Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ساز وکار تشکیل دو کمیته تخصصی سیاست گذاری پولی و ارزی و کمیته تنظیم‌گری و نظارت بانکی در زیر مجموعه هیات عالی بانک مرکزی را تعیین کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی نوبت عصر امروز( یکشنبه) مجلس گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در خصوص طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرده و ماده ۱۲و۱۳و۱۴ این طرح را به تصویب رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس ماده۱۲ این طرح؛ کمیته‌های تخصصی هیأت‌عالی عبارتند از:

الف. کمیته سیاست گذاری پولی و ارزی؛

ب. کمیته تنظیم‌گری و نظارت بانکی.

بر اساس ماده ۱۳  این طرح؛الف)اعضای کمیته سیاست گذاری پولی و ارزی عبارتند از:

۱. قائم مقام رئیس کل (رئیس)؛

۲. معاون سیاست‌گذاری پولی رئیس کل (دبیر)؛

۳. معاون رئیس کل در امور ارزی؛

۴. اعضای هیأت عالی موضوع جزء (۴) بند (الف) ماده (۷)؛

۵. اعضائی از هیأت عامل که رئیس کل عضویت آنان را در کمیته سیاست گذاری پولی و ارزی لازم می‌داند؛

۶. سه نفر خبره اقتصادی با مدرک دکتری علوم اقتصادی و حداقل ۱۰ سال سابقه کاری مرتبط و معتبر  مسلط به اقتصاد کلان و سیاست‌ پولی: یک نفر با معرفی رئیس کل، یک نفر با معرفی وزیر امور اقتصادی و دارائی و یک نفر که مشترکاً توسط رؤسای اتاق ایران، اتاق تعاون و اتاق اصناف معرفی می‌شود؛

۷. دو نفر متخصص امور ارزی با معرفی رئیس کل.

تبصره- اعضای موضوع اجزاء (۶) و (۷) این بند برای مدت دو سال انتخاب می‌شوند و انتخاب مجدد آنها بلامانع است. افراد یادشده، در صورتی که قبل از صدور حکم عضویت، در استخدام بانک مرکزی نبوده باشند، به صورت غیرموظف در جلسات کمیته شرکت می‌کنند.

ب)وظایف کمیته سیاست گذاری پولی و ارزی عبارت است از:

۱. آماده‌سازی دستورکار و پیش نویس مصوبات هیأت عالی در موضوعات مرتبط با سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی؛

۲. ارزیابی اثربخشی سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی و ارائه گزارش به هیأت عالی؛

۳. پایش مستمر عملکرد مؤسسات اعتباری از حیث همراهی با اهداف و سیاست‌های اعلام شده بانک مرکزی و ارائه پیشنهادات تشویقی یا تنبیهی لازم به هیأت عالی؛

۴. انجام سایر اموری که توسط هیأت عالی یا رئیس‌کل ارجاع می‌شود.

بر اساس ماده ۱۴ این طرح؛ الف) اعضای کمیته تنظیم‌گری و نظارت بانکی عبارتند از:

۱. قائم مقام رئیس کل (رئیس)؛

۲. معاون تنظیم‌گری و نظارت رئیس کل (دبیر)؛

۳. معاون حقوقی رئیس کل؛

۴. اعضای هیأت عالی مذکور در جزء (۵) بند (الف) ماده (۷)؛

۵. اعضائی از هیأت عامل که رئیس کل عضویت آنان را در کمیته تنظیم‌گری و نظارت بانکی لازم می‌داند؛

۶. سه نفر حقوقدان مسلط به حقوق بانکی و موضوعات مرتبط با تنظیم‌گری و نظارت بانکی با مدرک دکتری حقوق و حداقل ۱۰ سال سابقه کار مرتبط و معتبر، یک نفر با معرفی رئیس کل، یک نفر با معرفی وزیر امور اقتصادی و دارائی و یک نفر با معرفی دادستان کل کشور.

تبصره) اعضای موضوع جزء (۶) این بند برای مدت دو سال انتخاب می‌شوند و انتخاب مجدد آنها بلامانع است. افراد یادشده، در صورتی که قبل از صدور حکم عضویت، در استخدام بانک مرکزی نبوده باشند، به صورت غیرموظف در جلسات کمیته شرکت می‌کنند. ‌

ب) وظایف کمیته تنظیم‌گری و نظارت بانکی عبارت است از:

۱. آماده‌سازی دستورکار و پیش نویس مصوبات هیأت عالی در موضوعات مرتبط با تنظیم‌گری و نظارت بانکی؛

۲. ارزیابی اثربخشی تصمیمات بانک مرکزی در حوزه‌ی تنظیم‌گری و نظارت بانکی و ارائه گزارش به هیأت عالی؛

۳. پایش مستمر عملکرد «اشخاص تحت نظارت» از جهت تمکین به دستورالعمل‌های ابلاغی بانک مرکزی در خصوص حفظ سلامت و ثبات شبکه بانکی، و ارائه پیشنهادات تشویقی یا تنبیهی لازم به هیأت عالی؛

۴. انجام سایر اموری که توسط هیأت عالی یا رئیس‌کل ارجاع می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، طرح بانکداری اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی طرح بانکداری اسلامی کمیته سیاست گذاری پولی و ارزی یک نفر با معرفی هیأت عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی

ایسنا/خوزستان دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: صحبت‌های خوبی با آقای رضائیان مدیرعامل باشگاه فولاد داشتیم و وی قول داد، کمک کند تا تیم قایقرانی فولاد تشکیل شده و در لیگ باشگاهی ایران شرکت کند.

رضا صابونچی در مجمع انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: همه می‌دانند که ظرفیت رشته قایقرانی از نظر مدال‌آوری، قهرمانی و همگانی بالا است. قایقرانی بعد از شنا و دو و میدانی جزو رشته‌های پرمدال در المپیک محسوب می‌شود. همچنین با توجه به جمعیتی که در قایقرانی داریم می‌توان با تلاش خوبی صاحب عنوان و رکورد شد. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه قایقرانان خوزستانی پراستعداد هستند، ادامه داد: ورزش نوین از سمت خوزستان به ایران آمد. رتبه قایقرانی خوزستان در ارزیابی عملکرد فدراسیون در سال‌های ۹۸، ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب شانزدهم، بیستم، سیزدهم و هفدهم بوده است که با توجه به منابع آبی موجود در استان خوزستان باید بپذیریم وضعیت قایقرانی خوزستان باید خیلی بهتر از این باشد، اما متأسفانه وضعیت خوبی در این رشته در استان خوزستان شاهد نبوده‌ایم.

وی ادامه داد: البته با توجه به شناختی که از آقای عصاره‌طاهری رئیس جدید هیات قایقرانی استان خوزستان وجود دارد، قرار شد که وی کار را شروع کند. به آقای عصاره‌طاهاری نیز برای گرفتن رأی اعتماد از این مجمع تبریک می‌گویم اما رئیس هیاتی جز دردسر چیز دیگری ندارد و او باید محکم پای کار باشد. 

دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: امیدوارم اعضای مجم که به عنوان نمایندگان جامعه قایقرانی خوزستان اینجا هستند به این رشته کمک کنند. امسال خیلی تلاش داشتیم دو نفر از ملی‌پوشان کسب سهمیه المپیک را برای برپایی اردو به شهر دزفول اعزام کنیم، اما به خاطر نداشتن یک چارچوب و هیات‌ موفق نشدیم خوابگاهی در این شهر تهیه کنیم. در حالی که هم ملی‌پوشان ما می‌توانستند یک اردوی خوب داشته باشند و هم حضورشان می‌توانست به سایر علاقه‌مندان به این رشته در استان خوزستان کمک کند. به هر حال نبود هیات لطمه زیادی به قایقرانی خوزستان زد ولی اکنون خوشحالم هیات قایقرانی خوزستان صاحب رئیس شد. 

وی خاطرنشان کرد: پیش از این جلسه صحبت‌های خوبی با آقای رضائیان مدیرعامل باشگاه فولاد داشتیم و وی قول داد، کمک کند تا تیم قایقرانی فولاد تشکیل شده و در لیگ باشگاهی ایران شرکت کند. امیدوارم دوستان با کمک رئیس جدید هیات قایقرانی خوزستان دست به دست هم دهند تا این تیم شکل بگیرد زیرا تنها راه نجات قایقرانی و بسیاری از رشته‌ها ورود باشگاه‌ها است.

صابونچی بیان کرد: فدراسیون از هیچ کمکی دریغ نکرده است و بعد از این هم کوتاهی صورت نمی‌گیرد. ضمن اینکه توانمندی آقای بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان کاملاً مشخص است و اینکه توانسته در کوتاه‌ترین مدت مجمع قایقرانی به این شکل برگزار کند نشان از توانمندی او است. امیدوارم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان برای رشته قایقرانی نیز مانند رشته کشتی یک خط ویژه در نظر بگیرد. فدراسیون هم در برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری در خدمت استان خوزستان است. 

او عنوان کرد: امیدوارم به جای گله‌مندی راهکار ارائه دهیم زیرا همه ما می‌دانیم ایراد کار کجا است. خوزستان برای رشد قایقرانی از نیروهای لازم برخوردار است. ضمن اینکه آب و قایق هم دارد و در واقع با توجه به داشتن مدیرکل توانمند و آقای عصاره نیز چیزی کم ندارد. پس امیدوارم هر چه بوده را فراموش کرده و از امروز بگوییم باید برای فردای قایقرانی خوزستان چه کنیم. همچنین نمی‌دانم قبلاً خوزستان چهار قایق از فدراسیون دریافت کرده است یا نه، اما اگر هم دریافت کرده باشد ما این قول را می‌دهیم چهار قایق دیگر به استان خوزستان بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ◄ برگزاری نشست تخصصی الزامات ساماندهی تنظیم گری ریلی در کشور؛ 18 اردیبهشت
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور