Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباط به همراه امیر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و حمید تفرشی مشاور وزیر در امور ایثارگران هم‌زمان با هفته دولت به دیدار خانواده شهید سیدمرتضی رضا قدیری از شهدای خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که در ایام جنگ تحمیلی به‌عنوان بیسیمچی گردان کمیل در جبهه حضور داشت رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات در این دیدار که همسر و دو فرزند شهید نیز حضور داشتند تأکید کرد که در ایام هفته دولت وظیفه خودمان دانستیم که به نمایندگی از همه خانواده شهدای بزرگوار خدمت شما برسیم و اعلام کنیم که با تلاش و خدمت شبانه‌روزی سعی می‌کنیم که راه شهدا را ادامه دهیم.
در ادامه همسر شهید به بیان خاطراتی از زندگی شهید پرداخت و خطاب به وزیر ارتباطات تأکید کرد: سلام ما را به آقای رئیسی برسانید و به ایشان بفرمایید که برای رفع مشکلات کشور و رفع موانع هیچ دغدغه‌ای از بابت سنگ‌اندازی‌های دشمنان نداشته باشند چرا که این انقلاب را شهدا با اهدای خون خود بیمه کرده‌اند.
شهید سید مرتضی رضا قدیری، نوزدهم مرداد 1334، در تهران چشم به جهان گشود. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند. او کارمند مخابرات بود. سال 1358 ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک پسر و یک دختر بود. شهید رضا قدیری به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. او بیسیمچی گردان کمیل از گردان‌های لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) به فرماندهی شهید محمدابراهیم همت بود. 27 ساله بود که در بهمن 1361، در فکه طی عملیات والفجر مقدماتی در محاصره کانال کمیل به شهادت رسید.
اما پیکر مطهر او همچون سایر شهدای این کانال در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقودالاثر قرار گرفت تا اینکه بعد از گذشت 39 سال از شهادتش، طی عملیات تفحص پیداشده و به زادگاهش بازگشت. هویت او از طریق آزمایش DNA شناسایی شد. یادبود این شهید در قطعه 28 گلزار شهدا قرار دارد.
آخرین لحظات مقاومت رزمندگان کانال کمیل که توسط این بیسیمچی شهید مخابره شد هنوز در ذهن‌ها باقی است: «احمد رفت، حسین هم رفت، باتری بی‌سیم دارد، تمام می‌شود. عراقی‌ها عنقریب می‌آیند تا تیر خلاصی به بچه‌ها بزنند. حاجی، سلام ما را به امام برسان و از قول ما به امام بگو همان‌طور که فرموده بودید، حسین وار مقاومت کردیم؛ ماندیم و تا آخر جنگیدیم».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است

ایسنا/گیلان مدیرکل منابع طبیعی گیلان، حفاظت از انفال را مهمترین رسالت هر جنگلبان دانست و متذکر شد: همه جنگلبانان خودشان را در قبال خون شهدای انفال مسئول می دانند.

سید مازیار رضوی امروز، ۶ اردیبهشت ماه در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت شهید «ناصر پیروی» و یادواره شهدای انفال و جان نثاران منابع طبیعی استان گیلان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: شهدا صادقانه و خالصانه در راه خدا قدم برداشتند و آسمانی شدند.

وی یاد و خاطره شهیدان «ناصر پیروی» و «رشید غفاری»، شهدای انفال استان گیلان را زنده نگه داشت و افزود: شهدای انفال در راه حفظ منابع طبیعی جان خودشان را نثار کردند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با بیان اینکه شهدا با خدا معامله کردند و از جان عزیزشان گذشتند، تصریح کرد: از شهدا درس گذشت و ایثار و مردانگی را یاد می گیریم.

رضوی با اشاره به سابقه همکاری خود با شهید پیروی، خاطرنشان کرد: شهید پیروی در کنار نظم و انضباط اداری، همواره به همکاران احترام می گذاشت و از آنان حمایت می کرد.

وی با بیان اینکه شهید پیروی برای مقابله با آتش سوزی جنگل ها و جلوگیری از قاچاق قرق بانی را راه انداخت و جنگل های منطقه تالش و رضوانشهر را آرام کرد، ادامه داد: شهید غفاری نیز از شهدای مظلوم انفال است.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان حفاظت از انفال را مهمترین رسالت هر جنگلبان دانست و متذکر شد: همه جنگلبانان خودشان را در قبال خون شهدای انفال مسئول می دانند و لذا باید بیش از پیش برای حفاظت از این ودیعه الهی تلاش کنیم.

جنگلبانی؛ عبادتی زیبا و ماندگار

محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز، شهید پیروی را افتخار گیلان دانست و اظهار کرد: شهید پیروی نقطه عطفی را در عرصه حفاظت از انفال ایجاد کرد.

وی جنگلبانان را جان نثاران منابع طبیعی دانست و افزود: علاوه بر شهدا، شاهد ایثار و از خود گذشتگی خانواده های معظم آنان نیز هستیم که از حق خودشان برای مانایی نظام مقدس جمهوری اسلامی گذشتند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان منابع طبیعی را مایه حیات انسان دانست و یادآور شد: منابع طبیعی عطیه خداوندی بوده و لذا شهدای انفال برای حفاظت از بیت المال جان خود را فدا کردند.

وی جنگلبانی را عبادتی زیبا و ماندگار دانست و تاکید کرد: استان گیلان هشت هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده و لذا در هفته منابع طبیعی هشت هزار نهال به یاد شهدای گیلان غرس شد و این حرکت زیبا ادامه دارد.

وی با بیان اینکه نظام استکبار با همه توان به میدان آمده تا به جمهوری اسلامی خدشه وارد کند، گفت: دشمنان مرد میدان جنگ سخت نیستند و لذا سرداران و فرماندهان ما را ناجوانمردانه شهید می کنند، اما دوران بزن و در رو تمام شده و دشمنان باید پاسخگوی اعمال خود باشند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، به ایستادگی تمام قد نظام اسلامی در برابر دنیای کفر اشاره کرد و افزود: سازمان های بین المللی در مقابل جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی موضع گیری نکردند، اما سربازان نظام اسلامی از همین سرزمین به قلب استکبار یعنی رژیم منحوس و پلید صهیونیستی حمله کردند و به آنان درس عبرت دادند.

داوطلب، گیلان را استان اولین ها دانست و با بیان اینکه شهید سید یونس رودباری اولین شهید نهضت انقلاب است، اضافه کرد: مردم گیلان در ۸ دی سند ولایتمداری خودشان را امضا کردند؛ گیلانی ها در همه عرصه ها شهید تقدیم کرده اند و استاندار و وزیر شهید داریم و لذا شهید پیروی به عنوان شهید انفال سند سربازی و ولایتمداری ماست.

حجت الاسلام والمسلمین علائیان، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز در این مراسم، شهادت را به مثابه آگاهی دانست و اظهار کرد: شهدا زنده هستند و بر اعمال ما نظارت می کنند.

وی دنیا را غیر واقعی و مجاز دانست و افزود: شهادت واقعی ترین معنای زندگی است و همه ما در برابر شهدا و خانواده های معظم آنان مسئولیت داریم.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی، خدمت به خلق را بالاترین عبادت دانست و خاطرنشان کرد: شهدای مظلوم مدافع انفال راه خدمت را انتخاب کردند و شهادت نصیبشان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • یادواره شهید آبروی محله در روستای بن زرد و رودشتی
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت
  • اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود