Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله شفیعی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: حضور صمیمی و مردمی رئیس جمهور در بین آحاد جامعه باعث شد مردم مفهوم مسئول بودن در نظام جمهوری اسلامی را درک کنند و همین مساله حس اعتماد به نظام را دوباره جانی دوباره بخشید.

وی اضافه کرد: حضور بدون تشریفات رئیس جمهور در بین مردم در قالب سفرهای استانی، بازدید از همه استان‌ها در فاصله یک سال از  آغاز دولت سیزدهم، آشنایی از نزدیک با مسائل و مشکلات مردم و اجرایی شدن بیشتر مصوبه ها از جمله مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر ادامه داد: گام برداشتن در مسیر دفاع از حقوق مردم و عدالت محوری از مهمترین گام‌های اساسی دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

فساد ستیزی

شفیعی با اشاره به فساد ستیزی دولت سیزدهم گفت: مبارزه با فسادی که سال‌های گذشته در نظام اقتصادی کشور ریشه دوانیده بود و اگر ادامه می یافت به طور قطع می‌توانست زندگی و معیشت مردم را دچار بحران کند از ویژگی‌ها و مشخصه‌های دولت سیزدهم است.

وی اظهار کرد: دولت سیزدهم با نگاه فساد ستیزانه خود توانست در این مدت جلوی بسیاری از گلوگاه‌های فساد را بگیرد همچنین افراد مفسدی که صلاحیت حضور در مسئولیت‌های اجرایی نداشتند کنار گذاشته شدند و به جای آنها انسان‌های صالح و شایسته ای که حق بود در مصادر و مناصب نظام جمهوری اسلامی قرار بگیرند منصوب و مشغول به کار شدند.

به گفته این فعال سیاسی اصولگرا این مساله مهمی است که هر جا با تحقیق و تفحص دستگاه‌های نظارتی فسادی پیدا می‌شود دولت از مبارزه با آنها استقبال می‌کند و خواستار برخورد قاطع و قانونی با این مسائل است.

 شفیعی با اشاره به اقدامات مهم دولت در حوزه اقتصادی یادآور شد: دولت سیزدهم تلاش کرد در این مدت سطح دیپلماسی اقتصادی را در سطح بین الملل گسترش دهد و ارتباط گسترده تجاری با کشورهای مختلف داشته باشد.

فعال کردن دیپلماسی اقتصادی کشور

وی ادامه داد: برخلاف آنچه که برخی‌ها فکر می‌کردند همه پیشرفت‌های اقتصادی و رفاه مردم در قالب رابطه با چند کشور اروپایی و یا آمریکا است؛ دولت سیزدهم اثبات کرد بسیاری از کشورهای دیگر دنیا ظرفیت‌های فراوانی دارند و با این رویکرد در سطح وزارت امور خارجه دیپلماسی اقتصادی فعال شد و ما امروز شاهد رشد صادرات ایران در حد قابل قبولی هستیم.

شفیعی با اشاره به افزایش فروش نفت گفت: در سال‌های گذشته بسیاری از افراد معتقد بودند ایران به دلیل تحریم امکان فروش نفت ندارد این درحالی است که دولت سیزدهم با ابتکار و خلاقیت توانست رشد سه برابری ارز حاصل از فروش نفت و گاز را نسبت به گذشته برای کشور داشته باشد.

گره نزدن معیشت مردم و توسعه اقتصادی کشور به برجام

شفیعی در باره برجام اظهار کرد: قبل از دولت سیزدهم همه چیز کشور به برجام وصل شده بود و تصور می‌کردند اگر توافق برجام به نتیجه برسد کشور از جهت‌های مختلف بویژه عرصه اقتصادی پیشرفت می‌کند.

وی اضافه کرد: این درحالی است که دولت سیزدهم در عین حالی که در مذاکرات برجام شرکت می‌کند و مسئولان مذاکره کننده با اقتدار و براساس قانون و پایبندی به حقوق ملت ایران مذاکره می‌کنند اما اقتصاد ایران را با برجام شرطی نکرده اند.

شفیعی ادامه داد: دولت سیزدهم توسعه اقتصادی کشور را وابسته و منوط به برجام ندانسته و در کنار مذاکرات برجام که به پیش می‌رود فعالیت‌های اقتصادی کشور نیز در جایگاه خود فعال است.

مردمی کردن یارانه‌ها و اصلاح ارز ترجیحی گامی برای پیشگیری از رانت خواری

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها گامی مهم و اساسی درراستای جلوگیری از رانت خواری و قاچاق کالاهای یارانه ای که مبالغ هنگفتی دولت بابت آنها پرداخت می کرد، برداشته شد.

وی ادامه داد: همچنین افزایش هفت تا ۹ برابری یارانه ها مهمترین اقدام و وعده دولت بود که در اقدامی سخت اما هدفمند آن را محقق کرد.

شفیعی انجام واکسیناسیون، پرداخت ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات با سرانه پرداختی ۳۳ میلیون تومان به ۴۷۵ هزار نفر، کاهش نرخ تورم از ۵۹ به ۴۱ درصد، رشد ۶۸ درصدی صادرات، ساخت یک میلیون مسکن، ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی، فعال شدن شرکت‌ها و واحدهای تولیدی راکد، تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت، حمایت از فرزند آوری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی را از جمله مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم عنوان کرد.

این فعال سیاسی گفت: دولت سیزدهم توانست موتور نظام را به ریل پیشرفت و توسعه بازگرداند.

برچسب‌ها بوشهر هفته دولت سید ابراهیم رییسی دولت مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر هفته دولت سید ابراهیم رییسی بوشهر هفته دولت سید ابراهیم رییسی دولت مردمی اقتصادی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟