Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات گفت: در ارتباط با کاهش سرعت اینترنت نگاه و راهبرد دولت سیزدهم در این است که یک شبکه پرسرعت، باکیفیت و امن را برای مردم فراهم کند و تمام تلاش خود را انجام می‌دهد که این اتفاق رخ دهد.

به گزارش ایران اکونومیست از کرج، عیسی زارع‌پور در حاشیه افتتاح خط تولید و مراکز تحقیقات 6 شرکت حوزه فناوری و دانش بنیان ویژه پیام در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از فردا افتتاح ده‌ها پروژه فناوری اطلاعات را در کشور داریم، اظهار داشت: افتتاح رسمی پروژه‌های فیبر نوری به منازل  آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حدود 400 روستای جدید به این شبکه متصل می‌شوند، افزود: امروز در منطقه ویژه پیام افتتاح چند خط تولید جدید و شرکت‌های مخابراتی  و اطلاعاتی جدید را داریم که فعلا به صورت منتاژ در حال کار کردن هستند اما امیدواریم  در مراحل بعدی  و  با حمایت‌های لازم طرح‌ها به تولید ملی برسد.

وزیر ارتباطات ‌با بیان اینکه ما ظرفیت‌های بسیار خوبی  برای تولید تجهیزات فناوری اطلاعات ‌داریم که اگر خوب پیش برود ظرفیت صادرات هم وجود دارد، عنوان کرد: تعداد زیادی از شرکت‌های کشور در حال حاضر صادرات به خارج ‌را دارند.

وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی پیام با توجه به ظرفیت ویژه‌ای که دارد می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال ‌تبدیل و نیاز کشور را برطرف کند و زیرساخت‌های لازم را برای حل مسئله اشتغال ‌فراهم سازد، افزود: در ارتباط با کاهش سرعت اینترنت  نگاه و راهبرد دولت سیزدهم در این است که یک شبکه پرسرعت، باکیفیت  و امن  را برای مردم فراهم کند و تمام تلاش خود را انجام می‌دهد که این اتفاق رخ دهد.

زارع با اشاره به اینکه ‌بحث فیبر نوری منازل و کسب و کارها باید  تامین شود تا سرعت آن چند صد برابر شود، توضیح داد: وقتی تا خانه مردم فیبرنوری کشیده شود، مشترکان می‌توانند از طریق وای‌فای به تلفن همراه خود متصل و از سرعت بالای اینترنت لذت ببرند.

وی با بیان اینکه با این کار شبکه تلفن همراه هم ارتقا پیدا می‌کند، عنوان کرد: در تلاشیم تا پایان دولت سیزدهم 80 درصد خانوارهای ایرانی به فیبر نوری دسترسی داشته باشند.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود در پاسخ به نحوه خدمات‌رسانی اپراتورها به زائران ایرانی اربعین گفت: تقویت شبکه تلفن همراه در مسیرهای منتهی به مرزها، استقرار مرکزی برای ارائه رایگان اینترنت به صورت همزمان به هزار نفر در نقطه‌ای از مرز مهران و ارائه اینترنت رایگان در بسیاری از ایستگاه‌های نجف تا کربلا بخشی از این اقدامات است.

وی عنوان کرد: ارائه مسیریاب‌های رایگان در قالب پلتفرم‌هایی که مردم از طریق آن موقعیتی که در آن قرار دارند را مشاهده کنند و بتوانند از طریق آن مسیرهایی که می‌خواهند را پیدا کنند، بخش دیگری از این خدمات است.

ش

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر