Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت مهم‌ترین بخش‌های تفاهم‌نامه ایران و نیجریه را تبیین کرد و گفت: مقرر شد کارگروه مشترکی از دو طرف برای پیشبرد بندهای این تفاهم‌نامه هر چه سریع‌تر تشکیل و نسبت به تنظیم قراردادهای نهایی اقدام شود.

احمد اسدزاده امروز (شنبه، پنجم شهریورماه) در گفت‌وگو با شانا درباره دیدار جواد اوجی، وزیر نفت و تیمپره سیلوا، وزیر نفت نیجریه با اشاره به اینکه این دیدار به دعوت وزیر نفت کشورمان انجام شد، اظهار کرد: با توجه به عضویت دو کشور در سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و مجمع کشورهای صادر کننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) در این نشست بر ادامه همکاری‌ها در مجامع بین‌المللی تأکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وزیر نفت کشورمان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشورمان در تولید نفت و گاز، همچنین احداث پالایشگاه‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی از سوی کارشناسان ایرانی خواستار توسعه روابط و همکاری‌ها در این زمینه‌ها شد، تصریح کرد: صدور خدمات فنی و مهندسی به کشور نیجریه در زمینه بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌های نیجریه، احداث خطوط لوله و پالایشگاه‌های گازی و پتروشیمی، اجرای پروژه دوگانه‌سوز کردن خودروها در نیجریه از سوی شرکت‌های ایرانی از جمله مواردی بود که آقای اوجی به طرف نیجریه‌ای پیشنهاد کرد.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت از کشور نیجریه به‌عنوان یکی از صادرکنندگان ال‌ان‌جی در قاره آفریقا و دنیا نام برد و با بیان توانمندی این کشور در این زمینه افزود: در این نشست پیشنهاد مشارکت طرف نیجریه در تکمیل و راه‌اندازی پروژه  ایران ال‌ان‌جی و صدور گاز آن به هر نقطه از دنیا که مایل هستند، مطرح شد.

پیشرفت ایران با وجود تحریم

اسدزاده با بیان اینکه تیمیپره سیلوا، وزیر نفت نیجریه نیز در این نشست با اذعان به اینکه کشور ایران با وجود تحریم‌ها پیشرفت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف صنعت نفت داشته است، تصریح کرد: وی اعلام کرد که ایران در زمینه‌های مختلف می‌تواند به کشور نیجریه کمک کند. کشور نیجریه در عین حال که بزرگ‌ترین تولید و صادر کننده نفت خام در آفریقا است بیشترین وارد کننده فرآورده نیز است. با توجه به یارانه سوخت در نیجریه پالایشگاه‌های این کشور در حالت کاملاً غیر اقتصادی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: در این نشست با توجه به هزینه بالای تأمین سوخت برای دولت نیجریه، برنامه دوگانه‌سوز کردن خودروها و استفاده از گاز به‌عنوان سوخت سی‌ان‌جی مطرح شد. کشور ایران یکی از کشورهای پیشرو در زمینه سوخت سی‌ان‌جی در دنیا بوده و می‌تواند به نیجریه کمک کند. در این زمینه شرکت‌های دو طرف مذاکرات خوب و سازنده‌ای با یکدیگر داشته و امیدوارند که با امضای تفاهم‌نامه موجود در روند اجرای آن تسریع شود.

معاون وزیر نفت گفت: همچنین وزیر نفت نیجریه پیشنهاد سرمایه‌گذاری و ساخت یک پالایشگاه از سوی ایران در نیجریه را مطرح کرد.

در این نشست تفاهم‌نامه‌ای که در ششمین نشست کمیسیون مشترک دو کشور که در خردادماه امسال در تهران تنظیم و نهایی شده بود به امضای وزیران نفت دو کشور رسید. در این تفاهم‌نامه موضوعات مختلف همکاری از قبیل دوگانه‌سوز کردن خودروها، همکارهای پالایشگاهی و پتروشیمی، انتقال دانش و فناوری، ال‌ان‌جی و... مطرح شد.

بنا به برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی وزارت نفت قرار است وزیر نفت نیجریه از بعضی از کارخانه‌های فعال در حوزه صنعت سی‌ان‌جی در کشور بازدید کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: احمد اسدزاده نیجریه ال ان جی سی ان جی وزیر نفت نیجریه پالایشگاه ها کشور نیجریه تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار

تین نیوز

جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل ونقل بین المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار،  تفاهم نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل ونقل بین المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم نامه با هدف توسعه همکاری های حمل ونقل بین المللی و ترانزیت چندوجهی بین جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید.

گفتنی است، هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت ها و ظرفیت های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کردند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک