Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ایران را جزو ۶ کشور برتر جهان در امر مقابله و مهار کرونا تخمین زد و درباره مهار پیک هفتم کرونا گفت: پیک هفتم به خوبی کنترل شده و در موج ابتلا و بستری روند نزولی قرار داریم و موج تلفات هم در حال فروکش کردن است.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست، بهرام عین اللهی شنبه شب در گفت‌ وگویی تلویزیونی درباره عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: سال گذشته در چنین روزی که دولت را تحویل گرفتیم در بالاترین اوج کرونا بودیم، روزانه ۵۰ هزار مراجعه، هشت هزار بیمار بدحال و مرگ ۷۰۰ نفر را شاهد بودیم، ۳۰۰ شهید مدافع سلامت داشتیم که فداکاری بزرگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اولین و فوری‌ترین خواسته دولت سیزدهم مهار کرونا بود، در آن ایام مردم خانه نشین شده بودند، مدارس، دانشگاهها، بازار و کسب و کار تعطیل بود، شخص رئیس جمهور اولین گام را در تهیه واکسن کرونا و واکسیناسیون برداشت و وزارتخانه‌های خارجه، راه، هلال احمر و مردم وارد عمل شدند.

عین اللهی ادامه داد: در هفته اول شروع کار دولت، ۱۰ میلیون واکسن وارد و سپس سیل واکسن به کشور سرایز شد، نیروهای مردمی، سپاه و هلال احمر پای کار آمدند تا واکسن‌ها به سرعت تزریق شود تا رکورد واکسیناسیون را به نسبت جمعیت داشته باشیم. هشت میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن در هفته تزریق داشتیم که برابر با جمعیت کشورهای مجاور بوده است.

وی ادامه داد: در ۸۰ روز اول شروع کار دولت، ۸۰ درصد واکسیناسیون را انجام دادیم. از ابتدای آذر ۱۴۰۰، ۱۳۲ هزار مرگ و میر داشتیم از آن به بعد تا به امروز ۱۱ هزار مرگ و میر داریم که ۱۳ برابر کمتر بوده که نشان دهنده موفقیت در امر واکسیناسیون است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: ۶ مرکز تولید واکسن کرونا در کشور مشغول به کار هستند. ۵۰ میلیون ذخیره واکسن داریم که آماده صادرات است که مثلا اکنون مقداری از آن را به ونزوئلا صادر کردیم.

به گفته وی، در یکسال اخیر ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز افزوده شده و کارها به شکل زیربنایی انجام گرفته است.

عین اللهی افزود: برای هر نوع عامل خارجی(ویروس) تولید واکسن در کشور  انجام می‌شود. ایران جزو ۶ کشور برتر مبارزه و کنترل کرونا است و در اجلاس ژنو اذعان کردند که ایران در امر واکسیناسیون موفق بوده و رشد اقتصادی خوبی داشته است.

وزیر بهداشت ادامه داد: با پوشش وسیع واکسیناسیون میزان مسافرت و مراجعه مردم رونق داشته است.

وی تاکید کرد: پیک هفتم به خوبی کنترل شده و در موج ابتلا و بستری روند نزولی قرار داریم و موج مرگ و میر هم در حال فروکش کردن است. وضعیت بهداشتی و درمانی ایران در مقایسه با سایر کشورها وضعیتی مطلوب‌تر است.

عین اللهی با توصیه به تزریق دز یادآور به هموطنان خاطرنشان کرد: وجود عوارض دز چهارم بیشتر شایعه سازی است، ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان در کمیته علمی مقابله با کرونا هستند و تمامی جوانب تزریق دز یادآور بررسی می‌شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: تزریق دز یادآور مهم است چون در فصل سرما تهویه کمتر است و مدارس و دانشگاه‌ها نیز بازگشایی می‌شود.

به گفته وی، بیمه‌ها مطمئن‌ترین روشی هستند که سلامت مردم را در دنیا تضمین می‌کنند. بحث بیمه‌ها همیشه در همه دولت‌ها مطرح بوده، امسال نمایندگان مجلس ۶ هزار میلیارد تومان را بابت بیمه اختصاص دادند. بر اساس استعلام وزارت رفاه، سه دهک پایین جامعه را بیمه کردیم و افرادی که اسامی آنها در سه دهک پایین نیستند در آزمون «وسع» شرکت کنند و رایگان بیمه شوند.

۶ میلیون نفر بیمه رایگان شدند 

عین اللهی تاکید کرد: ۶ میلیون نفر بیمه رایگان شدند و تا وقتی که بیمه‌ها مکانیزه نشوند اثربخشی نخواهند داشت به همین  دلیل نسخه الکترونیک اجرایی شد و اکنون ۹۸ درصد نسخه‌ها الکترونیک شدند و خدمات به مردم ارائه می‌شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: از آنجایی که بیماران خاص و مزمن مجبورند دارایی خود را صرف دارو کنند، پنج هزار میلیارد تومان مجلس اختصاص داد و صندوق بیماران خاص در هیات دولت به تصویب رسید و داروها تقدیم آنها می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال بر اساس تصویب مجلس یک درصد ارزش افزوده در حوزه بهداشت و مناطق محروم  هزینه می‌شود تا خدماتی که شایسته مردم است را  انجام دهیم.

عین اللهی ادامه داد: از آنجایی که باید بی ضررترین داروها «او تی سی» باشند و تحت پوشش بیمه قرار گیرد تا از طریق نسخه الکترونیک به مردم ارائه شود، طرح دارویار به اجرا در آمد.

وی ادامه داد: در سازمان غذا و دارو، جوانان دانشمند و جهادی کار شبانه روزی انجام دادند، ۹۶۰۰ قلم دارو با کد و مبالغ مشخص را بررسی کردند، یارانه سلامت به داروهایی که افزایش قیمت داشتند تعلق گرفت و بسته هوشمند یارانه تی تک تدوین شد. بنابراین داروها در داروخانه ها و بیمارستان‌ها از لحاظ قیمتی کنترل می‌شوند.

تخصیص ۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بدهی بیمه‌ها 

عین اللهی گفت: هشت هزار میلیارد تومان بدهی مراکز درمانی از شرکت‌های دارویی بوده که تامین منابع شد، ۲۳ تیر ماه اجرای طرح دارویار اعلام شد، هیچ مبلغی به دارو اضافه نشده و اختلاف قیمت را بیمه‌ها پوشش می‌دهند.

وی تاکید کرد: چهار هزار میلیارد تومان به داروخانه‌ها دادیم و نگرانی در این زمینه وجود ندارد، باید همه انرژی خود را در تولید دارو بگذاریم، باید خودکفا باشیم. دانشمندان گرانقدری داریم دانش روز را در این زمینه دارند که می توانیم دارو با تکنولوژی بالا تولید کنیم و کمبود دارویی نیز از بین می رود.

عین اللهی ادامه داد: سرمایه گذاری باید در تولید دارو سوق داده شود و سرمایه گذاران نیز سود خوبی خواهند کرد، در شرایطی هستیم که باید در تولید دارو مشارکت کنیم، در طرح دارویار ۱۰۰ قلم کمبود دارویی به ۸۰ قلم دارو کاهش یافته است.

اختصاص هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی به مناطق محروم 

وی افزود: تراکم مراکز درمانی در نقاط مختلف کشور متفاوت است؛ ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی به مناطق محروم اختصاص یافته است، هزار بیمارستان، ۱۱۰ هزار تخت و ۵۰۰ هزار پرسنل داریم که کمبود بهره وری مشهود است، بهره وری مراکز دولتی باید  بالا رود، سقف درآمد کارانه را در مناطق محروم برداشتیم و باعث می‌شود پزشکان بیشتر در بخش دولتی مشغول به کار باشند.

وزیر بهداشت ادامه داد: میزان تعرفه خدمات را در بخش‌های دولتی و خصوصی به هم نزدیک کردیم، شبکه های بهداشتی تقویت شده، ۶۷ هزار نفر در رده های مختلف درمانی تبدیل وضعیت شدند، مجوز ۲ هزار بهورز نیز داده شده از آنجایی که بهورزان از نیروهای بومی هستند در شبکه ها و خانه های بهداشت به مردم خدمت می کنند. باید مورد توجه قرار گیرند.

ادامه دارد ...

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کرونا ، سازمان غذا و دارو ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درمان و آموزش پزشکی هزار میلیارد تومان مناطق محروم وزیر بهداشت عین اللهی بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی