Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شهر جدید امیرکبیر گفت: بعید است پروژه قطار شهری برای شهر امیرکبیر اجرایی شود، اولویت با شهر مهاجران است.

به گزارش برنا از اراک ، حمید کریمی در نشست مطبوعاتی به مناسبت هفته دولت، اظهار کرد: برنامه ریزی ساخت شهر مهاجران در ابتدای دهه ۷۰ در وسعت ۱۱۳۰ با جمعیت حدود ۶۰ هزار نفر صورت گرفت. امروز شهر پویاست و جمعیتی حدود ۲۵ هزار نفر دارد و برنامه ریزی برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن صورت گرفته و کار در وسعتی حدود ۱۰۰ هکتار برای ساخت ۵ هزار واحد مسکونی نیز آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مکانیابی شهر جدید امیرکبیر مربوط به سال ۱۳۷۱ است، سال ۸۸ شهر برای جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر برنامه ریزی شد و در حال حاضر ۲ هزار نفر سکنه دارد و علاوه بر ساخت مسکن، پروژه های شهرسازی با تمام امکانات زیربنایی و روبنایی انجام گرفت و همه امکانات مانند مدرسه، درمانگاه، مسجد، فضای سبز و ... با منابع مالی شرکت عمران شهرهای جدید احداث شد. پیرو طرح نهضت ملی مسکن نیز ساخت ۶ هزار واحد مسکونی در دستور کار قرار دارد و در این بین ساخت ۳۵۰ واحد ویلایی نیز در قالب نهضت در دستور کار است، از نظر تامین زمین مشکلی وجود ندارد اما قدری محدودیت های منابع مالی وجود دارد.

کریمی اضافه کرد:  ۲۰ هزار نفر برای شهر امیرکبیر و ۲۰ هزار نفر برای شهر مهاجران ثبت نام شده اند و پس از طی کردن مراحل لازم و سبز شدن فرم ج، متقاضی موثر شناسایی می شود و کار احداث مسکن در قالب متقاضی موثر اجرایی می شود که البته ۶۰۰ نفر متقاضی هستند.

وی در خصوص قطار شهری امیرکبیر- اراک - مهاجران گفت: طرح توجیهی این قطار در سال ۸۸ به شورای عالی شهرسازی ارائه شد، در زمان وزارت دکتر آخوندی در وزاتخانه راه و شهرسازی تفاهم نامه ای بین استانداری مرکزی، راه آهن ایران و شرکت عمران شهرهای جدید تعریف شد و مقرر شد که شرکت مشارکت مالی در این رابطه داشته باشد. با وجود مکاتبات فراوان، پروژه تا امروز اجرایی نشده است و بعید می دانم برای امیرکبیر این قطار اجرایی شود و اولویت شهر مهاجران است.

کریمی با اشاره به اینکه پکیج تصفیه خانه فاضلاب برای هفت هزار نفر طراحی شده و آب شرب برای ۲۰ هزار نفر تامین شده، مدرسه ساخته شده و یک مدرسه دیگر نیز اخیرا ساخته شده است. درمانگاه تجهیز شده است و امیدواریم با همکاری دانشگاه، نیروی انسانی آن تامین شود، همچنین می توان این شهر را به عنوان یک شهر گلخانه ای در نظر گرفت.

وی با اشاره به اینکه زیرگذر منتهی به شهر امیرکبیر توسط شرکت عمران ساخته شد، گفت: برای تجهیزات این زیرگذر علائم ترافیکی و تابلو و روشنایی لازم است که کار باید توسط پلیس راه شهرستان اراک و راهداری دنبال شود.

کریمی در خصوص راهکارهای جذب جمعیت در شهر امیرکبیر تصریح کرد:  شهر اراک هنوز جمعیت پذیر است و در این شهر تراکم داده می شود، در این شرایط مسلما شهرهای جدید جمعیت پذیر نخواهند بود، باید نگاهی به مجموعه شهری اراک داشت و پهنه آن را از امیرکبیر تا مهاجران در نظر گرفت. از طرفی وجود اشتغال در شهرهای جدید و وجود خدمات زیرساختی با مشارکت تمام دستگاه ها و ... می تواند این شهر را جمعیت پذیر کند، اما مسئولان اعلام می کنند تا زمانی که جمعیت نباشد، خدمات ارائه نمی شود در حالی که این عوامل لازم و ملزوم هم هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قطارشهری شهر جدید امیرکبیر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتباطات در عصر حاضر یکی از نیاز‌های اساسی هر جامعه انسانی محسوب می‌شود از این‌رو نیاز دسترسی به ارتباطات سیار همچون آنتن‌های ماهواره‌ای سیار روز به روز در حال گسترش است؛ این آنتن‌ها دسترسی به ارتباطات مخابراتی را در دور افتاده‌ترین نقاط دنیا و در هر موقعیتی (زمین، دریا و هوا) امکان پذیر می‌کنند.

چنین راهکار ارتباطی، دسترسی به هر نوع سرویس صوتی (مانند تلفن و فکس)، تصویری (شامل عکس و فیلم) و انتقال داده (هر نوع داده ای) را روی خودرو، قطار، کشتی، هواپیما و هر وسیله در حال حرکت فراهم می‌کند و یکی از کارآمد‌ترین روش‌های ارتباطی در نقاط دور افتاده و در مواقع بروز بحران و حوادث غیر مترقبه محسوب می‌شود که نقش کاربردی متنوعی در روابط تجاری، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری برعهده دارد.
در حال حاضر پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران موفق به تولید آنتن‌های اتوماتیک با کاربرد‌های دریایی، هوایی، خودرویی، قطار و تاکتیکی شده‌اند.

محمد ایزدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت موفق به طراحی و تولید آنتن‌های ماهواره‌ای سیار با کاربرد‌های مختلف دریایی، خودرویی، هوایی، قطاری و تاکتیکی شده است. تاکنون موفق به تولید در حوزه صنایع دریایی سه محصول آنتن‌های ارسال، دریافت به روی شناور‌های تجاری و نظامی، آنتن‌های دریافت برای کشتی‌های در حال حرکت شده ایم.

وی گفت: کشتی‌های در حال حرکت می‌توانند کانال‌های ماهواره‌ای را دریافت و در کشتی پخش کنند. این قابلیت برای کوپه قطار‌ها نیز تعبیه شده است. به طوری که اکنون قطار‌های تهران- مشهد و تهران- زنجان مجهز به این آنتن‌ها هستند و می‌تواند کانال‌های صدا و سیما را دریافت و در کوپه‌ها یا اتاقک‌های قطار پخش کنند.

وی به مزایای آنتن‌های دریایی اشاره کرد و در این خصوص گفت: یکی از مهمترین مزیت‌های آنتن‌های دریایی این است که بدون جایگاه نیز کار می‌کنند. معمولا آنتن‌های دریایی باید هلدینگ و GPS داشته باشند تا بتوانند ماهواره و موقعیت ماهواره را پیدا کنند، زیرا هر دو متحرک هستند و اگر بخواهند روبروی یکدیگر قرار بگیرند باید سمت و ارتفاع هم را بدانند. کشتی‌ها برای دانستن این سمت و ارتفاع حتما باید GPS و جهت یاب شمال جغرافیایی داشته باشند.

مدیر شرکت خاطرنشان کرد: در گذشته کشتی‌ها، شمال جغرافیایی و GPS را به این آنتن‌ها می‌دادند، اما اخیرا کشتی‌های نظامی و تجاری راغب به انجام این کار نیستند، زیرا نصب شمال یاب و GPS خیلی گران قیمت‌ هستند. قیمت آنها حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار دلار است و اگر احیانا اتصالی صورت بگیرد و کشتی بسوزد، جهت یابی آن مشکل پیدا می‌کند. ما ابتکار به خرج دادیم و آن را مستقل از کشتی کرده‌ایم یعنی خودش جایگاه، شمال یاب و GPS دارد و مستقل از کشتی کار می‌کند.

وی اظهارکرد: آنتن‌های خودرو نیز برای حوادث غیر مترقبه و شبکه‌های مدیریت بحران، شبکه‎‌های نفتی و شبکه‎های بانکی، مراقبت از مرز‌ها و ارتباطات فرماندهی نظامی، نظارت تصویری به هنگام در جاده‌ها، ارتباطات مخابرات تلفن ثابت و سیار در مناطق دور دست و مواقع بحران، واحد‌های سیار خبری تلویزیونی و رسانه‌های ارتباط جمعی، شبکه‌های تحقیقاتی میدانی در مناطق دور افتاده، شهرداری‌ها، آتش‌نشانی، پزشکی از راه دور، آموزش از راه دور و ... کاربرد دارد.

ایزدی گفت: تمام نرم افزار‌ها و سخت افزار‌های این محصول در داخل کشور تولید شده اند و از نظر نظامی و تجاری ایمن هستند. واردات این محصولات نیز به علت کاربرد نظامی آن و به دلیل اعمال تحریم‌ها سخت است از اینرو با تولید این محصولات نیاز کشور در این حوزه‌ها مرتفع می‌شود.

وی افزود: این محصول اکنون در مرحله تجاری‌سازی به سر می‌برد؛ این آنتن‌ها به مدت ۴ سال روی کشتی‌های تجاری کار می‌کنند. حدود شش ماه نیز است که روی کشتی‌های نظامی نصب شده‌اند. 

این پژوهشگربه مشکلات اجرای این طرح پرداخت و گفت: اکنون برای اجرای این طرح با مشکلات نقدینگی، مالیات، شهرداری و. مواجه‌ایم. همچنین حمایت‌های لازم از سوی دولت برای اجرای این طرح نمی‌شود. در عمل نیز باید خودمان با پشتکار قوی و تلاش زیاد به دنبال بازاریابی و ارایه آن به بازار باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • آبگرفتگی زیرگذر سرداران رفع و پاکسازی انجام شد