Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:08:41 GMT

هیچ هدفی را دور از دسترس نمی‌دانم

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۱۰۵۹

هیچ هدفی را دور از دسترس نمی‌دانم

ایسنا/قم سید علی سجادیان با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا، از برنامه‌ها و اهداف خود در این رشته ورزشی سخن گفت.

سیدعلی سجادیان پینگ پنگ باز ۱۷ ساله استان قم، این ورزش را از ۱۰ سالگی زیر نظر حمید قائمی آغازه کرده است. وی که در پایه دوازدهم رشته انسانی تحصیل می‌کند علاوه بر ورزش در زبان انگلیسی، نوازندگی موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز مهارت بالایی دارد. این جوان بااستعداد تاکنون، حدود ۷۰ مقام و عنوان در سطح استان و کشور کسب کرده و در اولین حضورش در مسابقات بین المللی رتبه پنجم رقابت‌ها را از آن خود کرده است.

وی که در حال حاضر عضو تیم ملی جوانان کشور است در رنکینگ جهانی جوانان جایگاه ۱۹۳ را به خود اختصاص داده، در رنکینگ کشوری نیز در جایگاه سوم نوجوانان، پنجم جوانان و سی و دوم بزرگسالان قرار دارد و پدرش را عامل تمام موفقیت‌های خود می‌داند.

سید علی سجادیان در مرداد ماه گذشته، ابتدا در اولین دوره مسابقات جایزه بزرگ جوانان ایران که با حضور ۹۲ شرکت کننده از ۱۸ استان برگزار شد، در جایگاه سوم ایستاد، سپس دو هفته بعد در مسابقه جایزه بزرگ کشور در رده سنی آزاد، که با حضور ۸۰ شرکت کننده از ۱۰ استان برگزار شد، به مقام قهرمانی رسید.

سیدعلی سجادیان باحضور در دفتر خبرگزاری ایسنا، دقایقی را به گفت‌وگو با خبرنگار ایسنای قم پرداخت و در خصوص مسابقات پیش رو اظهار داشت: اواخر شهریور ماه مسابقات جهانی جوانان و نوجوانان به میزبانی تفلیس گرجستان را در پیش دارم و برای ارتقای رنکینگ سخت در حال تمرین هستم.

وی افزود: در قم ۲ خانه پینگ پنگ ۷تیر و تختی مشغول به کار هستند، یک مجموعه حرفه‌ای در دانشگاه قم نیز در حال ساخت است که از این نظر در مقایسه با سایر استان‌ها در شرایط خوب و قابل قبولی قرار داریم ولی به دلیل نبود حریف تمرینی خوب، اکثر اوقات برای تمرین به تهران می‌روم.

امسال در لیگ برتر مدعی هستیم

سجادیان با بیان اینکه تاکنون یکبار با تیم نوجوانان و یک بار با تیم بزرگسالان قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کرده، خاطرنشان کرد: خوشبختانه امسال عموئیان رییس هیات توانسته منابع مالی خوبی برای اعزام تیم به لیگ جذب کند و من به همراه محمدحسن حبیبی در تیم قم بازی خواهم کرد، در صورتی که یک بازیکن خوب غیربومی به تیم اضافه شود در لیگ برتر حرفی برای گفتن خواهیم داشت.

برخلاف تصورات، پینگ پنگ ورزش بسیار پرهزینه‌ای است

سجادیان با اشاره به پرهزینه بودن این رشته در سطح حرفه‌ای تصریح کرد: هزینه خرید راکت خوب، کفش و لباس مناسب، خرید توپ جدید برای هر تمرین، تعویض ماهانه رویه لاستیکی راکت، هزینه بدنسازی و تمرین، تغذیه و... در ماه مبلغ زیادی می‌شود و برخلاف تصورات این رشته بسیار پرخرج بوده و هرکسی نمی‌تواند به طوردائم این هزینه‌ها را بپردازد.

وی ادامه داد: در استان قم استعدادهای زیادی وجود دارد، بازیکنانی بوده‌اند که در سطح کشوری کسب مقام کردند ولی در ادامه به دلیل مسائل مالی توان ادامه دادن نداشته‌اند. البته عموئیان، رئیس هیات همیشه در حد توان حامی و پیگیر ورزشکاران استان بوده و در مسابقات مختلف مدافع حقوق ماست. ولی اگر مسئولین مربوطه بتوانند حامی مالی برای این ورزش جذب کنند قطعا می‌توان استعدادهای بیشتری را شناسایی کرده و پرورش داد.

هیچ هدفی را دور از دسترس نمی‌دانم

وی الگوی ورزشی خود در کشور را امیرحسین هدایی دانست و افزود: امیرحسین نفر اول پینگ پنگ کشور از دوستان من است و همیشه در ورزش به من مشاوره‌های خوبی داده، او روزی ۸ الی ۱۰ ساعت تمرین می‌کند، در لیگ های خوب جهان بازی کرده و از نظر فنی در سطح خیلی بالایی قرار دارد.

سجادیان افزود: هدف من برای آینده رسیدن به جایگاه اول کشور با تلاش و ممارست و ارتقای رنکینگ جهانی و همچنین حضور در لیگ‌های سطح بالا و شرکت در مسابقات مختلف جهانی است. در زندگی هیچ چیز را دور از دسترس نمی‌دانم و معتقدم وقتی قبل از من عده‌ای توانسته‌اند به موفقیت برسند، حتما من هم می‌توانم.

حمایت بی دریغ خانواده، عامل موفقیت من در زندگی بوده است

وی مهمترین عامل موفقیت خود را حمایت خانواده عنوان کرد و افزود: پدر، پدربزرگ و مادربزرگم در تمام مراحل زندگی ورزشی و غیر ورزشی همواره حامی و مشوق من بوده‌اند، همچنین حمید قائمی مربی پینگ پنگ و حسن ستوده مربی بدنسازی من برای موفقیت من در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نکرده‌اند. محمدقاسم عموئیان رییس هیات نیز همواره پشتیبان من در ورزش بوده است.

سجادیان ادامه داد: برای حضور در مسابقات و اردوهای تیم ملی اغلب از شرکت در کلاس‌های درس محروم می‌شدم ولی با همکاری معلمین و مدیران مدرسه هدایت و برگزاری کلاس‌های فوق درسی عقب افتادگی‌ها را جبران می‌کردم و همواره جزء شاگردان ممتاز رشته خود بوده‌ام.

سیدمهدی سجادیان پدر سیدعلی سجادیان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهارداشت: علی پسر با استعداد و با اراده‌ای است و هدف‌های بزرگی در زندگی دارد. او برای موفقیت بیشتر و صعود در رنکینگ جهانی نیاز به شرکت در مسابقات متعدد جهانی دارد و باید با هزینه شخصی در این رقابت‌ها حاضر شود. متاسفانه هزینه مسابقات بسیار بالاست، برای مثال مسابقات گرجستان که در اواخر شهریور ماه برگزار می‌شود به بیش از ۴۰ میلیون تومان هزینه نیاز دارد. ولی هرشخصی تنها تا یک حدی توان پرداخت را دارد و از یک جایی به بعد یا به کنار گذاشتن ورزش فکر می‌کند و یا به مهاجرت.

وی افزود: مگر چند ورزشکار مثل علی در استان وجود دارد؟ ما توقع داریم که مسئولین استانی و دستگاه‌ها و اداراتی مثل اداره کل ورزش و جوانان، استانداری، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و... که دارای ردیف و بودجه ورزشی هستند از این جوانان حمایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: افراد موفقی چون علی می‌توانند الگوی بسیار خوبی برای دیگر جوانان استان باشند و اتفاقا رها کردن و عدم حمایت از آنها باز خورد بسیار بدی در اجتماع خواهد داشت، چرا که این تصور می‌رود که ورزش مسیر بیهوده و بی‌نتیجه ای است، حتی ممکن است باعث دور شدن جوانان از این مسیر که عامل سلامت روح و جسم آنان است شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پينگ پنگ استانی ورزشی تیم ملی پینگ پنگ علی سجادیان پینگ پنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد

ایسنا/خوزستان مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان معتقد است اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در استان خوزستان این حوزه را یکپارچه می‌کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ضرورت تدوین و اجرای صحیح طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش، اظهارکرد: دو مؤلفه نیازهای ورزش کشور و توزیع عادلانه از شاخصه‌های بارز طرح آمایش سرزمینی محسوب می شود که تحقق این طرح و اجرای دقیق و سالم آن ورزش کشور را به سمت و سوی یکپارچه‌ای می‌برد.

حمید بنی تمیم بیان کرد: طرح آمایش ورزش از نگاه جزیره ای به ورزش می‌کاهد و ساختار ورزش را منسجم‌تر می‌کند و رویای دیرینه ورزش یعنی یکپارچه سازی را محقق می‌کند.

او در ادامه افزود: به عبارتی با اجرای طرح آمایش، پراکندگی ساخت و ساز، پرداختن به غیر ضرورت ها و دخالت های غیر کارشناسی، تصمیمات اشتباه در جانمایی اماکن، ساز و ساخت و موارد فنی در حوزه ورزش تقلیل پیدا می کند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به وضعیت اجرای طرح در استان خوزستان نیز گفت : با تلاش همکارانم در اداره کل و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و با مشارکت سایر ارگان ها نقطه زنی این طرح پیش رفته است و اطلاعات و داده ها جمع آوری شدند.

وی تصریح کرد: استان خوزستان با تکیه بر طرح ملی آمایش سرزمینی می‌تواند به نقطه مطلوب استفاده از ظرفیت های خود برسد.

سکاندار ورزش و جوانان استان خوزستان در پایان با اشاره به ظرفیت های استان، افزود: سال هاست ظرفیت های فوق العاده استان خوزستان به سبب تصمیمات پراکنده و مسیر نامطلوب هدر رفته است که اجرای این طرح کمک شایانی به یکپارچه سازی ورزش خواهد کرد و علاوه بر استفاده بهینه از سخت افزار ورزش، دستگاه های اجرایی را در یک مسیر واحد قرار خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاداش ۲۳ میلیاردی به مدال آوران کشتی
  • باران پاداش نقدی بر سر کشتی‌گیران؛ ۲۳ میلیارد تومان برای مدال‌آوران سال ۱۴۰۲
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی
  • رضا اطری مسئول ورزش و جوانان رودبست شد
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • طرح آمایش سرزمین با هدف توسعه ورزش در استان اجرا می شود
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند