Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سِویم داگدیلین، نماینده «حزب چپ» (دی لینکه) آلمان در مصاحبه با روزنامه «مورنینگ استار» در شهر برلین تاکید کرد، ائتلاف فعلی حاکم برآلمان «بدترین دولت دوره بعد از جنگ جهانی دوم» در این کشور است که به جای تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین شعله های آتش این جنگ را بیشتر شعله ور می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داگدیلین که نماینده ایالت «راین شمالی-وستفالیا» در پارلمان فدرال آلمان (بوندستاگ) است، اقدام دولت در لغو کردن ممنوعیتش بر ارسال تسلیحات به مناطق جنگی را در بردارنده «تبعات خطرناک بلندمدت» خواند.

او به سیاستمداران غربی که بدون زحمت دادن به خودشان برای جستجوی صلح از طریق مذاکرات، تنها از کی‌یف می‌خواهند که با روسیه تا زمان گرفته شدن جان «آخرین اوکراینی» بجنگد، به شدت تاخت.

به نوشته پایگاه مورنینگ استار، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس پیشتر در ماه مارس با دادن این وعده صریح به ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین مبنی بر کمک قدرتهای عضو ائتلاف ناتو به او برای پیروز شدن در جنگ، باعث «خرابکاری» در مذاکرات برای پایان دادن به جنگ شد در حالی که آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان «قرار است دیپلمات ارشد آلمان باشد اما حتی از ورود پیدا کردن به دیپلماسی سرباز زده است».

داگدیلین با اشاره به مقامات آلمانی و دیگر کشورهای غربی گفت: «آنها نمی‌جنگند. آنها کشته نمی‌شوند. این اوکراینی‌ها هستند که در آنچه که تبدیل به جنگ ناتو-روسیه به واسطه اوکراین شده، دارند کشته می‌شوند.»

داگدیلین خاطر نشان کرد: این یک فضاحت است که بعد از گذشت 80 سال از حمله آلمان به اتحاد شوروی سابق، تسلیحات آلمانی دارند مجددا علیه روسیه به کار گرفته می شوند...این یک فاجعه است.

به گفته این نماینده پارلمان آلمان که ریاست گروه «ترکیه ای-آلمانی» را در بوندستاگ بر عهده دارد، نظامی کردن اروپا و درگیر ساختن روسیه در بلندمدت در اوکراین به منافع آمریکا خدمت می‌کند؛ به این نحو که به این کشور اجازه متمرکز ساختن منابعش بر مقابله با چین، رقیب اصلی خود را می‌دهد.

به گفته داگدیلین، جنگ اوکراین همچنین سبب از بین رفتن طرح نوظهور ایجاد یک شبکه تجاری اوراسیایی که از چین تا آلمان را در بر میگیرد، شده است.

او این اظهارات در جریان یک فستیوال دو روزه برگزار شده از سوی هفته نامه کمونیستی آلمانی «اونسره زایت» که امسال با موضوع «صلح و همبستگی» برگزار شد مطرح ساخت.

آلمان به همراه دیگر کشورهای غربی عضو ناتو علاوه بر اینکه پیش از بروز جنگ در اوکراین با در پیش گرفتن توسعه طلبی تحریک آمیز برای گسترش این ائتلاف و نادیده گرفتن خواسته های روسیه زمینه ساز بروز این جنگ شدند. برلین همچنین در جریان جنگ اوکراین نیز انواع کمکهای تسلیحاتی تحریک آمیز را به بهانه کمک به این کشور برای پیروز شدن بر روسیه داده و به تداوم جنگ کمک کرده اند.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: اوکراین جنگ اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد