Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی پیمانکاران پروژه انتقال ۴۵ کیلومتری آب به غیزانیه خوزستان پس از گذشت ۲۶ ماه همچنان منتظر دریافت مطالبات خود هستند؛ با وجود تأکید استاندار، شنیده می‌شود آبفای استان در پرداخت مطالبات همراهی چندانی نکرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سوم خرداد 1399 جمعی از اهالی غیزانیه با حضور در سطح جاده اهواز_امیدیه خواستار توجه فوری مسئولان استانی و کشوری به معضل شدید آب شرب در این منطقه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوله قدیمی انتقال آب این منطقه بعد از گذشت بیش از نیم قرن به‌شدت فرسوده شده بود و نمی‌توانست جوابگوی نیاز بخش غیزانیه باشد و ضرورت داشت به هر شکل ممکن طرح لوله‌گذاری جدید انتقال آب، به بهره‌برداری برسد.

شورای تأمین استان به دنبال پیمانکاران توانمند و خوش‌نامی می‌گشت که بتوانند و حاضر باشند با روحیه و عملکردی جهادی در کوتاه‌ترین زمان این طرح را به نتیجه برسانند. شدت مشکلات فرصت چندانی برای انجام تشریفات طولانی مناقصه نمی‌داد به‌خصوص که رئیس‌جمهور وقت و همه نهادهای نظارتی و امنیتی بر سرعت بخشیدن بر حل این بحران تأکید داشتند.

به پیشنهاد شرکت آب و فاضلاب خوزستان سه شرکت دارای شرایط برای اجرای سریع این خط حدود 45 کیلومتری انتخاب شده و هر بخش از آن به یکی از شرکت‌ها واگذار شد.

این شرکت‌ها در حالی پیرو مصوبه شورای تأمین استان و دعوت شرکت آب و فاضلاب خوزستان، با تمام قوا و روحیه‌ای جهادی نسبت به اجرای سریع پروژه اقدام کردند که گفته می‌شود هیچ یک از شرکت‌های معتبر و توانمند دیگر به دلیل کمبود منابع و سابقه برخی مشکلات در زمینه تسویه حساب با نهادهای دولتی، حاضر به پذیرش پروژه نبودند. به‌خصوص که به دلیل شرایط خاص منطقه، فرصتی برای انجام تشریفات معمول برای عقد قرارداد وجود نداشت.

این شرکت‌ها در شرایط خاص خرداد 1399 با اعتماد و اتکا به مصوبات شورای تأمین استان و تعهدات شرکت آبفای خوزستان که در قالب صورت‌جلسه‌ای داده شده بود، نسبت به تجهیز کارگاه و پیشبرد پروژه اقدام کردند و در مدت 3 ماه، فاز 2 خط لوله انتقال آب غیزانیه را به بهره‌برداری رساندند.

تاکنون و با گذشت بیش از 26 ماه از شروع پروژه، پیمانکاران مذکور همچنان در انتظار عقد قرارداد و دریافت مطالبات خود هستند.

نکته قابل‌ توجه در این زمینه این است که با وجود تأکیدات متعدد استاندار و برخی اعضای شورای تأمین استان خوزستان مبنی بر اجرای مصوبات و انجام تعهدات در قبال این پیمانکاران، شنیده می‌شود آبفای استان به دلایلی که هنوز مشخص نیست با این موضوع مخالفت کرده و تاکنون در این باره توضیحات روشنی ارائه نکرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای تأمین استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی الرضا حاجی بگلو ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته شوراها اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در حاشیه شهر ده خط اتوبوسرانی را رایگان کردیم اما نتوانستم این امر را به تمام خطوط شهر افزایش دهیم چرا که کمیته انطباق فرمانداری مشهد این موضوع را رد کردند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: تخلف در تفریغ بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ وجود دارد اما به هر حال بودجه در سه ساعت توسط اعضای شورای اسلامی شهر مصوب شد و برخی پرداختی‌ها به افراد نامعلوم بود اما آنچه که قانون تصمیم بگیرد را می‌پذیریم.

وی با اشاره به خروج سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان از شهر مشهد مقدس بیان کرد: براساس مصوبه سال ۱۴۰۰ شورای اسلامی شهر سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان به شهر زابل جهت رفع محرومیت اختصاص یابد.

حاجی بگلو در خصوص طرح سوال از شهردار مشهد تصریح کرد: در جلسه آینده شورای اسلامی شهر مشهد طرح سوال از شهردار مشهد مطرح است اما فکر نمی‌کنم منجر به استیضاح شود و موضوع بازنشستگی و بازداشت شهردار مشهد مطرح نیست.

رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی با اشاره به طلب‌های پیمانکاران شهرداری مشهد ابراز کرد: پیمانکاران قلب تپنده شهرداری مشهد هستند و قطعاً در پرداخت صورت‌های مالی پیمانکاران مشکل وجود دارد و سعی می‌کنیم تا نیمه ابتدای سال جاری طلب تمام افراد پرداخت شود.

وی خاطرنشان کرد: قطعاً اگر طرح تفصیلی شهر مشهد به شکل کنونی باشد، شاهد کسری بودجه سال ۱۴۰۳ خواهیم بود و قانون‌های درآمدهای پایدار باید اصلاح شود و در تلاش هستیم تا کمیسیون ماده ۵ مانند شهرداری تهران در اختیار شهرداری مشهد قرار گیرد.

حاجی بگلو بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های زود بازده شهری پیش بینی کردیم و هدف ما از این طرح‌ها مشارکت مردم در این زمینه هستیم و تخصیص بودجه به پروژه‌های زودبازده را نیز در سال ۱۴۰۴ نیز دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به انتقال مدیریت باشگاه ورزشی و فرهنگی پرسپولیس به بانک شهر گفت: به دلیل آنکه شهرداری مشهد سهامدار بانک شهر است آمادگی مدیریت باشگاه پرسپولیس هستیم و از این رو رایزنی‌هایی نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6089993

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح