Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@16:11:35 GMT

ضرورت تدوین الگوی کشت در گلستان/صادرات حمایت می خواهد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۸۹۶۹

ضرورت تدوین الگوی کشت در گلستان/صادرات حمایت می خواهد

امیر یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: اگر تلاش کنیم طبق الگوی کشت استان پیش برویم می‌توانیم در حوزه صادرات محصولات کشاورزی، بخصوص محصولات استراتژیک موفق باشیم.

نائب رئیس اتاق بازرگانی گرگان افزود: یکی از مشکلات ما در کشور این است زمانی که با کمبود محصولی مواجه می‌شویم، صادرات را قطع می‌کنیم و زمانی که محصولات مازاد داریم در حوزه صادرات فعال هستیم، این کار باعث می‌شود تا کسانی که در بازارهای صادراتی سرمایه گذاری کرده‌اند، ناامید شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی ادامه داد: بی اعتمادی ایجاد شده در بازار به سیاست‌های دولت بر می‌گردد زیرا حوزه صادرات نیازمند برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت است و همچنین باید از صادرکننده حمایت شود.

وی با اشاره به مذاکرات انجام شده و امید به بحث برداشتن تحریم‌ها و گشایش سیستمی، بیان کرد: این موضوع نقطه قوتی برای صادرات محصولات کشاورزی بوده و بسیار کارساز است و امیدواریم بتوانیم محصولات خود را در بازارهای بیشتری عرضه کنیم و ارزش کالاهای صادراتی خود را افزایش دهیم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به برنامه‌ریزی برای صادرات، گفت: جلسه‌ای را با همکاری سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان برای صادرات محصولات کشاورزی و دامپروری برگزار کرده‌ایم که البته همه دست‌اندرکاران می‌توانند در این حوزه کمک کنند.

وی افزود: باید در مسیرهایی سرمایه گذاری کنیم که صرفه اقتصادی برای استان داشته باشد، به دلیل اینکه هر روز هزینه تولید در حال افزایش است و تولیدکننده باید بتواند محصول مرغوب‌تری را به بازار عرضه کند.

یوسفی اضافه کرد: تلاش کرده‌ایم تا اتاق بازرگانی کشور از مجموعه‌های تولیدی، باغات و مزارع کشاورزی گلستان بازدید داشته و به این وسیله بتوانیم زمینه صادرات را به کشورهایی که هنوز با آنها ارتباطی از نزدیک نداشته‌ایم، فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه گلستان از استان‌های کشاورز خیز است، گفت: تنها راه توسعه استان بخش کشاورزی است و با توجه به تولید محصولات استراتژیکی همچون گندم، کلزا و سویا می‌توانیم برای صادرات در این حوزه‌ها برنامه‌ریزی‌های خوبی داشته باشیم.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان ادامه داد: هر سال با توجه به قیمت‌های تضمینی ناعادلانه‌ای که تعیین می‌شد، امید کشاورزان برای کشت محصولات کمتر می‌شد اما امسال با توجه به رویکرد رئیس جمهور و برنامه‌هایی که برای توسعه کشاورزی داشتند، باعث شد که تحولی در بخش کشاورزی ایجاد شود.

وی افزود: امیدواریم با این شرایط افراد زیادی در بخش کشاورزی سرمایه گذاری کرده و درآمد استانی در این بخش افزایش یابد و علاوه بر آن امید به آینده را در بخش کشاورزی زنده کنند.

یوسفی عنوان کرد: در حوزه صادرات بعد از اتفاقاتی که در روسیه و اوکراین افتاد، هم اکنون هیات‌های تجاری کشورهایی همچون روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و حتی چین به سمت استان‌هایی که در بخش کشاورزی فعال هستند، کشیده شده‌اند.

وی گفت: هم اکنون کشورها به سمتی رفته‌اند که تلاش می‌کنند تا بازارهای بیشتری را پیدا کنند، ایران یکی از کشورهایی است که می‌تواند در این بین بازار خود را شکوفا و صادرات را گسترش دهد.

کد خبر 5575056

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان اتاق بازرگانی امیر یوسفی اتاق بازرگانی گرگان هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه افتتاح طرح عمرانی گرگان دولت سیزدهم آمار کرونا اربعین 1401 قزوین گناوه اجلاس پیرغلامان حسینی بخش کشاورزی اتاق بازرگانی حوزه صادرات برای صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله