Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجران در آمریکا، رکود اقتصادی در آلمان و تنش میان لهستان و کمیسیون اروپا، سوژه‌های روزنامه‌های امروز جهان‌اند. خبرهای خوبی از انقلاب ژنتیکی و دست‌آوردهای ارزشمند در این حوزه نیز در حاشیه اخبار آمده است.

به گزارش ایران اکونومیست، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو که هر روز مروری دارد بر مهمترین اخبار روزنامه‌های جهان، در شرح اخبار نوشته است:

بحران مرزها به نیویورک رسید

کاریکاتوری است از حاکم نیویورک در نشریه اکونومیست تیرکمان به دست دارد اتوبوسی را به دوردست شلیک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوشته می‌گوید: بحران مرزهای آمریکا، به نیویورک رسید. این‌ها مهاجرانی آمده با اتوبوس‌اند. پلیس نیویورک اکنون ناظر مهاجرانی از جنوب آمریکا و مرکزی‌ است. آن‌ها با اتوبوس به پایانه‌های منتهن آمده‌اند. بحران مرزها، دامنگیر همه ایالت‌ها شده است و نه فقط ایالت های مرزی.


هراس از توفان اقتصادی


تیتر یک روزنامه‌های آلمان، از توفان در راه می‌گوید. دی ولت نوشت: رکود اقتصادی، هراس آلمان است. به نظر می‌آید توفانی واقعی، اقتصاد آلمان را در هم بکوبد. ذخایر سوخت در دو سوی اقیانوس، در خطراند. سوخت خودروها، اروپا و آمریکا را به خطر می‌کشاند. بهای سوخت در آمریکا افزایش یافته است و رکود اقتصادی، اروپا را تهدید می‌کند. نگاه دیگر روزنامه فایننشال تایمز به اقتصاد چین است. پکن اقتصاد داخلی را سیراب کرده است و به کمک برای رونق آن در دیگر کشورها چشم دوخته است.


لهستان اروپا را تهدید می‌کند


تیتر یک روزنامه لهستانی آنچنان که در لوموند آمده می‌گوید: لهستان، پشت به اتحادیه اروپا می‌کند. این را رهبر حزب حاکم لهستان می‌گوید. لهستان خواهد کوشید رئیس کمیسیون اروپا را جا به جا کند. چشم در برابر چشم. یاروسلاوکازنسکی می‌گوید اگر کمیسیون اروپا، ما را به دیوار بکشاند، اگر سی و پنج میلیارد یورو، اعتبار کمک به همه گیری در لهستان را آزاد  نکند، گام های قانونی، علیه بروکسل برخواهیم داشت. لهستان، تا به امروز، تعهد و  پیمان اش را در برابر اروپا، حفظ کرده است.


در حاشیه خبرها آمده است:


انقلاب ژنتیکی


نشریه علمی ساینس، گزارشی از انقلاب ژنتیکی دارد. دانش یک انقلاب ژنتیکی تازه را ممکن ساخته است. به لطف پژوهش‌های بنیادین، اکنون زیست شناسی، قابل برنامه ریزی شده است. اصلاح ژن‌های معیوب و ناقص در انسان و در بیمارانی با بیماری‌های مرگبار لاعلاج، درمان‌های ژنتیکی و امکان درمان سرطان‌های خون و کلینیک هایی برای درمان بیماری‌های سرطان استخوانی و خونی پدید آمده است.
و همچنین  اصلاح ژنتیکی برای تولید گیاهان ارزان‌تر مغذی و مواد غذایی سازگار با اقلیم و برتر از آن ها درمان آفت های ویرانگر مزارع از انقلاب‌های ژنتیکی هستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آلبرت کوچویی ، نگاهی به روزنامه های جهان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آلبرت کوچویی نگاهی به روزنامه های جهان انقلاب ژنتیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن برخورد‌های صورت گرفته از سوی پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان حامی فلسطینیان در این کشور، خواستار حمایت جهانی دانشجویان، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و علمی جهان از این جنبش دانشجویی اصیل شد.

در متن این بیانیه آمده است:
"بلوغ و باروری جنبش دانشجویی اصیل در ایالات مختلف آمریکا، در محکومیت صهیونیسم، با سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان توسط مدعیان دموکراسی و آزادی بیان در این کشور مواجه شده است. دانشجویانی که از کالیفرنیا تا تگزاس، غیرتمندانه در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به میدان آمده اند هرگز از مطالبات اساسی خود مانند پایان دادن به جنگ غزه، قطع ارتباطات دانشگاهی با رژیم اشغالگر قدس و محاکمه عوامل نسل کشی غزه کوتاه نخواهند آمد. شکل گیری، تثبیت و استمرار این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را ازچشم فاتلان کودکان غزه ربوده و علاوه بر آن، فردایی آکنده از آگاهی و ظلم ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد. گستردگی، آگاهی و استقامت سه رکن اصلی این جنبش بی سابقه در آمریکا محسوب می‌شود. جنبشی که با سرعتی مثال زدنی در حال تعمیم به دیگر حوزه‌های جغرافیایی و آموزشی غرب است. 
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تقدیر از صلابت دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها که علی رغم خفقان ناشی از سلطه لابی‌های صهیونیستی در آمریکا به میدان حمایت از هم نوعان خود در غزه آمده اند، جنایت و برخورد‌های صورت گرفته علیه آنها را قویا محکوم می‌کند. همچنین این سازمان، خواستار حمایت گسترده همه دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی جهان، فارغ از هر نژاد و مذهبی، از حرکت انسان دوستانه و تاریخی دانشجویان آمریکایی مدافع حقیقت و حقانیت است. بدیهی است که اتحاد جهانی در حمایت از دانشجویان به پاخاسته در برابر جریان زور و اشغالگری، حداقلی‌ترین مسئولیت انسان‌های آزاده و خیراندیش دنیا در قبال این جوانان غیور خواهد بود. به امید آنکه چنین تحرکاتی ضمن افشای هر چه بیشتر ماهیت نظام سلطه، منجر به پایان یافتن جنگ غزه و شکست جنایتکاران صهیونیست و حامیان آنها شود. انشاالله.

دیگر خبرها

  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان