Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی سوریه؛ سانا، صباغ تاکید کرد که آنچه در پیش نویس سند نهایی دهمین کنفرانس بررسی معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای ۲۰۲۰ در خاورمیانه آمده است ضعیف است و پاسخگوی نگرانی های کشورهای منطقه نیست به ویژه اینکه این پیش نویس هیچ ماده ای برای ملزم ساختن (اسرائیل) به پیوستن به آن و قرار دادن همه تاسیسات هسته ای آن تحت پادمان جامع آژانس بین المللی انرژی اتمی را شامل نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده سوریه تصریح کرد: قطعنامه خاورمیانه که در سال ۱۹۹۵ صادر شد،   تا حصول کامل به اهداف و مقاصد آن به قوت خود باقی است.

 سوریه ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس به نتیجه موفقیت‌آمیز برسد و صفحه جدیدی در روند بررسی معاهده باز شود، اما خودخواهی سیاسی کشورهای غربی و ترجیح منافع ژئوپلیتیکی خود بر منافع طرف های معاهده منجر به این نتیجه تاسف بار شده است.

صباغ بر لزوم احترام متقابل به حقوق همه کشورهای طرف معاهده به ویژه حق مسلم آنها در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای تاکید کرد.

وی گفت: در این راستا، سوریه امیدوار است که این کنفرانس موضعی روشن در قبال تحمیل تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی اعمال شده  برخی کشورها بر کشورهای دیگر از جمله تحریم های اعمال شده بر دمشق اتخاذ کند.

نماینده سوریه در پایان افزود که امیدوار است که روند مذاکرات در کنفرانس با شفافیت بیشتر انجام شود و به صورت یکسان تمام کشورها را دربرگیرد.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد سوریه اسرائیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد سوریه اسرائیل سازمان ملل متحد سوریه اسرائیل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۲ کارمند آنروا در غزه کشته شدند

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس سازمان ملل در امور آوارگان روز گذشته گفت که حدود ۱۸۲ کارمند آنروا UNRWA در جریان بمباران اسرائیل در غزه کشته شده اند.

لازارینی با بیان اینکه بیش از ۱۶۰ ساختمان آنروا آسیب دیده یا ویران شده است، خاطرنشان کرد که "بیشتر این اماکن برای پناه دادن به آوارگان بوده و بیش از ۴۰۰ آواره در این اماکن کشته شده اند. "

وی افزود: نگرانی‌های فزاینده در مورد حمله نظامی احتمالی به جنوبی‌ترین شهر غزه، رفح، با نگرانی از تخلیه در صورت عدم توافق در این هفته وجود دارد.

او نوشت: «هنوز از مردم خواسته نشده است که رفح را تخلیه کنند. اما این احساس وجود دارد که اگر در این هفته توافق آتش بس حاصل نشود، ممکن است در هر زمانی اتفاق بیفتد.

رئیس این آژانس سازمان ملل متحد تاکید کرد که کاروان‌های کمک رسانی در غزه با مشکلاتی روبرو هستند و نگرانی در مورد ساکنان غزه بازداشت شده در اسرائیل وجود دارد.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «موشه اربیل» وزیر امور داخلی این رژیم تصمیم گرفت مانع از صدور ویزا برای «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) و بازدید او از نوار غزه شود.

لازارینی پیش از این تاکید کرده بود، «اسرائیل» تا این لحظه تخلیه رفح از غیرنظامیان را خواستار نشده و در صورتی که این هفته توافقی حاصل نشود، نگرانی گسترده‌ای از حمله نظامی در غزه وجود دارد.

لازارینی مارس گذشته نیز پس از کنفرانس مطبوعاتی با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر اعلام کرد، در حالی که در شمال نوار غزه خطر قریب الوقوع بروز قحطی وجود دارد، تل‌آویو مانع از عبور او به مقصد نوار غزه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • ۱۸۲ کارمند آنروا در غزه کشته شدند
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق