Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی همایش بین المللی امام حسین(ع) و سلامت گفت: این همایش فرصتی برای  ایجاد همگرایی بین دانشمندان و نهادهای علمی، شناسایی ظرفیت ها و منابع علمی مغفول مانده و جلب توجه سیاستگذاران و صاحب نظران به موضوع همایش و جلب حمایت آنها را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست، حجت الاسالم و المسلمین علی محمدنژاد در آیین افتتاح همایش بین المللی امام حسین(ع) و سلامت گفت: مرکز توسعه پژوهشهای بین رشته ای معارف اسلامی و علوم سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه سی ام فروردین ۱۴۰۱مسولیت برگزاری همایش بین المللی امام حسین (ع) و سلامت را بر عهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گردآوری و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و روشهای پژوهشی مرتبط با محورهای همایش، فراهم نمودن محیطی برای انتشار دستاوردهای جدید دانشمندان، کشف فرصت های نو در جهت توسعه فرهنگ حسینی در عرصه سلامت، توسعه مطالعات بین رشته ای در تعامل دانشمندان دین و سلامت را از اهداف این همایش برشمرد و افزود: همایش بین المللی امام حسین (ع) و سلامت فرصتی برای  ایجاد همگرایی بین دانشمندان و نهادهای علمی، شناسایی ظرفیت ها و منابع علمی مغفول مانده و جلب توجه سیاستگذاران و صاحب نظران به موضوع همایش و جلب حمایت آنها را فراهم می کند.

محمدنژاد گفت: در فرصت تعیین شده بیش از هشتاد مقاله با موضوعاتی همچون مدیریت بهداشت و درمان در مراسم عزاداری امام حسین(ع)، نقش دانشگاه در سلامت زائران و عزاداری امام حسین(ع)، امام حسین(ع) و احیای فرهنگ ایثار و فداکاری در سلامت، امام حسین(ع) و سبک زندگی سالم و سیره تربیتی، امام حسین(ع) و یاران به عنوان الگوی سلامت، آموزه های بهداشتی در مکتب امام حسین(ع)، امام حسین(ع) و وقف در حوزه سلامت، امام حسین(ع) و سلامت معنوی، امام حسین(ع) و سلامت روانی و امام حسین(ع) دعا و شفا به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

دبیر علمی همایش بین المللی امام حسین(ع) و سلامت با بیان اینکه ۱۵درصد مقالات ارسالی از  کشورهای عراق، سوریه و لبنان هستند، افزود: ۳۰ مقاله با نظر داوران به عنوان سخنران و ۲۵ مقاله به عنوان پوستر پذیرفته شده اند.

وی با اشاره به کارگاه آموزشی که روز یکشنبه ششم شهریور ۱۴۰۱ به منظور ارتقاء سطح علمی کادر درمان برای ارائه خدمات به زائران در اربعین حسینی برگزار شد، گفت: صبح و عصر امروز چهار پنل با موضوع «امام حسین و سلامت معنوی، روانی و اجتماعی»، «بهداشت و درمان در مراسم عزاداری امام حسین(ع)»، «امام حسین (ع) و سبک زندگی سالم» و «امام حسین(ع) و وقف در حوزه سلامت» برگزار می شود.

محمدنژاد در پایان از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دانشگاه جامعه المصطفی، سازمان اوقاف و امور خیریه، دانشگاه علوم پزشکی تبریز و قم، مؤسسه وارث الانبیا، دانشگاه های علوم معارف اسلامی، علامه طباطبایی و  الزهرا و معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت به عنوان همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران در برگزاری همایش بین المللی امام حسین (ع) و سلامت یاد کرد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سلامت ، دانشگاه علوم پزشکی ایران ، بهداشت و سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران بهداشت و سلامت همایش بین المللی امام حسین ع دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما