Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وآموزش ایرنا، بر اساس گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در حال حاضر رشد ۱/۳ درصدی سهم بازار صادرات از کل بازار نانوفناوری کشور گواه تولید محصولات ایران‌ساخت باکیفیتی است که دیگر کشورها را راغب به خرید آنها کرده است.

طبق گزارش این ستاد محصولات و خدمات نانوفناوری در حوزه‌های مختلف ساخت و ساز، اپتوالکترونیک، دارو، بهداشت و سلامت، نساجی و دیگر عرصه‌های فناورانه به ۴۷ کشور متقاضی این محصولات صادر می‌شود و کشورهایی چون ترکیه، عراق، لبنان، افغانستان، گرجستان، سوریه، روسیه، پاکستان، تاجیکستان، هند، قزاقستان و غیره خواهان این محصولات و خدمات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین میزان صادرات نانو ایران به ترتیب به ترکیه با ارزش ۱۳ میلیون دلار، عراق با ارزش ۱۲/۲ میلیون دلار و لبنان با ارزش ۴/۳ میلیون دلار است. در رتبه بعدی، کشورهای افغانستان، گرجستان و سوریه قرار دارند.

بیشترین سهم صادرات محصولات نانو ایران مربوط به حوزه ساخت وساز است که ۵۳ درصد را به خود اختصاص داده است. محصولاتی که در مرز دانش و با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تولید شده و ارزش‌افزوده قابل توجهی به دارایی های کشور اضافه کرده‌اند. تلاش این شرکت‌ها برای صادرات؛ خروج ارز کشور را هم کاهش داده‌اند. دو دستاورد مهم و ارزشمند که می تواند در کنار توسعه علمی کشور به جهش تولید و رونق اقتصادی کشور کمک کند.

ایران یکی از کشورهای صاحب نام و برند ملی در حوزه نانو فناوری در سطح جهانی است و فناوران کشور در این زمینه توانسته‌اند دستاوردهای مهمی برای ایران به ثبت برسانند. فناوری نانو بیش از یک دهه است که جزء حوزه‌های پیشتاز کشورمان در عرصه جهانی است. این صنعت با کمک توان بومی و دانشی موجود در کشور توانسته مسیر توسعه یافتگی خود را شتابان و تولیدات و خدمات خود را در جامعه ایرانی و جهانی اثرگذارتر کند.

براساس این گزارش، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با حمایت از زیست بوم فناوری و نوآوری این حوزه به یکی از بازیگران مهم و راهبردی این صنعت در کشور بدل شده است.

برچسب‌ها فناوری نانو توسعه صادرات تولید داخلی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو توسعه صادرات تولید داخلی فناوری نانو توسعه صادرات تولید داخلی دانش بنیان ها فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد

مدیرعامل شرکت صنایع بهداشتی ساینا مهمترین و شاخص ترین برنامه ای این شرکت در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد. - اخبار بازار -

بهنام عزت نژاد در گفتگوی اختصاصی با بیدنا، برنامه های شاخص شرکت ساینا در سال مالی جدید را تشریح کرد و گفت: در سال 1403 محصولات برند هوم لایف با جایگاه ممتاز در نقشه ادراکی مصرف کنندگان روانه بازار خواهد شد.

وی افزود: در فاز اول این طرح، مایع ظرفشویی؛ پاک کننده شیرآلات؛ گاز‌پاک کن؛ مایع لباس و نرم کننده لباس تولید و روانه بازار خواهد شد.

 مدیرعامل ساینا با بیان اینکه در سال 1403 محصولات آیروسل با برند مکتیس وارد بازار خواهد شد افزود: استراتژی رشد تولید مورد تاکید مجموعه ساینا و مدیریت شرکت توسعه صنایع بهشهر در سال 1403 است. در همین راستا برند پریمکس حضور گسترده تری در بازار های داخلی و خارجی خواهد داشت.

عزت نژاد با بیان اینکه توسعه محصول و توسعه بازار از اولویت های ساینا در سال 1403 خواهد بود ادامه داد: در راستای توسعه محصول پریمکس؛ محصولاتی همچون مایع لباس آنتی باکتریال؛ مایع ظرف حلال در آب سرد و مایع ظرف حاوی نرم کننده، پودر ماشینی و دستی، کرم کف شوی تولید و در راستای توسعه بازار؛ حضور گسترده تر در بازارهای سازمانی داخلی؛ فروشگاه های زنجیره ای  و بازارهای خارجی در دستور کار مجموعه است.

مدیرعامل ساینا با بیان اینکه برای افزایش سهم بازار برند پریمکس برنامه های ویژه ای در سال 1403 داریم تصریح کرد: سهم ذهنی و عاطفی برند پریمکس در بین مصرف کنندگان از طریق فعالیت های ترفیعی و تشویقی خلاقانه و متناسب با بودجه تبلیغاتی شرکت افزایش خواهد یافت. همچنین برای تقویت برند و نفوذ بیشتر در بازار، برنامه های ترفیعی و تشویقی در  سه حوزه پخش؛ مغازه دار و مصرف کننده را اجرایی خواهیم کرد.

وی در ادامه به رویکردهای صادراتی شرکت ساینا پرداخت و گفت: از جمله اهداف مهم صادراتی شرکتهای گروه شوینده توسعه صنایع بهشهر در سال 2023 دسترسی به بازارهای بالقوه یمن و شرق آفریقا بود که با صادرات به کشور عمان اولین قدم با موفقیت برداشته شد. همچنین صادرات به مقاصد جدید صادراتی اعم از کشورهای ترکمنستان و عمان نیز محقق شد.

 

عزت نژاد افزود: قدم بعدی در راستای صادرات به کشور عمان ایجاد سبد دوم محصولات صادراتی با برند هوم لایف می باشد که در سال 2024  مراحل آن طی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساینا با تاکید بر اینکه توسعه جغرافیایی مقاصد صادراتی با جدیت دنبال خواهد شد ادامه داد: افزایش تنوع و حجم صادرات به مقاصد اصلی صادراتی آسیای میانه اعم از قزاقستان و قرقیزستان و نیز تقویت مشتری های صادراتی حوزه قفقاز اعم از گرجستان و ارمنستان از دیگر برنامه های صادراتی ساینا در سال 1403 است.

عزت نژاد در پایان با تبریک سال جدید ابراز گفت: پیش بینی می کنم در سال 1403 در حوزه تولید و فروش رکورد ده ساله شرکت شکسته شود.

دیگر خبرها

  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»