Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین حسینی نیا مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را زمینه ساز ورود مددجویان آزاد شده به دنیای کسب و کار و فراهم شدن زمینه‌ی امرار معاش که مهمترین دغدغه آنان می‌باشد، عنوان نمود.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را تأثیر روحی، روانی و تربیتی در زندانیان در دوران محکومیت به حبس، توانمندسازی زندانیان جهت اشتغال مفید و توانمندسازی جهت تأمین معاش و بازگردانی از ارتکاب جرم و عدم بازگشت به محیط زندان بیان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از برگزاری همزمان این دوره از مسابقات در ۲۱ استان کشور خبر داد و تصریح کرد: مددجویان خانم و آقا در نخستین دوره مسابقات آزاد مهارتی در رشته‌های برق کار ساختمان، فناوری اتومبیل، تراش سنگ‌های قیمتی، جوشکاری، صنایع چوب، خیاطی، صنایع چرم دوزی، آرایش و پیرایش مردانه، تعمیر پکیج، قالی بافی و ... با هم به رقابت می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری تا کنون تعداد ۳۲ هزار و ۶۰۹ مددجوی زندانی در هزار و ۳۴۵ دوره آموزشی موفق به کسب آموزش‌های مهارتی شده اند که فراوانی بیشتر دوره‌های آموزشی در رشته‌های سرویس و نگهداری خودرو، بکارگیری HSE در صنایع، برقکار ساختمان، قالی باف تابلوئی، تعمیر موتور خودرو بنزینی، سیم کشی مدار‌های الکتریکی ساختمان به صورت توکار، بنای سفت کار، سرویس و نگهداری کولو‌های آبی و گازی و ... بوده است.

حسینی نیا عدم بازگشت مددجویان آزاد شده به زندان‌ها را درگرو ایجاد اشتغال مناسب دانست و اذعان داشت: فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهترین روش برای تغییر رفتار‌های غلط مددجویان است و مددجویان پس از آزادی با داشتن گواهینامه مهارت می‌توانند از تسهیلات اداره کل زندان‌ها و بانک‌های عامل در راستای اشتغال خود اقدام کنند.

وی با تأکید بر لزوم فراهم آوردن بستر مناسب جهت بهبود سلامت جسم و روان مددجویان، افزود: این امر مهم و خطیر همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در جهت پیشگیری از وقوع جرم و عدم بازگشت مددجویان به زندان و ارائه راهکار‌های کاربردی را می‌طلبد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرصت‌های آموزشی فنی و مهارتی را نه تنها برای زندانیان بلکه برای جامعه نیز سودمند دانست و افزود: رفتار ناشایست مددجویان نیز به طور موثری به وسیله برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای کاهش می‌یابد زیرا این آموزش‌ها با تاکید بر مسئولیت فردی، احترام و شکیبایی نسبت به دیگران همراه می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مددجویان تحت حمایت سازمان فنی و حرفه ای کشور فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • این شهر بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است