Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، عبدالناصر درخشان، با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان نسبت به افراد فاقد شناسنامه در کشور که بخش اعظمی از آنها در حوزه انتخابیه‌اش حضور دارند، گفت: برغم وجود قوانین خوبی که برای ساماندهی این افراد تصویب شده است اما برخی کج سلیقگی‌ها یا عدم اطلاع صحیح از قانون در این زمینه مانع از ساماندهی این افراد در حوزه انتخابیه‌ام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود جمعیت ۲۰ هزار نفری فاقد شناسنامه در ایرانشهر امنیت مردم را تهدید می‌کند

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، راسک، بمپور، دلگان، فنوج ، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس، ادامه داد: هم‌اکنون بیشترین جمعیت افراد فاقد شناسنامه در حوزه انتخابیه‌ام هستند کما اینکه از جمعیت ۸۰۰ هزار نفری این منطقه که در گستره ۶۰ هزار کیلومتری ساکن هستند تنها در ایرانشهر که مرکز بوده از بین ۱۲۰ هزار نفر جمعیت آن تعداد ۲۰ هزار نفر فاقد شناسنامه هستند.

وی تصریح کرد: این منطقه به لحاظ جغرافیایی با پاکستان هم مرز است به همین دلیل بخشی از جمعیت فاقد شناسنامه پاکستانی یا اهل افغانستان هستند بنابراین باید با بهره‌مندی از ابزار قانونی که در این زمینه وجود دارد برای شناسایی آنها اقدام شود.

درخشان خاطرنشان کرد: مجلس با تصویب قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی گام موثری در جهت ساماندهی بخشی از جمعیت فاقد شناسنامه برداشت ضمن اینکه دیوان عدالت اداری هم در این زمینه حکم صادر کرده است اما همچنان بروکراسی‌های اداری مانع از اجرای صحیح قانون می‌شود، کمااینکه یکی از مراحلی که باید برای احراز هویت آنها طی شود انجام آزمایش DNA است که تجهیزات لازم برای آن نه تنها در ایرانشهر بلکه در زاهدان هم وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: تعدادی از افراد فاقد شناسنامه از سالمندانی هستند که در گذشته وقتی برای صدور شناسنامه در بلوچستان اقدام شده است در کوهستان سکونت داشته‌اند و در شرایط کنونی به دلیل عدم برخورداری از مدارک احراز هویت از هر گونه مزایایی که دولت ارائه می‌دهد، محروم هستند، همچنین فرزندان خانواده‌های فاقد شناسنامه از خدمات آموزشی بهره‌مند نبوده و تعداد زیادی از آنها بازمانده از تحصیل هستند که این امر نگران‌کننده است.

مسئولان مربوطه نباید از کنار این معضل به راحتی عبور کنند

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مسئولان مربوطه نباید از کنار این معضل به راحتی عبور کنند چرا که وجود جمعیت زیادی از افرادی که هویت آنها احراز نشده است و اغلب آنها نیز تبعه دیگر کشورها هستند می‌تواند عامل مهم بروز آسیب‌های اجتماعی در این منطقه باشد که امنیت و آرامش مردم را در معرض تهدید قرار داده است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: فاقد شناسنامه نماینده فاقد شناسنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است