Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: گلخانه مدرن و صنعتی پرورش گل و گیاهان زینتی بخش سنگر رشت، با سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد تومانی بخش خصوصی آغاز به کار کرده است.

صالح محمدی افزود: این گلخانه در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۸۶۴ متر مربع و ۴ هزار و ۱۵۲ متر فضای گلخانه‌ای بوده و با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۲ نفر، ظرفیت تولید سالیانه ۱۶ هزار تن/شاخه گل و گیاه را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاحیه گلخانه مدرن تولید گل و گیاه زینتی بخش سنگر، فرماندار رشت، مدیر باغبانی سازمان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت و سایر مسئولان شهرستانی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید

پرورش گل و گیاه زینتی، روح بخش و سودآور گیلان، دومین تولید کننده گل و گیاه زینتی کشور  چابکسر قطب اول تولید و صادرات گل و گیاه در گیلان

حمیدرضا امام پناهی، فرماندار رشت هم به قدمت بیش از یک قرنی پرورش گل در این شهرستان اشاره کرد و گفت: با تخصیص تسهیلات و ارائه مشوق‌های حمایتی، رشت می‌تواند در ردیف یکی از قطب‌های مهم در تولید گل و گیاه زینتی کشور قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گل و گیاه زینتی پرورش گل و گیاه هفته دولت گل و گیاه زینتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود