Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

بررسی آمار پروازهای داخلی در تیرماه سال جاری نشان می دهد که اعزام پذیرش مسافر از فرودگاه های کشور افزایش ۴۲ درصدی داشته است و مسیر تهران-مشهد پرترددترین مسیر پروازی داخلی است.

 به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، پرترددترین مسیر در پروازهای داخلی در تیرماه ماه سال ۱۴۰۱ مسیر تهران- مشهد با تعداد ۹۴۴پرواز بوده و بیشترین نشست و برخاست داخلی در تیرماه سال جاری در پنج فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز و کیش انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بالاترین نشست و برخاست با افزایش ۳۰/۵۵ درصدی متعلق به فرودگاه بین المللی مهرآباد تهران و پس از آن مشهد با ۲۰/۱۸، شیراز با ۷/۵۹، اهواز ۵/۲۲ و کیش ۴/۵۲ درصد است. در این زمینه کمترین نشست و برخاست متعلق به فرودگاه های بم، ماکو، بندر لنگه و سنندج با ۰/۰۹ درصد بوده است.

افزایش اعزام و پذیرش مسافر و ارسال و پذیرش بار در تیرماه

بر اساس گزارش شرکت فرودگاه ها؛ کل پروازهای فرودگاه های تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها در تیرماه  ۱۴۰۱نسبت به ماه مشابه سال گذشته  در اعزام و پذیرش مسافر ۲۶ درصد و ارسال و پذیرش بارو پست ۴۱ درصد افزایش را نشان می دهد.

همچنین بر اساس آمار پروازهای داخلی فرودگاه های تحت مالکیت این شرکت درچهارمین ماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در اعزام و پذیرش مسافر ۱۷ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۲۶ درصد افزایش وجود داشته است.

طبق گزارش منتشر شده پروازهای چهار فرودگاه اختصاصی ( کیش، قشم، چابهار، ماکو) درتیر ماه سال جاری  نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۲۳ درصد کاهش، اعزام و پذیرش مسافر۷ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۸ درصد افزایش وجود داشته است.

طبق آمار، کل پروازهای فرودگاه های تحت مالکیت شرکت در اولین ماه تابستان ۱۴۰۱نسبت به ماه گذشته در ارسال و پذیرش بار و پست ۴درصد افزایش وجود داشته است.

پنج فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز و کیش دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی

طبق آمار، در چهارمین ماه سال جاری حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست کل پروازها به ترتیب در۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز، کیش، اصفهان، تبریز، بندرعباس و آبادان انجام پذیرفته است.

بر اساس گزارش منتشر شده در تیر ماه ۱۴۰۱ حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پروازهای داخلی به ترتیب در ۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز، کیش، تبریز، اصفهان، بندرعباس و آبادان انجام شده است.

 مسیر مهرآباد- مشهد پرترددترین مسیر پروازی داخلی

در این ماه مسیر مهرآباد- مشهد با تعداد ۹۴۴ پرواز، پرترددترین مسیر در پروازهای داخلی و بیشترین مسافر نیز در مسیر مشهد به مهرآباد گزارش شده است.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شرکت فرودگاه ها در مورد نحوه توزیع  پروازها در ساعات شبانه روز و نیز روزهای هفته درتیر ماه امسال در۲۴ ساعت شبانه روز، اوج پروازها درساعت ۶ صبح و در روزهای هفته اوج پروازها در روزهای چهارشنبه بوده است.

افزایش ۴۲ درصدی اعزام و پذیرش مسافر در چهارماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته

 کل پروازهای فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در چهار ماهه سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته در اعزام و پذیرش مسافر ۴۲ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۵۳ درصد افزایش داشته است.

طبق آمار در پروازهای داخلی فرودگاه های تحت مالکیت شرکت در چهارماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل  در اعزام و پذیرش مسافر ۳۴ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۴۱ درصد افزایش وجود داشته است.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شرکت فرودگاه ها، پروازهای چهار فرودگاه  اختصاصی در چهارماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در اعزام و پذیرش مسافر۲۶ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۲۸ درصد افزایش داشته است.

درتیر ماه ۱۴۰۱  نشست و برخاست های مسافری در فرودگاه کرمان با متوسط ۱۹۲ مسافر درهر پرواز و در فرودگاه پارس آباد مغان با متوسط ۱۹ مسافر در هر پرواز بیشترین و کمترین تراکم مسافر را شامل  می شوند.

در تیرماه سال جاری،۳۳ درصد از پروازهای  برنامه ای شرکت های هواپیمایی داخلی، دارای تاخیر بودند و همچنین در همین مدت، متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردار ۹۸ دقیقه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پذیرش مسافر تین مشهد بندر لنگه پروازهای داخلی فرودگاه مهرآباد مسافر هوایی پرواز داخلی پرواز تهران مشهد درصد افزایش وجود داشته ارسال و پذیرش بار و پست بر اساس گزارش منتشر شده فرودگاه های تحت مالکیت اعزام و پذیرش مسافر نسبت به مدت مشابه سال ارسال و پذیرش بار مشابه سال گذشته فرودگاه مهرآباد پرترددترین مسیر شرکت فرودگاه ها پروازهای داخلی نشست و برخاست ماه سال جاری مالکیت شرکت نسبت به ماه کل پروازها ۴۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند

ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: بیشتر این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولان و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول