین عرضه یکپارچه خودرو هر بار بیش از ۷۰ هزار خودرو به بازار عرضه شده است.

وی با اشاره به افزایش تولید در ماه‌های اخیر گفت: یکی از خودروسازان داخلی ما امروز نه‌تنها به تعداد خودرو کامل تعهدی خود رسیده بلکه تولیداتش از میزان پیش‌بینی‌شده، پیشی گرفته است که با این روند افزایشی و عرضه خودرو اقتصادی وارداتی در ۶ماهه دوم سال شاهد افزایش عرضه خودرو خواهیم بود و همه تلاش‌ها بر این است که به هدف عرضه یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو در سال دست‌یابیم.


 

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار خودرو عرضه خودرو خودرو کامل هزار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟

قیمت ری‌را قرار است زیر یک میلیارد تومان باشد. این خودرو مطابق اعلام پیشین ایران خودرو، تا اواسط خرداد ماه امسال نیز برای فروش، در سامانه یکپارچه قرار داده‌می‌شود و تحویل آن ۹۰ روزه است؛ لذا پیش‌بینی می‌شود این خودرو تا اواخر تابستان به متقاضیان تحویل داده‌شود. البته برخی از گمانه زنی‌ها حاکی از تلاش خودروسازان داخلی برای فروش محصولات‌شان از روشی غیر از سامانه یکپارچه فروش خودرو است. مطابق برخی از اخبار، محصولات چینی مونتاژی در کشور در نمایندگی‌ها هم فروخته شده‌اند. هر چند در حال حاضر تنها راه فروش خودرو برای کارخانه‌ها، قرار دادن آن در سامانه یکپارچه فروش خودرو است.

قیمت ریرا در کارخانه حدود یک میلیارد تومان است و اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودرو‌های داخلی نیز حدود دو برابر و حتی بیشتر است؛ بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که قیمت ری‌را در بازار آزاد، به حدود دو میلیارد تومان برسد. این یعنی قیمت ری‌را در بازار آزاد، معادل خودرو‌هایی مانند فیدلیتی هفت نفره، هایما ۸ S، کی‌ام‌سی X۵، دیگنیتی و تیگو هفت پرو است. آن چه مشخص است ری‌را در بحث پلت فرم، قوای فنی و تا حدودی آپشن‌ها، قادر به رقابت با چینی‌ها است. اما در بحث طراحی به‌ویژه در نمای ظاهری، عقب‌تر از رقبای چینی است

از طرف دیگر، تیراژ تولید بالاتر از چینی‌ها، گستردگی خدمات پس از فروش و احتمالا بازار خرید و فروش ری‌را، بهتر از چینی‌ها است. در نتیجه باید منتظر ماند و دید که قرار است ری‌را قیمت چینی‌ها را پایین بیاورد یا چینی‌ها قیمت آن را می‌شکنند. البته اگر همه با هم بالا نروند!

ری‌را به قوی‌ترین پیشرانه داخلی حال حاضر یعنی EF۷ توربو پلاس یا EFP با توان تولیدی ۱۶۰ اسب بخار و ۲۴۰ نیوتون‌متر گشتاور مجهز است. گیربکس شش سرعته AT با برند DAE نیز وظیفه انتقال این توان به چرخ‌های جلو را دارد.

ترمز پارک برقی، اتو هولد، سامانه کمکی حرکت در سر بالایی و سراشیبی، کنترل پایداری، کنترل کشش، ترمز‌های دیسکی مجهز به ABS و EBD و سیستم کمکی ترمز از امکانات ایمنی این خودرو هستند.

صفحه کیلومتر دیجیتال ۱۲ اینچی، مانیتور مالتی مدیا ۱۲ اینچی با ۹ بلندگو، نورپردازی مخفی و سانروف جزو امکانات رفاهی ری‌را هستند. همچنین سنسور نور و باران، دوربین ۳۶۰ درجه و رادار نقطه کور از دیگر امکانات این خودرو هستند.

منبع: بیت ران

tags # ایران خودرو سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟