Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب ذوالفقاری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا در مورد وضعیت نابسامان تیم فوتبال تراکتور در شروع فصل جدید اظهار داشت: اگر بخواهم مشکلات را بگویم باید باز هم مسائل تکراری را به زبان بیاوریم زیرا اصلا چیزی تغییری نکرده و هیج پیشرفتی در کار تیم و فوتبال کشور رخ نداده است.

مدیر آکادمی باشگاه فوتبال تراکتور در خصوص مخارج تیم‌ها و روند بازیکن‌سازی در فوتبال کشور عنوان کرد: همه باشگاه‌ها با وجود این‌ همه تورم، هزینه بالایی انجام می‌دهند اما آیا سیستم و تاکتیکی هم به فوتبالیست‌های ما اضافه شده و چیزی به بازیکنان یاد دادیم؟ به جایی رسیدیم که دیگر تفاوتی بین کسی که پول خرج می‌کند و کسی که خرج نمی‌کند نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم‌هایی را دیدیم که پولی نداشته اما تیم آنها خوب بوده است ولی الان همه چیز وجود دارد ولی فوتبالی در کار نیست.

وی ادامه داد: کمی به گذشته نگاه کنید؛ زمان‌های قدیم فیزیک فوتبالیست‌ها چطور بود؟ آن زمان که ما تمرین می‌کردیم، قبل و بعد از تمرین تنها یک چایی به ما می‌دادند اما حالا می‌بینیم که بازیکنان مدام در حال مصرف مکمل و دارو هستند. مصرف مکمل بخش کوچکی از هزینه‌های شخصی است که در کنار هزینه‌های خود باشگاه‌های حرفه‌ای قرار می‌گیرد اما آن فوتبالی که ما قدیم بازی می‌کردیم دیگر دیده نمی‌شود. وقتی می‌گویم دیگر فوتبالی در کار نیست یعنی همین که همه جور هزینه انجام می‌شود اما پیشرفتی حاصل نمی‌شود.

ذوالفقاری هدف ورودش به آکادمی را اینطور توضیح داد: پارسال که به آکادمی آمدم، در تمام استان فراخوان دادم تا در انتخاب بهترین‌ها برای تیم‌های آکادمی در حق فوتبالیست‌های استان کم کاری نشده باشد. امسال یک بازیکن را در تمرین‌ها دیدم که برایم آشنا نبود و از حضورش تعجب کردم و از دلیل عدم حضور در این یکسال پرسیدم و متوجه شدم که یکی از مربی‌ها به دلایل مالی او را فراری داده بود. وقتی بازی او را تماشا کردم، فهمیدم که آن مربی به فوتبال کشور خیانت کرده و با فراری دادن چنین بازیکنی نه تنها به تیم ما بلکه به تیم ملی ضرر زده است.

وی افزود: فوتبال طوری شده که مربی خود باشگاه‌ها اسامی تیم ملی را می‌دهند تا بازیکنانشان دعوت شوند. در واقع باید خود مربی طبق سیستمی که برای بازی‌اش مد نظر دارد بازیکنان مورد نیازش را انتخاب کند اما امروز به جایی رسیدیدم که هر کسی پول بیشتری داشته باشد جایگاه بهتری پیدا می‌کند. در زمان قدیم که پولی در فوتبال نبود، فوتبالیست‌ها به میدان می‌آمدند و می‌توانستند پیشرفت کنند.

برچسب‌ها تراکتورسازی ایرنا تراکتور تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تراکتورسازی ایرنا تراکتور تبریز تراکتورسازی ایرنا تراکتور تبریز فوتبالیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست

سزار لوئیس منوتی، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال آرژانتین، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

"ال‌فلاکو" که کشورش را برای نخستین‌بار قهرمان جام جهانی کرد، اولین سرمربی بود که دیگو مارادونا را به تیم ملی فراخواند و همچنین مربی او در بارسلونا هم بود. منوتی طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، یکی از اعضای کادر اجرایی تیم ملی آرژانتین بود.

 منوتی دوران مربی‌گری را با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند. او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد. 

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار روز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت.او دریک ماه گذشته به دلیل مشکلات خونی در بیمارستان بستری بود. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

دیگر خبرها

  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  • استان مرکزی میزبان وزنه برداران جانباز و توان یاب؛ اسامی اردونشینان
  • سنگین‌ترین تنبیه مالی لیگ برتر؛ عبدالله ویسی ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • دعوت ۵ فوتبالیست قمی به اردوی آماده سازی تیم ملی
  • خداحافظی بهترین فوتبالیست ۲۰ سال گذشته امارات
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی