Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلیل بی علاقه گی و تنفر برخی والدین از فرزندشان

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا؛ رابطه والدین با فرزند مانند هر رابطه دیگر دستخوش فراز و نشیب‌هایی می‌شود و این کاملا طبیعی است ولی آنچه که اهمیت دارد این است که والدین بتوانند به خوبی در این میان واکنش و هیجانات خود نسبت به فرزند یا فرزندان را شناسایی و نسبت به چالش‌هایی که در این ارتباط با آن مواجه می‌شوند، چاره اندیشی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که روابط والدین با فرزند در بسیاری از مواقع به صورت روابط آمیخته با عشق و محبت است، گاهی در این میان و به دلایل مختلف احتمال دارد پدر و مادر نسبت به کودک یا نوجوان خود و بالعکس، احساس تنفر حتی بیزاری از یکدیگر کنند، در این مواقع و برای رفع شبه یا کدورت پیش آمده نیاز است که طرفین به مشاور یا روانشناس مراجعه کنند. 

در این زمینه بخوانید؛

علت فحش دادن بچه ها + طرز برخورد با کودک بد دهن

این روزها هر مردی پسر نوجوون داره، باید بدونه که... / حرف هایی که هر پدر باید به پسرش بگوید

اگر نامادری هستید بخوانید + اشتباهاتی که والدین ناتنی مرتکب می شوند

 

مینا سلامت بخش متخصص روانشناس و رواندرمانگر تحلیلی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: به طور طبیعی تنفر از فرزند، برای پدر و مادر با احساس گناه همراه است زیرا این موضوع می‌تواند مشکل و چالش پیش روی این دسته از خانواده ها را دو چندان کند.

وی ادامه داد: ترس و وحشت بزرگترین مانع دوستی حتی عامل شناخته شده تنفر و جدایی نوجوانان با والدین است و از طرفی، عمده‌ترین ترس خانواده این است که فرزند نوجوان آن ها مرتکب اشتباهی‌ شود که زندگی‌ خود را برای‌ همیشه نابود کند. ترس والدین از اینکه فردی بخواهد به کودک ۶ ساله‌ آن ها آسیب یا صدمه ای وارد کند، ترس از ناموفق بودن در امتحانات مدرسه، ترس از مستقل شدن فرزند نوجوان، ترس از همکلام شدن فرزند با دوستان شرور، حضور غیر متعارف در فضاهای مجازی از جمله مواردی است که می تواند زمینه ساز بیزاری و جدایی اعضای خانواده ها از یکدیگر باشد.

این متخصص روانشناس و رواندرمانگر اضافه کرد: در صورتی که این ترس و اضطراب والدین از روی مراقبت باشد شاید تا حدودی بتواند مانع آسیب‌ رساندن به فرزند شود، اما اگر این رفتار ادامه دار باشد نه تنها اعتماد به نفس فرزند را پایین خواهد آورد بلکه برعکس دقیقا همین ترس را بطور مثال در مورد نوجوان ۱۶ ساله نیز علیه والدین خواهیم داشت،  باید توجه داشت، نمی‌توان کودکان را به صورت دائم کنترل و مراقب کرد.

سلامت بخش گفت: از جمله علل تنفر والدین از فرزند می تواند به تعارض درونی والدین، ناکامی در ارتباط با فرزند، پذیرفتن بیش از حد مسئولیت، تجربه آسیب‌های پیشین،  مشکلات و اختلالات روانی، کودکی سخت و مشکل دار، کشمکش‌ با همسر و تنفر از فرزند، مشکلات محیطی و فقر ‌اشاره کرد.

این رواندرمانگر با بیان اینکه تنفر علل مختلفی دارد و به مشکلات زمینه ای خانواده ها باز می گردد، افزود: شرایطی پیش آمده که والدین با یکدیگر یا با فرزند مشکل حل نشده ای دارند که این مساله به یک حس تنفر تبدیل شده که دیگر نمی شود این احساس را کنترل یا رها کرد. در این مواقع باید با توجه به علل زیربنایی، تنفر بوجود آمده را از منظر روانشناسی و با مراجعه به مشاور یا متخصص رواندرمانگر، ‌رفع کرد.  

سلامت بخش گفت: حس تنفر والدین از فرزند با اینکه می تواند ریشه در گذشته داشته باشد ولی آثاری همچون ترس و استرس دائم، احساس گناه، ‌مشکل خوراک، ‌افسردگی، ‌عدم اعتماد به نفس، ‌پرخاشگری و گوشه گیری را برای فرزند به ارمغان می آورد و این حس بیزای نه تنها دلبستگی را کاهش خواهد داد بلکه احتمال مقابله طرفین را افزایش می دهد.  

وی تصریح کرد: والدین برای مقابله با تنفر و بیزاری بوجود آمده، می توانند با شناخت بهداشت جسمی و روانی رفتار با فرزند نوجوان، ‌مثبت اندیشی،  کنترل خشم و مدیریت فعالیت های موثر،  بهره گیری از مشاور و روانشناس متخصص، ‌مشکلات ارتباطی خود را شناخته و نسبت به رفع چالش های پیش روی خانواده اقدامات موثری انجام داد.   

منبع: ایرنا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رابطه والدین و فرزندان تربیت فرزند والدین ناكارآمد اخبار عمومی والدین از فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۹۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر

منافقین تروریست پس از حمله به منزل شهید نوری تاجر و ترور وی منزل مسکونی این شهید را پیش چشمان مادرش به آتش کشیدند. - اخبار رسانه ها -

مروری بر جنایات گروهک تروریستی منافقین؛ ترور یک نوجوان پیش چشمان مادرش و آتش زدن خانه

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شهید سعید نوری تاجر در سال 1342 در خانواده‌ای مذهبی متولد شد.

در روزهای انقلاب این شهید در صحنه‌های مبارزه با رژیم شاه با حضور در راهپیمایی‌ها، حمل پلاکاردها و توزیع اعلامیه‌ها مشارکتی فعال شد.

شهید نوری تاجر پس از پیروزی انقلاب علاوه بر فعالیت در سنگر مدرسه و زمینه های هنری و فرهنگی و تبلیغاتی به جهاد سازندگی پیوست و به اتفاق جمعی دیگر از جهادگران عازم روستاهای محروم کردستان شد.

وی پس از آغاز جنگ تحمیلی به همراه جمعی از جهادگران به منظور سمپاشی و ضد عفونی کردن محیط جبهه عازم مناطق عملیاتی شد.

این شهید گرچه از لحاظ جسمی در وضعیتی مناسب به سر می‌برد ، اما آنچنان در اشتیاق انجام وظیفه فعال بود که عاقبت در اثر گرمای سوزان بیابان های دشت ذهاب و قصرشیرین با تنی رنجور و تب شدید به وسیله همرزمانش به تهران بازگردانیده شد.

وی پس از بهبودی و گذراندن دوره نقاهت به آرزوی شهادت به جبهه بازگشت.

شهید نوری تاجر گرچه به عنوان شاگرد ممتاز در امتحانات گزینش دانشکده تربیت معلم قبول شده بود اما جبهه را به دانشکده ترجیح داد و به عنوان عضوی از بسیج گاهی به پاسداری از حوالی بیت امام خمینی (ره) مشغول می‌شد.

روز شهادت

حوالی اذان مغرب در روز بیست و دوم تیر 1361، نزدیک افطار دو نفر از تروریست‌های منافق به منزل آن‌ها می‌روند، سعید در کنار مادرش بر سر سفره افطار در انتظار نوای اذان نشسته بود، زنگ به صدا در آمد و سعید از جا بلند شد و درب را باز کرد و در همان لحظه اول با مشاهده تروریست‌ها به ماهیت آن‌ها و نقشه شومی که در سر داشتند، پی برد و درب را به روی آن‌ها بست.

در این لحظه یکی از تروریست‌ها از فرصت استفاده کرده و پایش را جلوی درب گذاشت و چند تیر به سوی سعید شلیک کرد، سعید با تمام قوا درب را نگه داشت اما به دلیل جراحات وارده و درد و خونریزی با پیکری خون آلود بر زمین افتاد، سپس تروریست‌ها به درون خانه هجوم آورند و پس از بازرسی منزل، خانه را به آتش کشیدند.

مادر سعید سراسیمه پیکر پاک فرزند مجروح را در آغوش کشید و سر وی را بر بالین خود گذاشت، منافقین در همین حال گلوله‌ای به گلوی این شهید شلیک کردند و در حالی که خانه در شعله‌های آتش می سوخت، از صحنه فرار کردند.

روایت روزنامه اطلاعات از این جنایت

دو موتور سوار زنگ می‌زنند و سعید نوری پاسدار بسیجی 19 ساله‌ای که دیری نیست از جبهه آمده است علیرغم همه دقت‌های امنیتی که همواره بدان معتقد بود و مراعات می‌کرد اینبار با اندکی غفلت در را کمی باز می‌کند.

منافقین لوله اسلحه را از شکاف در به داخل آورده و سعید را به رگبار می‌بندند. سعید روزه دار بود و با خون خود افطار کرد. آن سو‌تر مادر مقاوم او بود که همراه کودک یک ساله اش تازه بر سر سفره افطار نشسته بود و منتظر سعید بود و دیگر هیچ کس در خانه نبود. در نیمه باز، صدای شلیک نیز همچنان بلند، شیشه‌ها شکسته، بچه یک ساله با شدت تمام فریاد زنان و پیکر خونین و رشید سعید فرو افتاده بر خاک و چه غریب و چه قهرمان و چه مظلوم. طنین اذان هنوز در فضاست و هوا رو به تاریکی است و سفره افطار همچنان گسترده و منافق تروریست اتاق‌ها و کمد‌ها را می‌چرخد که بقیه کجایند؟ غریبانه‌تر از این چگونه ممکن است؟ خانه را به آتش می‌کشند و در آخرین لحظات مغز سعید را با تیر خلاص می‌کوبند و می‌گریزند و این فاجعه پیش چشمان مادری رخ می‌دهد که پیکر پر خون فرزندش را در آغوش کشیده است و آن‌ها با قساوت یک جلاد خود فروخته مسخ شده حتی همین صحنه را نیز می‌بینند و بازهم از سعید نمی‌گذرند و تیری دیگر به او شلیک می‌کنند.

منبع:‌ میزان

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اعتراف مادر دیانا به قتل فجیع فرزندش
  • اعتراف مادر دیانا به قتل فجیع فرزندش / او را با چاقو کشتم و آتش زدم!
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • مادر قاتلی که آگهی مفقود شدن فرزندش را منتشر کرد
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!