Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های وزارت نفت با حضور وزیر نفت در عسلویه اظهار کرد: با توجه به اینکه میدان‌های پارس شمالی، گلشن و فرزاد A و B در مناطق مرکزی قرار گرفته‌اند کمک کنید واحدهایی از پالایشگاه و پتروشیمی در مناطق شمالی این استان برای توسعه و پیشرفت شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی و سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد دلاری دولت‌های انقلاب اسلامی این منطقه امروز به پایتخت انرژی کشور تبدیل شده است و این اتفاق می‌تواند در جاهای دیگر استان بوشهر نیز به وقوع بپیوندد و انتظار می رود در این زمینه تصمیم‌های اساسی گرفته شود.

محمدی زاده با بیان اینکه امروز زندگی مردم با صنعت نفت آمیخته شده است گفت: محدوده منطقه ویژه به گونه ای است که مردم در روستاها به محض اینکه از خانه خود بیرون می آیند در محدوده منطقه ویژه اقتصادی قرار دارند بنابراین امروز رئیس جمهور تصمیم گرفته است زمین دولت را بگیرد برای مردم خانه بسازد.

وی تاکید کرد: براین اساس ما باید در یک توافق و همکاری مشترک بتوانیم مردم را در این منطقه خانه دار کنیم.

محمدی زاده باتاکید بر اینکه وظیفه اصلی دولت‌ها در گام اول ایجاد امنیت است گفت: استانداران و فرمانداران مسئول حفظ امنیت هستند، در اینجا برخی از پیمانکاران اقداماتی خواسته و ناخواسته انجام می‌دهند که امنیت این منطقه حساس و حیاتی کشور را به خطر می‌اندازد.

استاندار بوشهر ادامه داد: بارها شاهد اعتراض‌های کارگری در مناطق صنعتی استان بوشهر بوده‌ایم که منشاء آن تخلف برخی از پیمانکاران که بیشتر غیربومی هستند، بوده ایم.

وی تاکید کرد: در این راستا باید سازوکاری فراهم شود که هر کسی در امنیت این منطقه خللی وارد کند در لیست سیاه قرار بگیرد و از این منطقه برای همیشه حذف شود.

آزاد سازی سواحل در منطقه ویژه بخوبی پیش نرفته است

محمدی زاده اظهار کرد: آزاد سازی حریم ۶۰ متری دریا دستور رئیس جمهور و تصمیم نظام است و باید با یک ساز و کار مناسب به تناسب شرایط امنیتی واحدهای صنعتی این دستور اجرا شود.

استاندار بوشهر یادآور شد: در حالی که صنعت نفت پالایشگاه ۶ میلیارد دلاری و پتروشیمی چهار میلیارد دلاری در این جا می سازد چرا باید این صنعت برای خود در این منطقه یک بیمارستان نسازد و ما در استان بوشهر بیش از ۱۰ سال برای ساخت یک آب شیرین کن ۲۸ هزار مترمکعبی معطل باشیم؟.

وی ادامه داد: صنعت نفت باید در حوزه های خدماتی مثل آب شیرین کن‌ها و مسائلی که به زندگی شهرک نشینان و مسائل مربوط به همین منطقه است، ورود کند.

استاندار بوشهر عنوان کرد: صنایع پایین دستی پتروشیمی باید در جایی باشد که ارزش افزوده و شغل ایجاد کند، بارها طرح مساله شده اما عمل نکرده ایم.

وی تاکید کرد: ایجاد صنایع پایین دستی مطالبه رئیس جمهور و رهبر معظم انقلاب است و می‌طلبد صنعت نفت در این زمینه سازوکار مشخصی تعیین کنند.

محمدی زاده یادآور شد: امروز ۹۰ درصد نفت خام کشور از مبدا استان بوشهر صادر و بیش از ۸۰ درصد گاز کشور در استان بوشهر تولید می‌شود، بیش از ۵۰ درصد مواد اولیه محصولات تولیدی پتروشیمی مربوط به این استان است که در آینده نزدیک با بهره برداری طرح های جدید این رقم به ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه ۶ درصد اقتصاد کشور مربوط به استان بوشهر است، اضافه کرد: این استان بعد از تهران و خوزستان رتبه سوم تولید ناخالص داخلی در کشور را دارد.

استاندار بوشهر تصریح کرد:  از کارکنان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که تولید کننده ثروت و رزمندگان میدان جنگ اقتصادی هستند تشکر و به طور خاص از قرارگاه خاتم الانبیا به جهت افتخار آفرینی در دستیابی به فناوری شیرین‌سازی میعانات گازی در ایران قدردانی می‌کنم.

محمدی‌زاده با اشاره به اینکه بسیاری اوقات کارهای بزرگ معطل تصمیم های کوچک هستند، افزود: برای مثال سال های سال در مورد پرداخت حق مسئولیت های اجتماعی بین مسئولان استان بوشهر و مدیران صنعت نفت اختلاف بود اما اکنون با دستور رئیس جمهور و مساعدت وزارت نفت چارچوبی مشخص تعیین و مشکل حل شد.
 

برچسب‌ها عسلویه بوشهر هفته دولت وزارت نفت افتتاح طرح احمد محمدی زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عسلویه بوشهر هفته دولت عسلویه بوشهر هفته دولت وزارت نفت افتتاح طرح احمد محمدی زاده استاندار بوشهر استان بوشهر محمدی زاده رئیس جمهور صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)