Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح آبرسانی به ۱۲ روستا و یک شهر بخش بمانی شهرستان سیریک با حضور استاندار هرمزگان و نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در مراسم بهره برداری از این پروژه ضمن قدردانی از اقدامات آبفا گفت: افتتاح این پروژه پایان کار آبرسانی نیست و به اعتقاد ما آغاز کار برای پایداری آب مورد نیاز مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این اطمینان را به مردم داد که دولت با تمام ظرفیت مشکلات مردم بویژه در حوزه آبرسانی را حل خواهد کرد.

دوستی افزود: تامین آب پایدار اولویت من در استان هرمزگان است و کمک می کنیم پروژه های این بخش در زمان کوتاه به سرانجام برسد.

استاندار هرمزگان ابراز امیدواری کرد، با وفاق و همدلی فعلی  شاهد تاثیرگذاری آن در زندگی توام با آرامش مردم باشیم.

حسین رئیسی نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از آبفا برای تکمیل طرح آبرسانی به بخش بمانی سیریک افزود: با ادامه روند کنونی سیاست های آب و فاضلاب بخش عمده ای از مشکلات آب سیریک مرتفع خواهد شد.

وی ادامه داد: با تداوم روند فعلی و تحرکی که در مجموعه آبفا می بینیم بزودی تنش آبی از استان جمع و شاهد پایداری آب خواهیم بود.

رئیسی ابراز امیدواری کرد، با بهره برداری از آب شیرین کن زیارت و اجرای خط انتقال تا بخش بیابان مشکلات آب یک بار برای همیشه حل شود.

وی در پایان با بیان اینکه در زمان مدیرعامل فعلی آب و فاضلاب هرمزگان سرعت اجرای پروژه های آبرسانی بیشتر شده است، گفت: در زمان مدیریت عبدالحمید حمزه پور پروژه های آبرسانی سرعت بالایی گرفته و مردم شاهد خدمت ارزنده دولت هستند.

عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان نیز با اشاره به حمایت ویژه و پیگیری مستمراستاندار در اجرایی شدن این طرح افزود: طرح آبرسانی به بخش بمانی به عنوان مصوبه سفر استاندار 12 روستا و یک شهر (کوهستک) را از تنش آبی نجات داد.

وی گفت: سیریک یکی از فقیرترین شهرستان های هرمزگان در منابع آبی زیرزمینی و سطحی است و برای تامین نیازهای آن باید از منابع آبی دشت های همجوار و یا شیرین سازی آب دریا بهره گرفت که در اجرای این طرح از ظرفیت منابع آبی دشت همجوار استفاده شد.

وی تصریح کرد: آب و فاضلاب هرمزگان با هدف تامین نیاز آبی مردم این شهرستان از تمام توان خود استفاده و با عمل به پیمان دولت مردمی و استاندار جهادی آن که یک روز در انجام پروژه های آبرسانی نباید تاخیر کرد، در آخرین ماه تابستان با تکمیل طرح آبرسانی به بخش بمانی شرایط تامین آب پایدار این منطقه را فراهم کرد.

حمزه پور ادامه داد: برای انتقال آب از دشت کریان تا بخش بمانی سیریک 31 کیلومتر خط انتقال اجرا شد تا مردم این منطقه طعم شیرین آب پایدار را در تابستان گرم بچشند.

وی با بیان اینکه سرعت تکمیل این پروژه در نوع خود بی نظیر بود، گفت: سرعت اجرای آبرسانی به بخش بمانی با حمایت ویژه دولت در سال جاری فراتر از انتظار بود بطوریکه عملیات حفر و تجهیز  دو حلقه چاه در مدت زمان یک ماه به سرانجام رسید و نمونه ای از عزم جدی دولت برای تامین نیاز آبی مردم سیریک را به نمایش گذاشت.

اعتبار 1500 میلیاردی برای اجرای طرح آبرسانی بمانی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به دیگر اقدامات انجام شده در تحقق این پروژه افزود: این پروژه با اجرای 1400 متر خط انتقال برق، 1400 متر جاده دسترسی، دو حلقه چاه عمیق با دبی 60 لیتر بر ثانیه معادل 5200 متر مکعب در شبانه روز و 31 کیلومتر خط انتقال به سرانجام رسید تا یادگار دولت سیزدهم و عملی شدن مصوبه سفر استاندار در شهرستان سیریک شود.

حمزه پور اعتبار هزینه شده برای این پروژه را 150 میلیارد تومان عنوان کرد.

وی در ادامه به دیگر اقدامات آبفا در راستای پایداری آب شهرستان سیریک اشاره کرد و افزود: آب شیرین کن زیارت از دیگر ظرفیت هایی است که در آینده ای نزدیک وارد مدار بهره برداری می شود.

به گفته مدیرعامل آبفا پروژه مذکور بر کل شهرستان تاثیر می گذارد و باعث خواهد شد تا مردم این منطقه پس از سال ها تحمل کم آبی به آرامش خاطر نسبی دست پیدا کنند.

گفتنی است، با اجرای طرح آبرسانی به بمانی سیریک جمعیتی بالغ بر 11 هزار نفر از آب شرب پایدار بهره مند شدند.

انتهای پیام/864
 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب و فاضلاب هرمزگان طرح آبرسانی بهره برداری خط انتقال حمزه پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز

تین نیوز

آیین بهره برداری از پروژه تحکیم بستر، ایمن سازی، تعریض و ایمن سازی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه ای که امروز افتتاح می شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه ازادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سالها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می شود

پوریافر هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار