Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری کرمانشاه گفت: مکانی برای نگهداری معتادان متجاهر در شهر کرمانشاه به ویژه مناطق حاشیه نشین ایجاد می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ابراهیم رحیمی زنگنه در چهارمین میز خدمت فرمانداری کرمانشاه که امروز در محله حاشین‌نشین کرناچی برگزار شد با بیان اینکه پیش از برپایی میز خدمت، از مناطق مختلف محله کرناچی بازدید شد اظهار داشت: در این بازدید که با همراهی گروه‌های مردمی و جهادی فعال در محرومیت‌زدایی از این محله انجام شد، مشکلات مختلف محله کرناچی از جمله موضوعات زیرساخت بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ماهیت برگزاری میز خدمت در مناطق حاشیه‌نشین کلانشهر کرمانشاه را دیدار با مردم دانست و عنوان کرد: رئیس‌جمهوری در یک سال به تمام استان‌ها سفر کرد و از نزدیک با مردم به گفت‌وگو پرداخت و مدیریت ارشد استان و سایر مسئولان نیز این منش را در دستور کار قرار داده‌اند.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه یکی دیگر از دستاوردهای دیدار با مردم، آگاهی از مشکلات آن‌ها است گفت: در این دیدارها که با استقبال مردم همراه است، آنها بدون تکلف و در حضور مدیران از مشکلات خود و محله محل سکونت خود گفتند و چنانچه گلایه‌ای دارند به حق است.

رحیمی زنگنه با اشاره به الحاق محله کرناچی به کرمانشاه در یک دهه گذشته بیان کرد: این محله با وجود خدمات انجام شده همچنان دارای مشکلاتی از جمله مشکلات زیرساختی است که با کمک دستگاه‌های اجرایی این مشکلات در یک بازه زمانی مشخص برطرف خواهد شد.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه شأن مسئولان خدمت به مردم است خاطرنشان کرد: تمامی مشکلات بیان شده از سوی امام جماعت مسجد سادات کرناچی، مدیران گروه‌های مردمی و جهادی فعال در محله و سایر مردم از طریق فرمانداری کرمانشاه تا برطرف شدن پیگیری می‌شود.

رحیمی زنگنه از اختصاص بازه زمانی برای برطرف شدن مشکلات مردم خبرداد و گفت: براساس پیگیری فرمانداری و اهتمام دستگاه‌های اجرایی برای مشکلات مردم این محله یک بازه زمانی مشخص خواهد شد تا مردم محلی از خدمات مسئولان آگاه شوند و دستگاه مسئول هم اقدامات محوله را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه بخشی از مشکلات موجود در این محله در سایر محلات نیز وجود دارد بیان کرد: معضل معتادان متجاهر در سایر محلات نیز همچون محله کرناچی وجود دارد که با پیگیری فرمانداری کرمانشاه مکانی برای جمع‌آوری این افراد اختصاص خواهد یافت.

افزایش ظرفیت کمپ‌ها و اشتغال‌زایی تنها راه پایان جولان معتادان متجاهر در کرمانشاهمعتادان متجاهر در استان کردستان تا پایان شهریورماه جمع‌آوری شونداصفهان هیچ مرکزی برای نگهداری معتادان متجاهر زن ندارد

در این جلسه مشکلاتی همچون تکمیل فاضلاب محله، کمبود فضای آموزشی، انجام روکش آسفالت معابر و کوچه‌ها، افزایش فضای سبز و تجهیز بوستان محله از سوی ساکنان محله کرناچی بیان شد و یکی از پیشنهادهای اهالی نیز ساخت پلی بین محله کرناچی و الهیه بود که بسیاری از مشکلات تردد اهالی را برطرف می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معتاد معتاد فرمانداری کرمانشاه معتادان متجاهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: سال گذشته با ایجاد ۵۶ شرکت تعاونی، ۱۸۵۰ فرصت شغلی توسط این تعاونی‌ها در استان ایجاد شده و امروز تعداد شاغلان در تعاونی‌های استان به بیش ۵۰ هزار فرصت شغلی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، مختار احمدی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: کارگران ستون فقرات توسعه پایدار جامعه و در واقع محور اصلی جهش تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای ۷۵ کارگاه اقتصادی در استان، افزود: این موضوع در راستای برقراری عدالت فردی و منتج‌شدن اکثر کارگران از مزد و مزایای طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل در استان اجرا شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در راستای بالا بردن ضریب ایمنی و بهداشت کار و با انجام بیش از ۹ هزار مورد بازرسی کار در سطح کارگاه‌های مشمول قانون کار، ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار استان کاهش یافته است.

احمدی با بیان اینکه نرخ بروز حوادث شغلی نیروی کار در دولت سیزدهم در کشور ۱۴ درصد کاهش یافته است، ادامه داد: با انجام ۹ هزار مورد بازرسی ادواری، موردی و بررسی حادثه، توسط بازرسین کار استان، در استان کرمانشاه ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار، کاهش داشته است.

وی با اشاره به استقرار نظام‌های حقوقی و قضائی در قالب هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف به منظور رسیدگی به اختلافات کارگری و کارفرمایی با تأکید بر حاکمیت بخشیدن به رویه‌سازی در حل اختلاف اشاره کرد و گفت: با استقرار ۳۲ مرجع رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی و با صدور ۷ هزار رأی توسط مراجع حل اختلاف، خوشبختانه ۳۰ درصد از آرا صادره به صورت سازشی بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به طراحی و استقرار سامانه جامع روابط کار و الکترونیکی کردن خدمات مربوطه در راستای تسریع خدمت به جامعه کار و تولید، تاکید کرد: تمام مراحل رسیدگی به پرونده‌های اختلافات کارگری به صورت الکترونیکی است و در سال گذشته ۷ هزار و ۵۰۰ درخواست در استان کاملاً الکترونیکی وصول شد.

احمدی با اشاره به رشد ۳.۵ درصدی تعداد شاغلان در تعاونی‌ها، ادامه داد: در سال گذشته با ایجاد ۵۶ شرکت تعاونی، تعداد ۱ هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی توسط این تعاونی‌ها در استان ایجاد شده و امروز تعداد شاغلین در تعاونی‌های استان به بیش ۵۰ هزار فرصت شغلی رسیده است.

وی با اشاره به تشکیل شورای توسعه تعاون در سال گذشته به ریاست استاندار عنوان کرد: تعاونی‌های استان در سال گذشته توانستند ۶۳ میلیون دلار صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه داشته باشند که علاوه بر فروش محصولات خود، توانستند باعث ارزآوری به کشور را داشته باشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با تاکید بر پیاده‌سازی نظام جامع اطلاعات بازار کار و ایجاد سامانه جست‌وجوی شغلی در کشور، گفت: با ایجاد سامانه جست‌وجوی شغلی در سال گذشته، ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت نام شده در سامانه، توسط واحدهای اقتصادی استان به‌کارگماری شدند.

احمدی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲ هزار مجوز مشاغل خانگی به صورت آنلاین در بستر درگاه ملی مجوزها در استان صادر شد، افزود: در حمایت از این مجوزها ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان با پیش بینی ۱۵۰۰ فرصت شغلی جذب شد.

وی با اشاره به جذب هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زا در استان، افزود: این تسهیلات از منابع مختلف اعتباری از قبیل، بند «ب» تبصره ۱۶ قانون بودجه، بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، تسهیلات ویژه سفر ریاست جمهوری، تسهیلات مشاغل خانگی و دیگر منابع اعتباری اشتغال‌زا در استان بوده است.

کد خبر 748370

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • «وعده صادق» خروشی در دل مؤمنان دنیا ایجاد کرد
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد