Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:38:22 GMT

مدل فرهنگی دوره‌های آموزشی بشاگرد در کل کشور تکثیر شود

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۱۹۰۷

مدل فرهنگی دوره‌های آموزشی بشاگرد در کل کشور تکثیر شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به همراه سیدباقر میرعبداللهی، معاون برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات، زهرا جعفری، مشاور رسانه‌ای دبیرکل، محمدمهدی زرافشان، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل و مرضیه خالویی، دبیر شورای معاونان و مدیران در نخستین روزهای هفته دولت، با سفر به استان هرمزگان، از دوره «مدرسه جهادی خواندن» و کتابخانه‌های عمومی شهرستان بشاگرد بازدید و با شرکت‌کنندگان دوره و اعضا و کتابداران این کتابخانه‌ها دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل نهاد در اختتامیه این دوره از «مدرسه جهادی خواندن» با ابراز خوشحالی از حضور در بشاگرد گفت: خوشحالم که این توفیق حاصل شد در خدمتتان باشم و امیدوارم که برکات این حضور به همه ما و کسانی که در این فضا حاضر شده‌اند، برسد و مشمول دعای حضرت حجت (عج)، امام راحل (ره) و مشمول توجه و نظر شهدا باشیم.

وی با اشاره به اینکه فراگیران باید قدر خود و فرصتی که فراهم شده را بدانند، افزود: با توجه به فضا و ظرفیت و پیشرفت و تنوعی که وجود دارد، در سالیان نه‌چندان دور دسترسی، امکانات و ارتباطات شما در فضایی که شاید بتوان به فضای مدرن (یا فضای پرارتباط و پر امکانات) تعبیرش کرد، بیشتر خواهد شد. یا از اینجا خواهید رفت یا این ارتباطات و تکنولوژی به همین‌جا می‌رسد؛ کمااینکه فضایی که امروز در این منطقه وجود دارد با فضای ابتدایی شکل‌گیری قابل مقایسه نیست. بنابراین شما هستید که آینده این منطقه، این استان و مملکت را خواهید ساخت.

دبیرکل نهاد خطاب به فراگیران مدرسه جهادی خواندن گفت: شما تصمیم‌گیر، آینده‌ساز و جهت‌دهنده هستید. شما هستید که می‌توانید با نگاه‌، تلاش‌، فعالیت‌، دانش و دین‌تان آینده این سرزمین و این خطه را تغییر دهید.

رمضانی گفت: در حال بازدید به من می‌گفتند که بشاگرد سراسر محرومیت است. من گفتم شما از خوشبختی‌هایش بگویید. چرا باید در مواجهه با شما اشکالات را بر بشمارم در حالی که صدها نعمت در اینجا هست. یکی از استادان حاضر در این مدرسه که تجربه زندگی در آمریکا را داشت‌، بشاگرد را با توجه به خاک، آب و هوا و فضای زیستی‌اش شبیه یکی از ایالت‌های آمریکا توصیف می‌کرد. نمی‌گویم باید به دنبال چنین تطبیقاتی بود ولی می‌توانیم از این زاویه هم نگاه کنیم. بنابراین شما هستید که می‌توانید این ذهنیت را تغییر دهید، شما هستید که می‌توانید بگویید ما مردم ساکن اینجا به دلیل فقدان امکانات درگیر با محدودیت‌ها بوده‌ایم وگرنه ذاتاً قدرتمند بوده‌ایم و از وقتی که امکانات به ما رسیده این قدرت بالقوه را بالفعل کرده‌ایم.

دبیرکل نهاد در ادامه با بیان اینکه کسانی که در این دوره شرکت کرده اند، باید نگاه خاصی داشته باشند و کما اینکه برای این نگاه خاص الگو هم وجود دارد، افزود: اگر می‌خواستیم نمادی در انقلاب اسلامی خلق کنیم که خصوصیات و ابعاد شخصیتی حاج قاسم را داشته باشد شاید به آسانی این امکان فراهم نمی‌شد، کمااینکه ما در طول دفاع مقدس، قبل و بعد از انقلاب اسلامی، شهدای مردمی و حوادث تروریستی شهدای بزرگواری داشته‌ایم ولی چه شد که حاج قاسم ما به ساحتش تا این اندازه تعلق خاطر داریم؟

رمضانی «اخلاص» و «متعلق دانستن خود به انقلاب، امام (ره) و مقام معظم رهبری» را از ویژگی‌های بارز شخصیتی حاج قاسم سلیمانی برشمرد و گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان سرمایه انقلاب، اثبات تعلق عملی به همه باورها و ارزش‌های ما است. ما این سرمایه‌ها و این اندوخته‌ها را به سادگی به دست نیاورده‌ایم. این واقعه در مقاطع مختلف انقلاب نیز تکرار شده است. شهید بهشتی که در محاصره انتقادات و توهین‌های فراوان بود، در نهایت با اخلاص و اعتقاداتش شهید شد و خونش ذخیره انقلاب شد. ما باید که تاریخ بخوانیم، شخصیت‌ها و ذخایرمان را بشناسیم و از یاد نبریم که چنین فضایی را طی کرده‌ایم تا به امروز رسیده‌ایم.

وی در پایان با قدردانی از کمیته امداد امام خمینی (ره)، استادان و همکاران این دوره از «مدرسه جهادی خواندن» افزود: در مدتی که دوره‌های آموزشی در بشاگرد برگزار شده است، مدل‌های آموزشی مختلفی را بررسی کرده‌ایم و امروز به یک مدل پایدار رسیده‌ایم و می‌بایست این مدل فرهنگی پایدار بشاگرد در کل کشور تکثیر شود.

کد خبر 5574834 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مهدی رمضانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور بشاگرد مناطق محروم معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی هوشنگ ابتهاج تازه های نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ترجمه معرفی نشریات وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی کاغذ حوزه هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سازمان تبلیغات اسلامی فرهنگسرای رسانه مدرسه جهادی خواندن شما هستید دبیرکل نهاد حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است